اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

برخی دانش‌آموزان در محله مهرگان مشهد، روزهای پنجشنبه هم به کلاس می‌روند

  • کد خبر: ۳۰۰۹۴۳
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
برخی دانش‌آموزان در محله مهرگان مشهد، روزهای پنجشنبه هم به کلاس می‌روند
با پیگیری شهرآرا، وزارت‌خانه برای تحصیل روزدرمیان محصلان بدون مدرسه تدبیر کرد. نبود انشعابات برق و گاز هنوز در‌های این مدرسه را بسته نگه داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اولیا دیگر خسته شده‌اند. دانش‌آموزان نیز در بلاتکلیفی کامل نمی‌دانند سرنوشت سال تحصیلی‌شان قرار است چه بشود؟ سهم حدود هزار دانش‌آموز حاشیه شهر این روز‌ها کاهش سرانه آموزشی است. متوسطه اول، روزدرمیان به مدرسه می‌روند و متوسطه دوم در شیفت مخالف دو ساعت از بازه زمان استاندارد آموزشی شان کم شده است. باوجود این واقعیت متولیان آموزش‌و‌پرورش و نوسازی استان هنوز واقعیت موجود را که دانش‌آموزان تعداد ساعات آموزشی‌شان کم شده است تکذیب می‌کنند، از سوی دیگر گره از بین رفتن این آسیب در افتتاح مدرسه جدیدالتأسیس علی پیوندی است که هنوز در دستان نوسازی مدارس است.

همچنان سرگردان!

بعد از اطلاعمان از وضعیت تحصیل روزدرمیان دانش‌آموزان در حاشیه شهر، در شرایطی که همه متولیان آموزشی تأمین معلم در خراسان رضوی را رسانه‌ای و تاکیدکرده‌اند، گزارشی از وضعیت تحصیل دانش‌آموزان حوالی شهر نوشتیم، دانش‌آموزان شهرک مهرگان به دلیل سهل‌انگاری در روند نظارت بر ساخت مدرسه، با گذشت دوماه از آغاز سال تحصیلی هنوز هم بدون مدرسه‌اند!

بعد از چاپ نخستین گزارش ما در ۲۵‌مهر با تیتر «تحصیل روزدرمیان» و عدم تحقق وعده‌های متولیان ذی‌ربط در آن گزارش، پیگیری‌های ما برای چرایی عدم بهره‌برداری این مدرسه قوت بیشتری گرفت. در گزارش دوم صدای مردم شهرآرا که مورخ دوم آبان ماه منتشر شد وعده مدیرکل آموزش و‌پرورش استان را رسانه‌ای کردیم. در آن گزارش به تماس تلفنی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با مدیرکل نوسازی برای بهره‌برداری از مدرسه ۸ تا ۹ آبان اشاره شد. وعده‌ای که بار دیگر بر زمین ماند. پیگیری ما برای چرایی عدم تحقق این وعده برای بار دوم نیز از سوی اداره کل نوسازی مدارس بی‌نتیجه ماند.

صدای مردم در سومین گزارش پیگیرانه خود این بار دست به دامن وزارتخانه شد. متولیان مقطع متوسطه اول در وزارت آموزش‌و‌پرورش بعد از طرح موضوع و مرور مستندات رسانه‌ای به طور جدی وارد عمل شدند تا آنجا که چهارشنبه گذشته با پیگیری شهرآرا رسما نماینده دفتر برنامه‌ریزی مقطع تحصیلی متوسطه اول در وزارتخانه در مشهد حضور یافت و موضوع را بررسی کرد.

پنجشنبه گذشته در بازدید میدانی مجدد گزارشگر ما از وضعیت مدرسه در گفتگو با اولیای دانش‌آموزان چنین بیان شد که هنوز مدرسه در تأمین انشعابات آب و برق و گاز مشکل دارد. نبود انشعابات نیز به دلیل عدم رعایت درست مسائل ایمنی و اصول مهندسی در فرایند ساخت‌و‌ساز است. معضلی که ارزیابان شرکت‌های خدماتی آب و برق و گاز در موردش ادعا دارند که تا ایمنی کف‌سازی و دیوار‌های مدرسه رعایت نشود نمی‌توان کنتوری نصب کرد.

افزایش ساعات آموزشی دانش‌آموزان

اما در این میان آنچه به عنوان اصلی‌ترین آسیب در میان انبوه مشکلات جلوه‌نمایی می‌کند مسئله آسیب آموزشی و کاهش ساعات استاندارد آموزش برای دانش‌آموزانی است که به طور موقت در دو شیفت یک مدرسه در حال تحصیل هستند. میرمخلصونی نماینده اولیای دانش‌آموزان بلاتکلیف دوره اول متوسطه در شهرک مهرگان است.

 این شهروند که فرزند خودش جزو همین گروه است درباره آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای ساعات آموزش دانش‌آموزان این دوره تحصیلی می‌گوید: با پیگیری وزارتخانه فعلا برای اینکه بچه‌ها آسیب کمتری در حوزه درسی ببینند مقرر شده که برای دانش‌آموزان متوسطه اول که تا به امروز تحصیل روزدرمیان داشته‌اند، روز‌های پنجشنبه نیز برنامه‌ریزی تحصیلی شود و این گروه از دانش‌آموزان تا آغاز امتحانات نوبت اول پنجشنبه‌ها هم به مدرسه بروند.

لازم به ذکر است؛ با پیگیری‌های مجدد گزارشگر ما و البته وعده فرماندار مشهد برای بهره‌برداری این مدرسه، در همین هفته کنتور آب به مدرسه رسید و انشعاب آب در مدرسه دایر شد. به گفته نمایندگان مردم در شورای اجتماعی محله مهرگان کنتور برق نیز در مرحله ساخت قرار دارد و امید می‌رود تا پایان هفته کار انشعابات مدرسه هم به پایان برسد.

تحریریه صدای مردم قطعا صدای مردم شهر خواهد بود و جریان پایان کار مدرسه علی پیوندی و استقرار دانش‌آموزان در این مدرسه را به گوش شهر خواهد رساند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->