پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

اولین کنفرانس بین‌المللی «کرامت انسانی و چالش‌های خانواده در جهان معاصر» به میزبانی مشهد برگزار می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۹۲۵۷
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
اولین کنفرانس بین‌المللی «کرامت انسانی و چالش‌های خانواده در جهان معاصر» به میزبانی مشهد برگزار می‌شود + فیلم
اولین کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی و چالش‌های خانواده در جهان معاصر با حضور علما و فضلای جهان اسلام به مدت دو روز در مشهد برگزار می‌شود.
مهران سپهران
تصویربردار و تدوینگر مهران سپهران

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و دبیر این کنفرانس، امروز (۲۰ آبان ۱۴۰۳) در نشست خبری اولین کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی و چالش‌های خانوادگی که در محل مهمان‌سرای دانشگاه فردوسی برگزار شد، اظهار داشت: محور اصلی این کنفرانس کرامت انسانی به مفهوم قرآنی و با تمرکز بر چالش‌های خانوادگی در جهان معاصر است. هدف ما در این همایش، بررسی و تحقق اهداف جهان اسلام با حضور علما و فضلا است.

وی در ادامه با اشاره به ناهنجاری‌های اجتماعی در دنیای امروز گفت: در این کنفرانس، به بررسی راه‌های برون‌رفت از چالش‌های موجود در فضای معاصر خواهیم پرداخت و از ارزش‌های اسلامی در برابر اندیشه‌های سکولار و لیبرال سخن خواهیم گفت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهریاری افزود: کرامت انسانی از جانب خداوند به انسان عطا شده است و برخی اندیشمندان آن را به دلیل عقل و توانایی انسان در شناخت خیر و شر قلمداد می‌کنند. این ویژگی‌ها کمک می‌کند تا انسان فضایل را تقویت و رذایل را از خود دور کند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: کرامت انسانی یک مفهوم عام است و هر مؤمنی به آن باور دارد؛ چراکه خداوند به انسان کرامت داده است و این کرامت، بنیادی‌ترین دارایی انسان و نماد شرافت اوست.

شهریاری تأکید کرد: خانواده به عنوان یک نهاد اجتماعی در اسلام بسیار مورد توجه قرار گرفته و قلب تپنده جامعه محسوب می‌شود. 

دبیر کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی همچنین به چالش‌های فراوانی که در عصر حاضر بر سر راه خانواده‌ها وجود دارد اشاره کرد و گفت: ما در این کنفرانس، به دنبال شناسایی عواملی هستیم که باعث قهر و طلاق و در نهایت فروپاشی خانواده‌ها می‌شوند.

وی همچنین به اهمیت ایجاد همکاری‌های علمی و دانشگاهی اشاره کرد و گفت: ما نیاز به شبکه‌سازی نخبگانی از سوی دانشمندان و فضلا در جهان اسلام داریم تا بتوانیم به طور مؤثر به این مسائل بپردازیم و راه‌حل‌های مناسبی ارائه دهیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهریاری خاطرنشان کرد: برای گسترش وحدت در جهان اسلام، باید اقشار مختلف دانشگاهیان، حوزویان و عموم مردم، تحت دیپلماسی عمومی، حوزوی، نخبگانی و سیاسیون فعال باشند تا به تبادل نظر و همکاری‌های مؤثر در این زمینه بپردازند.

وی در ادامه گفت: این کنفرانس دو سال پیش، برنامه‌ریزی و دو جلسه شورای سیاست‌گذاری تشکیل شده است. در این مدت، هفت جلسه با نمایندگان اعضای شورای سیاست‌گذاری و دانشگاه‌های برتر کشور برگزار شد و برای گسترش شبکه خود، ۱۶ پیش‌نشست نیز داشتیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود ابراز کرد: ۳۰۰ چکیده‌مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که ۱۱۷ مقاله فارسی و از ایران و مابقی مقالات از ۸ کشور مختلف است.

دبیر کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌هایی مانند دانشگاه آزاد، علامه طباطبایی، دانشگاه علوم اسلامی رضوی و دانشگاه بین‌المللی تقریب مذاهب از جمله مراکز علمی هستند که در شورای سیاست‌گذاری همکاری دارند.

وی افزود: این همایش در روز‌های ۲۱ و ۲۲ آبان ۱۴۰۳، در سالن رودکی دانشگاه فردوسی مشهد از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴ برگزار خواهد شد.

شهریاری همچنین اظهار داشت: ۱۰ دانشگاه معتبر از عراق نیز در این کنفرانس مشارکت خواهند داشت. ما قصد داریم مراکز علمی سه شهر مشهد، بغداد و استانبول را برای برگزاری دوره‌ای این کنفرانس دعوت کنیم و در آینده، سطح همکاری‌ها را در منطقه گسترش دهیم.

وی در پایان، بیان کرد: جنگ غزه باعث مرگ بیش از ۱۷ هزار کودک و ازدست‌دادن خانه‌های بیش از دو میلیون انسان شده است؛ لذا در این کنفرانس، به این موضوعات نیز پرداخته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->