چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست
سرخط خبرها
وزیر اطلاعات:

عرصه مقابله با کرونا به نمایش وحدت عناصر حاکمیت تبدیل شد

  • کد خبر: ۳۰۰۳۱
  • ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
عرصه مقابله با کرونا به نمایش وحدت عناصر حاکمیت تبدیل شد
وزیر اطلاعات گفت: عرصه مقابله با کرونا به نمایش وحدت، همگرایی و هم افزایی همه عناصر حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی تبدیل شد.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات روز گذشته در نشست با علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران و اعضای شورای ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در دانشگاه شهید بهشتی، ضمن تشکر از تلاش‌های ستاد فرماندهی مقابله با کرونا اظهار کرد: کرونا علاوه بر آسیب‌ها، برکاتی را نیز به همراه داشته است.

وی افزود: از پرچم داری مقام معظم رهبری گرفته تا تمام فرماندهان بعدی که با اشاره حضرت آقا در صحنه حضور پیدا کردند. تمام رده‌های سازمانی در نظام جمهوری اسلامی همه پای کار آمدند و یک وحدت زیبا را به نمایش گذاشتند و حماسه‌ای را رقم زدند که در خیلی از کشور‌ها با امکانات بیشتر، پیشرفت‌های علمی و ادعا‌های بیشتر و با ادعای تمدن و توسعه بشری بیشتر به آن حماسه‌ها دست نیافتند.

وزیر اطلاعات ادامه داد: هر ملتی که دست به دست هم دهند در برابر یک مشکل و با هم عمل کنند نتیجه آن این می‌شود که کارشان دوام و امورشان استحکام پیدا می‌کند و می‌توانند مشکلات را حل کنند.

علوی وضعیت کرونا را در کشور نمایشگاهی از وحدت همگانی خواند و مشارکت همه نهاد‌های امنیتی، دولتی و مردمی را در مقابله با کرونا مظهر سربلندی هر ایرانی و هر مسلمان دانست.

وی با تاکید بر اهمیت خدمت به مردم و نگاه ویژه اسلام به خدمات یکسان به همه شهروندان اعم از مسلمان و غیر مسلمان، گفت: از برکات کرونا این بود که کار پزشکی در باور عمومی به عنوان یک کسب و کار بود که از نظر بعضی‌ها هم کار پردرآمدی تلقی می‌شد، البته نمی‌خواهیم بگوییم این نگاه نگاه بدی است، اما گاهی اوقات یک کار علاوه بر جنبه کاسبی یک جنبه ارزشی پیدا می‌کند که بهای دیگری به کار می‌دهد، جریان کرونا باعث شد کار پزشکی از حالت صرفاً یک کسب و کار برای تأمین زندگی مادی خارج شود و هویت ارزشمند خود را در جایگاه یک مجاهدت بیابد.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: جنبه مجاهدت پیدا کردن کار پزشکی یکی از برکات کرونا بود و امروز می‌بینیم که در جامعه ما یکی از قهرمانان در نگاه مردم جامعه پزشکی است که با فداکاری کار را انجام دادند.

وی با اشاره به احتمال بروز چالش‌های گوناگون امنیتی و نافرمانی‌های اجتماعی در پی بروز بحران‌هایی همچون بیماری کرونا، یادآور شد: تغییر ارزش جامعه پزشکی از یک کار به یک مجاهدت ملی برای صیانت از مردم و شهروندان اثر خود را گذاشت و باعث شد کادر پزشکی نیز بدون احساس خستگی کار خود را انجام دهند و احساس مثبت مردم نسبت به جامعه پزشکی چند برابر شود.

وزیر اطلاعات افزود: از طرف دیگر مرز‌ها معمولاً در تنگنا‌ها جرقه می‌زند و نوآوری‌هایی دارد، خوشبختانه ما کشوری هستیم که شکوفایی دانش پزشکی در کشور ما تازگی ندارد و در حال حاضر نیز رشد پزشکی در کشور قابل مقایسه با سال‌های گذشته نیست و در یک جایگاه بسیار والا قرار گرفته است.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->