بیست و پنجمین جشنواره ملی صنعت چاپ در مشهد برگزار شد | ۵۰۰ چاپخانه، عضو اتحادیه صنعت چاپ استان هستند + فیلم خراسان رضوی، پایتخت صادرات محصولات چاپی کشور است | افزایش ۴۵ درصدی صادرات محصولات چاپ در شش ماه نخست امسال راهنمای انتخاب شرکت حسابداری در کرج؛ چرا محاسبان تدبیر؟ قیمت مصرف‌کننده ۱۱ محصول سایپا اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ممنوعیت صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی، از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) شروع ثبت نام فروش ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) انتقال سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی از روز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | ناترازی بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود آخرین اخبار از طرح ساماندهی کارکنان دولت (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) +فیلم یارانه نقدی یک و نیم میلیون نفر در مهرماه ۱۴۰۴ قطع شد صادرات واقعی در محاصره مداخلات دولتی پیگیری وضعیت وصول ۳۳ همت معوقات بانکی خراسان رضوی | دانه درشت‌های بدهکار در  سبد مطالبات بانکی یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از جمع یارانه‌بگیران حذف شدند نهمین شرایط فروش ایران خودرو اعلام شد + لینک عرضه محصولات پرتیراژ ایران خودرو به‌زودی اروپایی‌ها از اپل شکایت کردند خراسان رضوی، پیشگام در توسعه روابط اقتصادی و همسایگی + فیلم دیپلماسی منطقه‌ای بدون توسعه مسیر‌های ترانزیتی ناقص می‌ماند + فیلم پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ نتایج نهایی قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد + لینک (۳۰ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | جک J۴ چند؟ بی‌تحرکی در بازار خودرو‌های داخلی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول اعلام قیمت انواع گوشت تنظیم بازاری گوساله (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول یارانه مهرماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | مبلغ واریزی چقدر است؟ عدم صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی از فردا (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت گل زعفران اعلام شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) درآمد‌های مالیاتی در خراسان رضوی افزایش یافت
سرخط خبرها

تب رشد شارپی بورس فروکش کرد | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲۲ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۹۶۹۹
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳
تب رشد شارپی بورس فروکش کرد | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲۲ آبان ۱۴۰۳)
بازار سهام که سه روز ابتدایی هفته را با رشد شارپی ۵.۳ درصدی پشت سر گذاشته بود، در چهارمین روز هفته، با افزایش عرضه‌ها از رشد شدید بازماند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص اصلی تالار شیشه‌ای در پایان وقت معاملات امروز توانست با رشد بیش از ۷ هزار واحد به ارتفاع ۲ میلیون و ۱۳۳ هزار واحد صعود کند. در این رشد، پارسان، وپارس، پارس، وبملت و شپنا بیشترین تأثیر مثبت و فملی و کگل بیشترین تأثیر منفی را بر این شاخص داشتند. 

هم راستا با رشد کم شاخص کل، ترمز رشد شارپی شاخص هم‌وزن و شاخص فرابورس نیز کشیده شد و هر کدام از این شاخص‌ها تنها توانستند به ترتیب ۰.۲۸ درصد و ۰.۱۸ درصد نسبت به روز گذشته افزایش ارتفاع پیدا کنند. 

تنها نکته مثبت امروز بازار به میزان ارزش معاملات و حجم معاملات خرد برمی‌گردد. هرچند این دو عدد نسبت به روز گذشته، کاهش پیدا کردند؛ اما نسبت به هفته‌ها و ماه‌های گذشته، همچنان در سطوح بالایی قرار دارند. 

ارزش معاملات خرد امروز به ۶ هزار و ۸۶۵ میلیارد تومان و حجم معاملات خرد نیز به ۱۴.۷ میلیارد برگه سهم رسید. 

بورس امروز در حالی برای رشد شدید از نفس افتاد که باز هم با خروج پول‌های حقیقی مواجه شد. این عدد امروز ۲۵۸ میلیارد تومان را ثبت کرد. 

برخی کارشناسان معتقدند بورس همچنان نشانه‌هایی از صعود پایدار را مخابره می‌کند، اما برخی دیگر به دلیل وجود ابهامات و هیجانات ناشی از وضعیت متغیر‌های اثرگذار بر معاملات، توجه به تحلیل را اندک ارزیابی کرده‌اند و معتقدند بازار سهام ممکن است مجدداً وارد فاز ریزش و نزولی شود.

به نظر می‌رسد صرف‌نظر از ارزندگی سهام و همچنین ریسک‌های موجود در بازار، موضوع مهم در بازار، هیجانی است که به‌یکباره اوج می‌گیرد و به همین صورت نیز پس از چند روز از تب‌وتاب می‌افتد به‌طوری‌که تعادل بازار را از بین می‌برد.

به طور کلی می‌توان گفت اکنون بازار در شرایطی به سر می‌برد که تحلیل خاصی از تشکیل صفوف خریدوفروش در آن وجود ندارد و به‌یک‌باره هیجان بر معاملات سایه انداخته است. 

بی‌اعتمادی به این بازار نمی‌گذارد پول قدرتمند وارد بازار شود. وضعیت ورود پول از ابتدای هفته نیز بر این نکته تأکید می‌کند. در حالی که در دو روز ابتدایی هفته، بیش از یک هزار میلیارد تومان پول وارد گردونه سهام شد، اما روز گذشته به یک‌باره این عدد افت قابل‌توجهی کرد و به عدد ۱۹۵ میلیارد تومان رسید. امروز نیز شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم.

تب رشد شارپی بورس فروکش کرد | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲۲ آبان ۱۴۰۳)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->