اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دادستان کازرون: خودکشی دانش‌آموز ارتباطی با مدرسه نداشته است

  • کد خبر: ۲۹۹۸۷۱
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
دادستان کازرون: خودکشی دانش‌آموز ارتباطی با مدرسه نداشته است
دادستان کازرون گفت: خودکشی دانش‌آموز دبیرستانی در روستای دریس، ناشی از مشکلات شخصی بوده و ارتباطی با مسئولان مدرسه نداشته است. پرونده این حادثه در دست بررسی است و هرگونه اطلاعات جدید از طریق مراجع رسمی اعلام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در پی وقوع خودکشی آیناز کریمی؛ دختر دانش‌آموز در شهرستان کازرون و حواشی ایجاد شده در این خصوص، احسان صالحی در این خصوص اظهار کرد: پرونده قضایی برای بررسی این حادثه تشکیل شده و موضوع تحت نظر بازپرس در حال تکمیل تحقیقات است.

وی با بیان اینکه پس از وقوع این حادثه موضوع در دستور کار مقام قضایی قرار گرفت، عنوان کرد: آنچه مشخص و محرز است اقدام به خودکشی دانش‌آموز دبیرستان روستای دریس شهرستان کازرون ناشی از تألمات روحی و مشکلات شخصی بوده است.

دادستان کازرون بیان کرد: حاشیه‌سازی‌های انجام شده حاصل برخی اظهارنظر‌های احساسی و تحلیل‌های غیرکارشناسی افراد در فضای مجازی است. تحلیل‌های غیرکارشناسی نه‌ تنها به خانواده داغ‌دیده کمکی نخواهد کرد، بلکه باعث افزایش فشار‌های روحی، روانی و آلام آنها خواهد شد.

صالحی افزود: مسائل مطرح شده در خصوص عاملیت مسئولان مدرسه در این حادثه، مورد بررسی مقام قضایی قرار گرفت که این فرضیه به صورت کامل منتفی اعلام شد. فرایند قضایی پرونده مطابق قانون انجام شده و هرگونه دستاورد جدید در فرایند تحقیقات و رسیدگی قضایی به پرونده از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در پی سخنان دادستان محترم کازرون، اداره کل آموزش وپرورش فارس نیز ضمن ابراز تاسف مجدد از درگذشت این دانش‌آموز و همدردی دوباره با خانواده محترم ایشان اعلام کرد: از همان بدو وقوع این حادثه تاثربرانگیز تیمی کارشناسی از این اداره کل و اداره آموزش وپرورش کازرون با حساسیت پیگیر علل وقوع حادثه خصوصاً از جنبه نقش عوامل مدرسه در این حادثه بودند، اما همانگونه که در اطلاعیه چند روز پیش این اداره کل نیز اشاره شد به دلیل اینکه پرونده توسط مقام محترم قضایی و انتظامی تشکیل شده از اظهار نظر در این خصوص خودداری و منتظر اعلام نظر این مرجع صالح شد، اما آنچه از ابتدا محرز بود به دلیل اینکه اطلاعیه‌ای از سوی مقام محترم قضایی در این زمینه صادر نشده، مشخص بود که هرگونه اظهارنظر و روایت‌های افراد از این ماجرا، غیرکارشناسی و صرفاً براساس گمانه‌زنی‌های شخصی بوده است.

اداره کل آموزش و پرورش فارس از اصحاب محترم رسانه و مطبوعات و فعالان فضای مجازی درخواست دارد همانگونه که دادستان محترم کازرون نیز به آن اشاره کرده‌اند: تحلیل‌های غیرکارشناسی نه‌ تنها به خانواده داغ‌دیده کمکی نخواهد کرد، بلکه باعث افزایش فشار‌های روحی، روانی و آلام آنها نیز خواهد شد، بنابراین در انتشار اخبار براساس اصول حرفه‌ای از استناد به منابع غیرمعتبر خودداری کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->