خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند
سرخط خبرها

جراحی و ویزیت رایگان بیماران مناطق محروم

  • کد خبر: ۳۰۱۰۱۹
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
جراحی و ویزیت رایگان بیماران مناطق محروم
دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، فعالیت‌های این انجمن در زمینه انجام عمل‌های ترمیمی رایگان در مناطق محروم را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «علیرضا صابری» به تشریح فعالیت‌های این انجمن در زمینه انجام عمل‌های ترمیمی رایگان در مناطق محروم پرداخت. وی در پاسخ به سوالی درباره تعداد عمل‌های ترمیمی انجام شده، گفت: از سال ۱۳۸۸ تاکنون، در ۳۳ سفر به مناطق محروم، توسط اعضاء جراح پلاستیک موسسه ملی مرهم بیش از پنج هزار بیمار مبتلا به شکاف لب و کام و ناهنجاری‌های صورت در شهر‌های کوچک تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند. همچنین، عمل‌های بزرگ‌تر این بیماران به تهران ارجاع داده شده و در مراکز دانشگاهی به صورت رایگان انجام شده است یا با دفترچه بیمه در مراکز دولتی درمان شده‌اند.

صابری به انجام عمل‌های ترمیمی رایگان موسسه ملی مرهم که توسط جراحان پلاستیک پایه‌گذاری شده، در استان‌های مختلف اشاره کرد و افزود: سفر‌هایی به نقاط محروم در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، کردستان، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، مازندران، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی و نیشابور و لرستان انجام شده است. بیشترین بیماران تحت ویزیت رایگان عمدتاً دچار شکاف لب و کام بودند.

 دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران درباره بازه سنی بیماران گفت: عمل‌های ترمیمی در مناطق محروم برای افراد از سنین سه ماهگی تا ۶۰ سال بسته به شدت ناهنجاری‌ها صورت گرفته است.

وی ادامه داد: عمل‌های ترمیمی که در روستا‌ها و شهر‌های کوچک انجام شده‌اند، تماماً رایگان بوده و بیش از پنجاه جراح پلاستیک در این پویش ملی شرکت کردند. عمل‌هایی که به تهران یا مراکز استان‌ها ارجاع داده شده‌اند، با دفترچه بیمه و فرانشیز انجام شده که هزینه‌ای بابت جراحی از آنها دریافت نشده است.

صابری عمده‌ترین ناهنجاری‌هایی که برای آنها عمل‌های ترمیمی رایگان صورت گرفته را این‌گونه بیان کرد: شیوع شکاف لب و کام بیشتر از سایر ناهنجاری‌ها بوده است. پس از آن، ناهنجاری‌های جمجمه، فک و صورت بیشترین آمار را تشکیل داده‌اند. تمامی این ناهنجاری‌ها معاینه شده‌اند. آن دسته از موارد که امکان عمل در مناطق محروم وجود داشت، در همان جا درمان شدند، اما مواردی که امکان جراحی در آن مناطق نبود، به مراکز مجهز ارجاع داده شدند.

 دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران همچنین به تعداد معاینات رایگان در مناطق محروم اشاره کرد و تصریح کرد: در مجموع، بیست و پنج هزار بیمار با ناهنجاری‌های جمجمه، فک و صورت طی این چند سال معاینه و ویزیت رایگان شدند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->