گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

تبعیض بین نیروی شرکتی با رسمی و قراردادی قابل قبول نیست

  • کد خبر: ۳۰۰۶۷۲
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۸
تبعیض بین نیروی شرکتی با رسمی و قراردادی قابل قبول نیست
دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با بیان اینکه تبعیض در پرداخت حقوق و دستمزد و بستن قرارداد به نیروی کار آسیب می‌زند، بر ضرورت تصویب طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی تاکید کرد و گفت: تبعیض بین نیرو‌های شرکتی با قراردادی و رسمی قابل قبول نیست.

 به گزارش شهرآرانیوز، هادی ابوی در تشریح طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی و مزایای آن اظهار کرد: بحث ساماندهی نیروی کار یکی از دغدغه‌های مهم همه دولت‌ها بوده و هست و اصولا تبعیض بین نیروی کار خوب نیست. اینکه در یک مجموعه برخی نیرو‌ها به شکل شرکتی مشغول کار باشند، بخشی رسمی و عده‌ای قراردادی قابل قبول نیست و می‌بینیم که در این مجموعه‌ها دو مدل حقوق یا چند مدل قرارداد کار وجود دارد.

وی افزود: وجود تبعیض در پرداخت حقوق و دستمزد هم از جنبه روانی به نیروی کار آسیب می‌زند و هم وقت نیروی کار را تلف می‌کند و مدام دغدغه تمدید قرارداد را دارد.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با اشاره به پیگیری و بررسی‌های متعدد طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی در جلسات مختلف مجلس گفت: برای اینکه طرح به نتیجه برسد، پیگیری‌های بسیاری انجام شد ولی ظاهرا برخی نمی‌خواهد نیرو‌های شرکتی ساماندهی شوند تا بدون دغدغه و با آرامش خیال به کار بپردازند و کیفیت و راندمان کارشان افزایش یابد.

ابوی درعین حال با بیان اینکه طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی بار مالی ندارد، اظهار کرد: در حال حاضر کارفرما حقوق نیروی کار را به پیمانکار می‌دهد تا به کارگر بپردازد و فقط یک هزینه اضافه بر سازمان به آن شرکت واسطه می‌دهیم در حالی که کارفرما می‌تواند همان پول را مستقیم به کارگر بدهد.

وی ادامه داد: در یک مجموعه دفتر پشتیبانی، معاونت نیروی انسانی و کارگزینی و بخش‌های دیگر وجود دارد، ما می‌توانیم بگوییم یک بخش کار را بیرون انجام بدهد و بابت آن عددی حقوق بدهیم که آن شرکت با نیروی کار چطور برخورد کند و در حوزه ماندگاری نیرو و اخراج با نیرو تصمیم بگیرد.

این مقام مسئول کارگری خاطرنشان کرد: اگر نیروی کار استخدام رسمی شود، امنیت شغلی او حفظ می‌شود و در حوزه مدیریت باید با او تحت قوانین و ضوابط و آیین‌نامه‌های رسمی برخورد شود و دیگر دست مدیران برای آنکه در موارد غیر حق به راحتی نیرو را اخراج کنند، باز نمی‌شود ولی در مورد نیروی شرکتی، چون تحت قوانین مصوب کشور با او برخورد نمی‌شود، امنیت شغلی ندارد و ممکن است به راحتی قرارداد کارش را تمدید نکنند.

ابوی گفت: تبعیضی که بین نیروی شرکتی با نیروی قراردادی و رسمی وجود دارد قابل قبول نیست. البته بیشترین حجم کار هم برای نیرو‌های شرکتی است بدون آنکه حقوق واقعی به آنها پرداخت شود ولی اگر بخواهیم به سمت عدالت مزدی و اجتماعی برویم باید طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی تصویب و اجرا شود و تنوع و تعدد قرارداد در مجموعه‌های کاری نداشته باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->