کاسبی سعودی‌ها از زائران در ماه رمضان سفر زمینی عتبات ارزان می‌شود حجت‌الاسلام انصاریان: کسانی که ارباب‌رجوع را ناچار به رشوه‌دادن می‌کنند، دین‌فروش هستند برگزاری محفل معنوی «دختران رضوی» در ایام نوروز ۱۴۰۴ در حرم امام‌رضا(ع) کتاب «پژوهش‌های فقهی در مسائل زنان و خانواده» روانه بازار شد تقدیر از قرارگاه مرکزی راهیان نور بسیج وزارت نفت اوقات شرعی امروز مشهد (یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) + دعای روز هشتم ماه رمضان همکاری اندیشکده راهبردی اربعین، پژوهشگاه شهید سلیمانی و دانشگاه امام صادق (ع) با کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین لزوم توجه به وضعیت نمازخانه‌ها در هتل‌ها و سایر واحد‌های اقامتی انتصاب حامد شاکرنژاد به عنوان سفیر قرآنی ایران جزئیات برنامه‌های قرآنی حرم امام‌رضا(ع) در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ ۲۰۰ نسخه از قرآن‌های منسوب به ائمه (ع) در موزه‌های دنیا نگهداری می‌شود پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز کانون‌های فرهنگی هنری مساجد حافظ کل قرآن کریم: نمایشگاه قرآن مشهد فرصتی برای تبادل تجربیات میان قاریان جهان اسلام است «درس‌هایی از قرآن» با حضور حجت‌الاسلام قرائتی در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود سر قرار نوکری امام رئوف (ع) ارزش و پاداش تحصیل حسن خلق در ماه مبارک رمضان آیات قرآن، روشنی‌بخش شب‌های رمضان بهاران در بهشت برگزاری ویژه‌برنامه «هوای حرم» در ماه رمضان ۱۴۰۳ + عکس
سرخط خبرها

آیین بزرگداشت اربعین سیدالشهدای مقاومت در حرم امام‌رضا (ع) برگزار شد (۲۰ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۹۲۹۲
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
آیین بزرگداشت اربعین سیدالشهدای مقاومت در حرم امام‌رضا (ع) برگزار شد (۲۰ آبان ۱۴۰۳)
به همت مدیریت زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی، آیین بزرگداشت اربعین سیدالشهدای مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله، با عنوان «راه نصرالله» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم باشکوه که در رواق دارالرحمه حرم مطهر رضوی با حضور زائرانی از کشور‌های لبنان، عراق، بحرین، عربستان سعودی، عمان، هند و پاکستان برگزار شد، زائران و مجاوران، یاد مجاهد کبیر سیدحسن نصرالله و دیگر همراهان وی را که در ششم مهرماه به مقام رفیع شهادت نائل شدند، با قرائت فاتحه، گرامی داشتند.

در این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا ایمانی‌مقدم، نماینده مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در مشهد مقدس، طی سخنانی به بیان رشادت‌ها و خاطرات سید مقاومت پرداخت و اظهار کرد: شهید سیدحسن نصرالله پرورش‌یافته مکتب سیدالشهدا(ع) بود و تا آخرین‌ نفس، دست از مبارزه با دشمنان خدا برنداشت.

وی با استناد به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، ابراز کرد: سیدحسن نصرالله یک شخص نبود، بلکه یک مکتب بود و یکی از ویژگی‌های بارز این مجاهد نستوه اخلاص بود. او معتقد بود ما هرچه داریم، از مکتب سیدالشهدا(ع) است.

نماینده مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در مشهد مقدس افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های سیدحسن نصرالله، محبت او به اهل‌بیت(ع) و تبعیت از ولایت‌فقیه بود.

حجت‌الاسلام سیدمحمد ذوالفقاری، مدیر زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی نیز در حاشیه این مراسم گفت: رهبر انقلاب از شهید سیدحسن نصرالله به‌عنوان «مجاهد کبیر» یاد کرده‌اند و ذکر این ویژگی در مورد این شهید والامقام ایجاب می‌کند که شخصیت وی در جنبه‌های مختلف و ابعاد گوناگون، مورد بررسی و تبیین قرار گیرد.

وی عنوان کرد: شخصیت سیدحسن نصرالله در جامعه بین‌الملل و معادلات و تنش‌های منطقه‌ای چنان تأثیرگذار و قوی بود که موجب تغییر روند جنگ و حرکت محور مقاومت شد و ارتش اسرائیل را به‌ طرف بازنده جنگ تبدیل کرد.

حجت‌الاسلام ذوالفقاری افزود: اربعین سیدحسن نصرالله، فرصتی برای آشنایی بیشتر با ابعاد وجودی این مجاهد نستوه و الگوگرفتن از اوست.

در پایان این مراسم باشکوه، بیانیه‌ای که توسط مدیریت زائرین غیرایرانی حرم مطهر رضوی به مناسبت اربعین شهادت شهید سیدحسن نصرالله صادر شده بود قرائت شد که در آن، ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت، بر تجدید پیمان با آرمان‌های جبهه مقاومت تأکید شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->