استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد پخش زنده بازی والیبال ایران و فرانسه (۲۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تله نیمار، پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟
سرخط خبرها

پرداخت دستمزد داوران واجب تر از VAR

  • کد خبر: ۲۹۹۵۶۵
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۹
پرداخت دستمزد داوران واجب تر از VAR
تا قضاوت‌ها مشکوک نشده به نظر می‌رسد معوقات داوری باید زودتر پرداخت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کفگیر داوران از نظر مالی به ته دیگ خورده و آنها در ۱۰ هفته گذشته از لیگ طبق ادعای مطرح شده هیچ دریافتی نداشته اند. آنها از این شهر به آن شه رفته اند، قضاوت کرده اند، فحش خورده اند، تحت فشار بوده اند، اما هیچ دستمزدی دریافت نکرده اند. این در حالی است که طی ماه‌های گذشته مدام از افزایش دستمزد داوران صحبت می‌شد، اما تا این لحظه هیچ اتفاقی نیافتاده است. در اینکه سرانجام این دستمزد‌ها به هر نحو و تاریخی که شده پرداخت می‌شوند شکی نیست، اما نکته مهم ایجاد زمینه فساد در قضاوت‌ها در پی این اهمال و سهل انگاری و تاخیر است. به هر حال در شرایط سخت اقتصادی این روز‌ها همه داوران و بازیکنان و تماشاگران برای داشتن زندگی ساده نیاز به درآمد دارند و وقتی از راه‌های تعیین شده به این درآمد نرسند راه را اشتباه خواهند رفت و با کوچکترین پیشنهادی صدای سوت‌ها و طرف سوت‌ها را تغییر خواهند داد.

مدت هاست در مورد مراقبت از سلامت داوران حرف‌های زیادی زده شده و بابت دستمزد پایین آنها هشدار‌هایی داده شده است. ارکان قضایی فدراسیون هم نیک‌تر از همه می‌دانند که داوران بعضا به راحتی نتایج بازی‌ها را با پرچمی و سوتی تغییر داده اند با این حال هنوز هم در ردیف کردن اولین نیاز داوران که نیاز مالی باشد تعلل صورت می‌گردد. آنچه مبرهن است اینکه اگر داوران از نظر مالی تامین نباشند هم در معرض انحراف قرار می‌گیرند و هم در مظان اتهام. آنگاه است که آوردن صد تا وی‌ای آر هم نمی‌تواند سلامت قضاوت‌ها را تضمین کند. این موارد البته که در مورد کمک داوران محترم بیشتر باید مراقبت سورت گیرد. آنها، چون کمتر زیر ذره بین هستند و کمتر هم حقوق می‌گیرند می‌توانند طعمه‌های خوبی برای فاسدان حاکم بر فوتبال باشند. پس تا دیر نشده و حتی قبل از خرید وی‌ای آر دستمزد داوران نگون بخت را که مرغ عزا و عروسی هستند پرداخت کنید تا آب از این که هست گل آلودتر نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->