در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهم‌ترین چالش‌ فضای مجازی در کشور نگاه ابزاری است

  • کد خبر: ۲۹۸۷۸۵
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۴
مهم‌ترین چالش‌ فضای مجازی در کشور نگاه ابزاری است
دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی گفت: نگاه ابزاری به فضای مجازی از مهم ترین چالش های کشور در این حوزه به شمار می رود، مشکل این جا است که می خواهیم نظامات دنیای فیزیکی را در دنیای مجازی پیاده کنیم که این امر چالش‌زا است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمد امین آقامیری روز چهارشنبه در اختتامیه نخستین رویداد ملی حقوق فضای مجازی که در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، افزود: کسب و کار‌ها در دنیای فیزیکی در یک حوزه اختصاصی و با کسب مجوز فعالیت می‌کنند، اما در فضای مجازی، کسب و کار‌ها به عنوان سکو‌ها و پلتفرم‌ها در چند حوزه کار می‌کنند.

وی ادامه داد: فشار برای انطباق دو حوزه فضای مجازی و سنتی موثر نیست، چراکه این امر سبب کندشدن کسب و کار‌ها یا کند شدن تیغ تیز حکمرانی می‌شود.

دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی بیان کرد: بنابراین راه کار موثر این است که همانگونه که در جامعه و فضای سنتی نظامات آن مشخص شده بایستی شرایط فضای مجازی منطبق با قانون اساسی و اهداف پیشبردی نظام انقلاب اسلامی تبیین شود.

وی تصریح کرد: فضای مجازی ظرفیت‌ها و فرصت‌های بسیاری ایجاد کرده که یکی از مزایای آن عدم محدودیت زمانی و مکانی و دسترسی آسان به اطلاعات، داده‌ها و خدمات است و از طرفی به محض اینکه این فضا ناکارآمد شود به راحتی مهاجرت از یک زیست بوم به زیست بوم دیگر صورت می‌گیرد.

آقامیری گفت: بنابراین افرادی که می‌توانند اهداف را در این حوزه نظام‌مند مدیریت کنند و می‌توانند مقصد نهایی زیست بوم سایر افراد باشند، شاهد شکوفایی در این حوزه خواهند بود وگرنه با چالش مواجه خواهند شد.

کسب و کار‌ها در فضای مجازی باید اصلاح و منطبق شود

وی با بیان اینکه کسب و کار‌ها و خدمات ما در فضای مجازی باید اصلاح و منطبق شوند، افزود: نظامات باید اصلاح و بازبینی شود و اصرار به قالب‌های قدیمی نداشته باشیم، اقداماتی در این راستا صورت گرفته، اما همچنان خلأ‌هایی وجود دارد.

دبیر شورای عالی مجازی تاکید کرد: در موضوع حکمرانی در فضای مجازی اگر به داده در فضای مجازی نگاه کنیم با انبوهی از داده‌ها مواجه هستیم که باید همه داده‌های ملی و داده‌های کسب کار‌ها و داده‌های مردم تبادل و مدیریت شوند.

وی ادامه داد: همچنین در این خصوص شناخت جدید موضوع و سرفصل‌ها از جمله حریم خصوصی، پایگاه داده ها، امنیت سایبری و ... ضروری است.

آقامیری بیان کرد: نظام هویت در فضای سنتی راحت است و وقتی فرد فوت می‌کند هویت او گرفته می‌شود، این نظام هویت و انتصاب آن در فضای مجازی باید تعریف شود.

نخستین رویـــداد ملی «حقوق فضای مجازی» دیروز با حضور متخصصان، دانشجویان، فعالان حوزه فناوری اطلاعات، استارتاپ‌ها، کسب و کار‌های اینترنتی و دیجیتال، کارشناسان و مدیران روابط عمومی و ناظران حراست و امنیت در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد آغاز شد.

در مراسم پایانی این رویداد که عصر چهارشنبه برگزار شد، از سه مقاله برتر و ۶۰ برگزیده تقدیر به عمل آمد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->