جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود
سرخط خبرها

رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت با یک موتور سیکلت

  • کد خبر: ۲۹۸۸۳۴
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت با یک موتور سیکلت
سرقت از پیک موتوری، سرنخ دستگیری ۴  سارق و مال خر حرفه‌ای با صد‌ها فقره دزدی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خسته‌تر از آن بود که بتواند کلی راه را بکوبد و خودش را به خانه استیجاری‌اش در آن سوی شهر برساند. او از صبح زود روی موتورش بار و مسافران را در نقاط مختلف شهر جابه‌جا کرده بود. گرمی هوا در روز‌های گذشته، آن هم در ساعات ظهر، مرد میان‌سال را به سمت فضای سبزی در یکی از خیابان‌های مرکزی مشهد کشاند تا کمی روی چمن‌ها دراز بکشد و استراحت کند.

هنوز خستگی‌اش در نرفته بود که جوانی با خنده به او نزدیک شد و خسته نباشیدی گفت و بعد هم آب‌میوه‌ای خنک به او تعارف کرد. مرد میان‌سال که تشنه بود، آب‌میوه را گرفت و لاجرعه سرکشید، اما پیش از آنکه بتواند از جوان تشکر کند، سرش گیج رفت و روی زمین افتاد.

چهار ساعت بعد مرد به هوش آمد و دید نه‌تن‌ها موتورسیکلت، بلکه پول‌های نقد درون جیب و تلفن‌همراهش را هم دزدیده‌اند. او با پلیس تماس گرفت و با اعلام موضوع، مأموران به محل اعزام شدند. بررسی‌ها درباره این پرونده با دستور سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی، در‌حالی آغاز شد که هیچ‌کس گمان نمی‌کرد در پیگیری این پرونده راز صد‌ها فقره سرقت در مشهد برملا شود و چهار سارق و مال‌خر حرفه‌ای در عملیاتی پیچیده دستگیر شوند. 

با اعلام سرقت یک موتورسیکلت با شگرد بیهوشی به پلیس مشهد، مأموران انتظامی برای بررسی پرونده راهی محل شدند. با حضور افسران کلانتری مشخص شد که سارقی این فرد را بیهوش کرده و اموالش را به یغما برده است. احتمال تکرار جرم و از سویی التماس‌های مال‌باخته که می‌گفت موتورش را قسطی خریده و تنها ممر درآمدش بوده است و باید با آن خرج چند خانواده را بدهد، منجر به این شد که پیگیری ویژه پرونده به کارآگاهان پایگاه ثامن پلیس آگاهی مشهد سپرده شود.

دستگیری مال‌خر و سارق

کارآگاهان در پیگیری این پرونده با اقدامات اطلاعاتی پیچیده متوجه شدند که یکی از مال‌خر‌های سابقه‌دار مشهد همان روز موتورسیکلتی خریده که دقیقا شبیه موتورسیکلت شاکی است. مأموران با ردزنی مخفیگاه متهم و هماهنگی قضایی برای دستگیری این فرد وارد عمل شدند.

در این عملیات ضربتی، مأموران در حالی که متهم مشغول اوراق کردن موتورسیکلت بود وارد مخفیگاه او شدند. این مال‌خر پس از دستگیری اعتراف کرد که موتور را به همراه یک گوشی از یک سارق به قیمت ۷ میلیون تومان خریده و گوشی را به مال‌خر دیگری فروخته است.

با اطلاعاتی که مال‌خر از سارق داد، این فرد تحت‌تعقیب قرار گرفت و در خیابان مقداد شناسایی و دستگیر شد. کارآگاهان در بازرسی از این سارق بیست‌و‌پنج‌ساله سابقه‌دار یک گوشی تلفن همراه آیفون سرقتی، انواع آچارآلات و یک ترازوی دیجیتال بزرگ کشف کردند. متهم به سرقت از پیک موتوری با شگرد بیهوشی اعتراف کرد.

دستگیری مال‌خر دانه درشت

با دستگیری این دو متهم، کارآگاهان پایگاه ثامن پلیس آگاهی مشهد، شاخه‌ای دیگر از تحقیقات را به‌منظور شناسایی مال‌خر بعدی که گوشی را از مال‌خر دستگیر‌شده خریده بود، آغاز کردند.

مأموران با تحقیقات گسترده و اطلاعاتی توانستند هویت مال‌خر بعدی را که از اتباع بیگانه بود کشف کنند. در ادامه نیز مخفیگاه این فرد در مشهد شناسایی و پس از هماهنگی‌های قضایی اقدامات لازم در این زمینه انجام شد.
مأموران در پیگیری این پرونده به‌صورت ناغافل وارد مخفیگاه این مال‌خر شدند و با دستگیری این فرد سی دستگاه تلفن‌همراه سرقتی و ۳۰۰ میلیون تومان وجه نقد حاصل از فروش گوشی‌های سرقتی را کشف کردند.

انتقال گوشی‌ها به خارج از کشور

با انتقال متهم به پلیس آگاهی، او در بازجویی‌های تخصصی به مال‌خری گوشی‌های سرقتی و انتقال آنها به خارج از کشور اعتراف کرد. این فرد همچنین در بخشی از اعترافاتش اعلام کرد که ۲۹ گوشی کشف‌شده را اخیرا از سارقی دیگر در مشهد خریده بوده و می‌خواسته است آنها را به خارج از کشور منتقل کند.

با اعترافات این مال‌خر، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سارق دوم در این پرونده در دستور‌کار کارآگاهان قرار گرفت. مأموران متوجه شدند که این فرد اهل یکی از استان‌های غربی کشور بوده و برای سرقت به مشهد آمده است.
مخفیگاه این متهم بیست‌و‌سه‌ساله اتاقی در یکی از مهمان‌سرا‌های مشهد بود که مأموران پس از ردزنی، توانستند این فرد را نیز دستگیر و از او یک دستگاه تلفن همراه مسروقه نیز کشف کنند. تحقیقات در این پرونده برای شناسایی دیگر‌جرائم احتمالی متهمان و دیگر همدستانشان آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->