وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سهمیه امریه سربازی سازمان بهزیستی افزایش یافت

  • کد خبر: ۲۹۹۸۷۷
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
سهمیه امریه سربازی سازمان بهزیستی افزایش یافت
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اتمام سهمیه دوساله ۲۵۰ نفری نیرو‌های امریه در این سازمان گفت: مجوز جذب ۳۰۰ نفر نیروی کارآمد مشمول خدمت وظیفه از ستاد کل نیرو‌های مسلح اخذ شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر سیدجواد حسینی با اشاره به جلسه برگزارشده با ستاد کل نیرو‌های مسلح، از افزایش پنجاه‌نفری سهمیه امریه سازمان بهزیستی خبر داد و اظهار کرد: با توجه به کوچک‌شدن ساختار سازمان بهزیستی و کاهش نیروی انسانی و افزایش ماموریت‌های این سازمان لازم بود بتوانیم از ظرفیت‌هایی مانند نیرو‌های داوطلب و سرباز استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در جلسه با مسئولان مربوطه در ستاد کل نیرو‌های مسلح مقرر شد به جهت استفاده بهینه از نیرو‌های متخصص مانند مددکاران، گفتاردرمانان، کاردرمانان و... سهمیه استفاده از نیرو‌های سرباز وظیفه در سازمان بهزیستی افزایش یابد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه با حضور این سربازان در بهزیستی هم این سازمان از حضور آنها منتفع می‌شود و هم سربازان دارای تجربه لازم جهت ورود به بازار کار می‌شوند، عنوان کرد: حتی افرادی که سربازی خود را در سازمان بهزیستی می‌گذرانند بعد از خدمت و کسب تجربه لازم می‌توانند مجوز تاسیس مراکز مختلف را بگیرند و ما را همراهی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->