واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئوی تصادف افشین آذری در تبریز

  • کد خبر: ۲۹۸۹۵
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
  • ۱
ویدئوی تصادف افشین آذری در تبریز
روز گذشته تصادف شدیدی در تبریز اتفاق افتاد که منجر به آسیب دیدگی افشین آذری خواننده کشورمان و دو سرنشین ماشین MVM که دو دختر ۸ و ۱۲ ساله بودند، شد.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته در اثر وقوع حادثه رانندگی در زیر گذر حکیم نظامی سه تن از سرنشینان خودرو دنا جان باخته و سه تن دیگر از سرنشینان خودرو افشین آذری دچار مصدومیت شدند.


دکتر زبردست سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز در این باره گفت: یک دستگاه خودرو دنا در مسیر حرکت به سمت چهار راه طالقانی از مسیر منحرف و با برخورد به نرده‌های میانی زیر گذر و شکستن آن در سمت مخالف زیر گذر با خودرو ام وی برخورد و موجب کشته شدن سه سرنشین خودرو دنا و مصدومیت سه سرنشین خودرو ام وی ام افشین آذری شد.

 

وی افزود: خودرو دنا حامل سه سرنشین از جمله یک خانم و دو مرد بود که هر سه جان باخته و خودرو ام وی ام حامل شش سرنشین از جمله دو دختر ۸ و ۱۲ ساله و افشین آذری ۳۵ ساله بود که هر سه دچار مصدومیت شده بودند.


افشین آذری متولد ۱۳ آبان ۱۳۶۴ در شهر تبریز خواننده، آهنگساز و تنظیم کننده سبک پاپ – ترنس ایرانی است؛ فارغ التحصیل هنرستان موسیقی و لیسانس بازیگری از دانشگاه سوره تهران است، وی پسر مرحوم احد آذری و برادر زاده حسین آذری از بزرگان موسیقی آذربایجان ایران می‌باشد.

 
 
تعداد بازدید : 40905
 
منبع: رکنا

بیشتر بخوانید:
 
 
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رسول فیضی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
0
3
الله صحت ورسین ❤
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->