پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برخی دانش‌آموزان در محله مهرگان مشهد، روزهای پنجشنبه هم به کلاس می‌روند

  • کد خبر: ۳۰۰۹۴۳
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
برخی دانش‌آموزان در محله مهرگان مشهد، روزهای پنجشنبه هم به کلاس می‌روند
با پیگیری شهرآرا، وزارت‌خانه برای تحصیل روزدرمیان محصلان بدون مدرسه تدبیر کرد. نبود انشعابات برق و گاز هنوز در‌های این مدرسه را بسته نگه داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اولیا دیگر خسته شده‌اند. دانش‌آموزان نیز در بلاتکلیفی کامل نمی‌دانند سرنوشت سال تحصیلی‌شان قرار است چه بشود؟ سهم حدود هزار دانش‌آموز حاشیه شهر این روز‌ها کاهش سرانه آموزشی است. متوسطه اول، روزدرمیان به مدرسه می‌روند و متوسطه دوم در شیفت مخالف دو ساعت از بازه زمان استاندارد آموزشی شان کم شده است. باوجود این واقعیت متولیان آموزش‌و‌پرورش و نوسازی استان هنوز واقعیت موجود را که دانش‌آموزان تعداد ساعات آموزشی‌شان کم شده است تکذیب می‌کنند، از سوی دیگر گره از بین رفتن این آسیب در افتتاح مدرسه جدیدالتأسیس علی پیوندی است که هنوز در دستان نوسازی مدارس است.

همچنان سرگردان!

بعد از اطلاعمان از وضعیت تحصیل روزدرمیان دانش‌آموزان در حاشیه شهر، در شرایطی که همه متولیان آموزشی تأمین معلم در خراسان رضوی را رسانه‌ای و تاکیدکرده‌اند، گزارشی از وضعیت تحصیل دانش‌آموزان حوالی شهر نوشتیم، دانش‌آموزان شهرک مهرگان به دلیل سهل‌انگاری در روند نظارت بر ساخت مدرسه، با گذشت دوماه از آغاز سال تحصیلی هنوز هم بدون مدرسه‌اند!

بعد از چاپ نخستین گزارش ما در ۲۵‌مهر با تیتر «تحصیل روزدرمیان» و عدم تحقق وعده‌های متولیان ذی‌ربط در آن گزارش، پیگیری‌های ما برای چرایی عدم بهره‌برداری این مدرسه قوت بیشتری گرفت. در گزارش دوم صدای مردم شهرآرا که مورخ دوم آبان ماه منتشر شد وعده مدیرکل آموزش و‌پرورش استان را رسانه‌ای کردیم. در آن گزارش به تماس تلفنی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با مدیرکل نوسازی برای بهره‌برداری از مدرسه ۸ تا ۹ آبان اشاره شد. وعده‌ای که بار دیگر بر زمین ماند. پیگیری ما برای چرایی عدم تحقق این وعده برای بار دوم نیز از سوی اداره کل نوسازی مدارس بی‌نتیجه ماند.

صدای مردم در سومین گزارش پیگیرانه خود این بار دست به دامن وزارتخانه شد. متولیان مقطع متوسطه اول در وزارت آموزش‌و‌پرورش بعد از طرح موضوع و مرور مستندات رسانه‌ای به طور جدی وارد عمل شدند تا آنجا که چهارشنبه گذشته با پیگیری شهرآرا رسما نماینده دفتر برنامه‌ریزی مقطع تحصیلی متوسطه اول در وزارتخانه در مشهد حضور یافت و موضوع را بررسی کرد.

پنجشنبه گذشته در بازدید میدانی مجدد گزارشگر ما از وضعیت مدرسه در گفتگو با اولیای دانش‌آموزان چنین بیان شد که هنوز مدرسه در تأمین انشعابات آب و برق و گاز مشکل دارد. نبود انشعابات نیز به دلیل عدم رعایت درست مسائل ایمنی و اصول مهندسی در فرایند ساخت‌و‌ساز است. معضلی که ارزیابان شرکت‌های خدماتی آب و برق و گاز در موردش ادعا دارند که تا ایمنی کف‌سازی و دیوار‌های مدرسه رعایت نشود نمی‌توان کنتوری نصب کرد.

افزایش ساعات آموزشی دانش‌آموزان

اما در این میان آنچه به عنوان اصلی‌ترین آسیب در میان انبوه مشکلات جلوه‌نمایی می‌کند مسئله آسیب آموزشی و کاهش ساعات استاندارد آموزش برای دانش‌آموزانی است که به طور موقت در دو شیفت یک مدرسه در حال تحصیل هستند. میرمخلصونی نماینده اولیای دانش‌آموزان بلاتکلیف دوره اول متوسطه در شهرک مهرگان است.

 این شهروند که فرزند خودش جزو همین گروه است درباره آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای ساعات آموزش دانش‌آموزان این دوره تحصیلی می‌گوید: با پیگیری وزارتخانه فعلا برای اینکه بچه‌ها آسیب کمتری در حوزه درسی ببینند مقرر شده که برای دانش‌آموزان متوسطه اول که تا به امروز تحصیل روزدرمیان داشته‌اند، روز‌های پنجشنبه نیز برنامه‌ریزی تحصیلی شود و این گروه از دانش‌آموزان تا آغاز امتحانات نوبت اول پنجشنبه‌ها هم به مدرسه بروند.

لازم به ذکر است؛ با پیگیری‌های مجدد گزارشگر ما و البته وعده فرماندار مشهد برای بهره‌برداری این مدرسه، در همین هفته کنتور آب به مدرسه رسید و انشعاب آب در مدرسه دایر شد. به گفته نمایندگان مردم در شورای اجتماعی محله مهرگان کنتور برق نیز در مرحله ساخت قرار دارد و امید می‌رود تا پایان هفته کار انشعابات مدرسه هم به پایان برسد.

تحریریه صدای مردم قطعا صدای مردم شهر خواهد بود و جریان پایان کار مدرسه علی پیوندی و استقرار دانش‌آموزان در این مدرسه را به گوش شهر خواهد رساند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->