جزئیات مراسم تشییع صابر کاظمی فلیک در فکر ترک بارسلون درویش، گزینه مدیرعاملی فولاد سازمان لیگ با تعویق بازی تراکتور - پرسپولیس مخالفت کرد مخالفت قطعی پرسپولیس با برگزاری دربی بدون تماشاگر پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۱۴ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین بازگشت روانخواه به تیم ملی امید ایران با افغانستان، عربستان و مالزی در جام‌ملت‌های فوتسال آسیا هم‌گروه شد اسلوت: باید نشان دهیم لیورپول واقعی چه تیمی است آرسنال رکورد جوان‌ترین بازیکن لیگ قهرمانان را شکست جریمه ۱۶ هزار و ۵۰۰ دلاری تراکتور در آسیا برنامه بازی‌های هفته دهم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | فرصت سرخ‌های تهران و تبریز در غیاب استقلال و سپاهان آلونسو: چیزی برای انتقاد از رئال وجود ندارد! کاپیتان رئال علت شکست مادرید مقابل لیورپول را فاش کرد ملی‌پوشان والیبال با بازوبند مشکی وارد زمین می‌شوند نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان (۱۶ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت صابر کاظمی والیبالیست جوان کشورمان درگذشت + علت فوت
سرخط خبرها

دی‌یونگ، یامال و VAR | کابوس بارسلونا در سوسیداد تکمیل شد

  • کد خبر: ۲۹۹۴۴۹
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
دی‌یونگ، یامال و VAR | کابوس بارسلونا در سوسیداد تکمیل شد
بارسلونا که در هفته‌های گذشته، مسیری رؤیایی را در پیش گرفته بود، در جدال این هفته‌اش در خانه رئال سوسیداد با شبی کابوس‌وار روبه‌رو شد و نوار پیروزی‌های شاگردان هانسی فلیک در این مسابقه پاره شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ضربه نخست به بارسایی‌ها پیش از شروع مسابقه زده شد و لامین یامال، ستاره این روز‌های غول کاتالان، به دلیل احساس دردی که داشت نتوانست در فهرست آن‌ها قرار بگیرد.

دومین ضربه را بارسایی‌ها از VAR و سیستم نیمه‌خودکار تشخیص آفساید خوردند؛ جایی که در دقیقه۱۵، روبرت لواندوفسکی توانست دروازه حریف را باز کند، اما گل سالم او به طرز عجیبی توسط این سیستم آفساید اعلام شد تا مسیر بازی تغییر کند.

در نهایت هم مصدومیت دوباره فرانک دی‌یونگ، هافبک هلندی این تیم که به‌تازگی از آسیب‌دیدگی قبلی خود رهایی پیدا کرده بود، باعث شد او در ابتدای نیمه دوم تعویض شود و کار فلیک برای ادامه رقابت در لالیگا کمی دشوارتر شود.

البته بارسایی‌ها در حالی دیدار این هفته خود را در خانه رئال سوسیداد با نتیجه یک بر صفر واگذار کردند که نمی‌توان فقط اشتباه داوری را عامل این نتیجه نامید. بازی این هفته را می‌توان ضعیف‌ترین عملکرد بلوگرانا در دوران فلیک نامید. بارسا در این مسابقه، شبی جهنمی را پشت سر گذاشت و برای نخستین بار در ۱۰ سال گذشته، نتوانست در تمام طول ۹۰ دقیقه، هیچ شوتی در چهارچوب دروازه حریفش به ثبت برساند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->