زائران اربعین فقط از مرز مهران تردد نکنند شبکه تجارت محتوای مستهجن در اینستاگرام و انفعال در نظارت | چرا پلیس امنیت اخلاقی چشم‌ش را روی شبکه‌های ضدخانواده بسته است؟ مرگ مشکوک پیرزن تهرانی پس از مواجه با ۳ سارق نقاب‌دار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | آیا هوای مشهد گرمتر می‌شود؟ آب‌لیمو با آب ولرم؛ شروعی ساده برای پاکسازی بدن و تقویت گوارش حمله ناجوانمردانه به پلیس در شب گذشته | جان‌باختن خداداد باقری یکی از حافظان امنیت در سراوان + عکس معرفی مسجد تاریخی «خسرو شیر» جغتای اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی بیماری دیگر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی: ۸۶ درصد کودکان کار، اتباع هستند و خانواده دارند نکات کاربردی برای مصرف درست مکمل‌های دارویی اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان وزارت کشور به زودی انجام می‌شود پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور احتساب خدمت در جبهه به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور و اصلاح حکم بازنشستگی بازنشستگان + نحوه برخورداری تاریخ واریز حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) بازنشستگی «مشاغل سخت» را سخت‌تر نکنید! | تعیین سقف سنی برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور آبله مرغان در بزرگسالان | خطرناک و شدیدتر از کودکان توصیه‌های مراقبتی برای حفظ سلامت گروه‌های آسیب‌پذیر در پیاده روی اربعین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های گوارشی در اربعین | هنگام مسمومیت چه کنیم؟ تازه‌ترین توصیه‌های پزشکی برای کنترل لک‌های پوستی درمان ریشه‌ای آسم | راهکاری متفاوت از طب ایرانی پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد | سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران
سرخط خبرها

مرگ سالانه ۱۶۰ هزار نفر بر اثر سکته قلبی در ایران

  • کد خبر: ۳۰۱۰۱۴
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶
مرگ سالانه ۱۶۰ هزار نفر بر اثر سکته قلبی در ایران
دبیر اجرایی هشتمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران ۴۰ درصد عامل مرگ و میر ایرانیان را بیماری‌های قلبی عنوان کرد و گفت: سن سکته قلبی به ۳۵ سال رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید اسلامی افزود: سالانه ۱۶۰ هزار مرگ قلبی و عروقی در ایران اتفاق می‌افتاد و از هر پنج نفر، یک نفر به دلیل سکته قلبی جان خود را از دست می‌دهد.

وی با بیان اینکه مرگ و میر بیماری‌های قلبی دغدغه مهم در جامعه است، هشدار داد: مصرف سیگار و قلیان به خصوص در سنین پایین باعث افزایش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی شده و تعجب می‌کنیم که فرد ۳۵ ساله دچار سکته قلبی شده است.

دبیر اجرایی هشتمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران تاکید کرد: خود مراقبتی از جمله اقداماتی است که در پیشگیری از ابتلای افراد به بیماری‌های قلب و عروق و کاهش عوارض آن تاثیر بسزایی دارد و افزایش تمایل به تحرک بدنی در کاهش کم تحرکی جامعه می‌تواند موثر باشد.

اسلامی تاکید کرد: فاکتور‌های قابل کنترل و غیرقابل کنترل زیادی در بروز و شیوع بیماری‌های قلبی نقش دارند و برخی فاکتور‌های محیطی همچون آلودگی هوا، ژنتیک و استرس محیطی غیرقابل کنترل است.

وی با بیان اینکه تاخیر در مراجعه به پزشک هنگام ایجاد علایم درد قلبی، باعث سکته قلبی می‌شود، تاکید کرد: اگر هر فردی احساس درد در قفسه سینه داشت سریعا به پزشک مراجعه کند.

۴۰ درصد دانش آموزان اضافه وزن دارند

به گفته اسلامی، در سنین مدرسه حدود ۴۰ درصد دانش آموزان اضافه وزن دارند و این زنگ خطری برای ابتلا به بیماری قلبی و عروقی است و متاسفانه از ورزش غافل هستند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هشدار داد که باید به این موضوع مهم توجه شود و کاهش سن ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی خطرناک است.

موفقیت ایران در پیوند قلب

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این نشست با اشاره موفقیت ایران در درمان و پیوند بیماری قلب گفت: از سلول‌های بنیادی نیز پزشکان ما برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌کنند.

بابک شریف کاشانی افزود: فرد مبتلا به نارسایی قلب علایمی همچون نفس تنگی، خستگی، ورم پا و افزایش مایع در اطراف قلب و ریه را تجربه می‌کند و خطر این بیماری در صورت تاخیر در درمان با سرطان‌ها برابری می‌کند.

وی اظهارداشت: آگاهی عمومی در مورد بیماری نارسایی قلب ناکافی است و اغلب مبتلایان به این بیماری درمان خود را با جدیت دنبال نمی‌کنند، به همین منظور قصد داریم در «هشتمین کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران» با تاکید بر مواردی همچون سبک صحیح زندگی، ضرورت پرهیز از سیگار و نیز کنترل قند، چربی و فشار خون به آگاهی رسانی در این حوزه پرداخته و به مردم یادآوری کنیم که در صورت مشاهده علایم نارسایی قلبی به موقع به پزشک مراجعه کنند.

استفاده از پمپ مصنوعی

وی ادامه داد: دستگاه‌هایی برای درمان بیماری قلبی وجود دارد بطوری که استفاده پمپ مصنوعی باعث می‌شود بیماران را کمتر در لیست انتظار پیوند قلب نگه داریم.

شریف کاشانی افزود: پمپ مصنوعی برای درمان بیماری قلبی استفاده می‌شود و اکنون این دستاورد در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث افزایش طول عمر بیمار می‌شود.

هشتمین کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران هفت تا ۹ آذر در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی با امتیاز بازآموزی برگزار می‌شود.

همزمان با برپایی هشتمین کنگره بین المللی نارسایی قلب ایران نمایشگاه جانبی تجهیزات پزشکی برپا خواهد شد که در آن دستگاه‌های تشخیصی و درمانی مانند اکوکاردیوگرافی، آنژیوگرافی و ... مطابق با تکنولوژی‌های روز دنیا عرضه می‌شود. همچنین شرکت‌های دارویی جدیدترین دارو‌های درمانی نارسایی قلب را به متخصصان این رشته معرفی خواهند کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->