مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩
سرخط خبرها

وزارت بهداشت: طی ۲ سال گذشته، ۲ هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند

  • کد خبر: ۲۳۹۴۴۹
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
وزارت بهداشت: طی ۲ سال گذشته، ۲ هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند
معاون درمان وزارت بهداشت ضمن اعلام توزیع سالانه ۱۰هزار پزشک در مناطق محروم طی دو ساله، در عین حال با اشاره به راه‌اندازی ۱۷ هزار تخت بیمارستانی جدید در دولت مردمی، از برنامه‌ریزی وزارت بهداشت برای تکمیل و افتتاح ۸ هزار تخت جدید دیگر تا سال آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر سعید کریمی در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه در زمینه دسترسی و توسعه خدمات درمانی، در مدت کوتاه دولت شهید رییسی، ۱۷ هزار تخت بیمارستانی در کشور راه اندازی شد، افزود: این تعداد تخت معادل ۱۰ درصد کل تخت‌های قبل و بعد از انقلاب و ۱۵ درصد از تخت‌های بخش دولتی است که در هیچ دوره‌ای در گذشته، نظیر نداشته است.

وی ادامه داد: در طول این مدت ۳هزار تخت ویژه بیمارستانی نیز در دولت مردمی به ظرفیت کشور اضافه شد و تخت‌های مراقبت‌های ویژه اطفال در این دوره از ۵۰۰ به بیش از یک هزار و ۵۰ تخت رسید. همچنین عمل کاشت حلزون برای بیش از ۲هزار کودک به صورت رایگان انجام شد و صف انتظار کاشت حلزون شنوایی به صفر رسید.

معاون وزیر بهداشت از توزیع سالانه ۱۰ هزار پزشک در مناطق محروم در طول دو سال گذشته خبر داد و گفت: سه هزار نفر از این پزشکان، متخصص هستند تا مردم دسترسی به خدمات پزشکی و تخصصی و فوق تخصصی داشته باشند. همچنین سقف و پلکان از سال ۹۵ در مراکز دولتی اعمال شده بود و بالاتر از سقف، هیچ پرداختی به پزشکان صورت نمی‌گرفت که در این دولت سقف برداشته و پلکان نیز اصلاح شد و حق مقیمی و ماندگاری پزشکان در مناطق محروم تا ۵ برابر افزایش یافت.

کریمی تصریح کرد: یکسان شدن تعرفه بخش خصوصی و دولتی از سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری بود که در دولت مردمی انجام شد و «K» که واحد جراحی است در بخش دولتی برای پزشکان تمام وقت و در بخش خصوصی ۱۰۱ هزار تومان است تا بیماران از بخش دولتی به بخش خصوصی، منتقل نشوند و پزشکان کمتر راغب به ترک بخش دولتی و فعالیت در بخش خصوصی باشند.

وی با اشاره به اضافه شدن یک هزار و ۷۰۰ پزشک تمام وقت به ظرفیت کشور در دولت مردمی، یادآور شد: در این مدت همچنین ۲هزار و ۵۰۰ پزشک غیرتمام وقت اضافه شدند. در حوزه حفاظت مالی از بیماران به ویژه دهک های پایین، ۵۰ درصد از بیماران خدمات رایگان از مراکز دولتی و دانشگاهی دریافت می‌کنند که شامل ساکنان شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر، عشایر، روستاییان از مسیر ارجاع با جمعیتی بالغ بر ۳۰ میلیون نفر، مددجویان تحت پوشش سازمان‌های حمایتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) و سه دهک اول درآمدی و ۸ میلیون کودک کمتر از ۷۰ سال است.

معاون درمان وزارت بهداشت اعتبار راه‌اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۱ را معادل ۵ هزار میلیارد تومان دانست و گفت: اعتبارات این صندوق در سال گذشته ۷ همت و در سال جاری ۱۲ هزار میلیارد تومان است. قبل از دولت مردمی، ۱۶ بیماری تحت پوشش بود که با راه‌اندازی این صندوق، تعداد بیماری‌های تحت پوشش به ۱۰۷ رسیده است.

کریمی یکی از اقدامات مهم وزارت بهداشت را توسعه تجهیزات پزشکی سنگین و سرمایه‌ای در کشور عنوان و خاطرنشان کرد: بخشی از این تجهیزات در دوره همه‌گیری کرونا، فرسوده شدند که نیاز بود این تجهیزات، نوسازی شوند و تا کنون ۳۸۰ دستگاه سنگین، سرمایه‌ای و پیشرفته مورد نیاز بیمارستان‌های دولتی، تامین و توزیع شد که بعضا قیمت این دستگاه‌ها، بالای یک میلیون دلار بود.

وی افزود: مردم به ویژه در مناطق محروم نباید از این خدمات محروم می‌شدند که این دستگاه‌ها با رعایت عدالت و سطح‌بندی خدمات در کل کشور و ۴۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی توزیع شده است. بخشی از منابع مورد نیاز تامین این تجهیزات از طریق وام بانک جهانی تامین شد؛ این وام یک معاهده بین‌المللی و نیازمند مصوبه مجلس شورای اسلامی و تاییدیه هیات دولت و مربوط به مبارزه با کروناست.

معاون وزیر بهداشت گفت: مقام معظم رهبری اردیبهشت ماه امسال در دیدار کارگران فرمودند در حوزه پزشکی و سلامت ما پیشتاز هستیم و در منطقه نظیر نداریم؛ در دنیا هم جزو کشورهای برجسته هستیم. بنابراین نباید نقاط قوت کشور در حوزه سلامت را سیاه‌نمایی کنیم.

کریمی با تاکید بر اهمیت جوان‌گرایی و تخصص‌گرایی در دولت چهاردهم، گفت: در فضای مجازی دیدم دکتر پزشکیان گفته بود که می خواهد وزرای خود را از افراد جوان‌تر انتخاب کند که رویکرد بسیار خوبی است البته باید از مشورت صاحبنظران و پیشکسوتان نیز بهره‌مند شد اما جوان‌های متخصص و متعهد بسیار زیادی در کشور داریم و باتوجه به شناختی که از دکتر پزشکیان داریم می‌دانیم که به جوان‌ها و کارشناسان اعتماد می‌کند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی تاکید کرد: در دولت مردمی طرح حذف هپاتیت سی را در کشور آغاز کردیم. این بیماری در حال حاضر درمان دارد و می تواند حذف شود. در دولت مردمی حدود ۳۰ هزار نفر به صورت رایگان درمان شدند و ۸۰ هزار بیمار شناسایی شده هپاتیت سی در کشور داریم که این طرح می‌تواند استمرار داشته باشد.

معاون وزیر بهداشت از افزایش سه برابری تعداد تخت‌های توانبخشی در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۰۰ تخت توانبخشی در کشور داریم که قابلیت افزایش به ۸۰۰ تخت را دارد. همچنین در حوزه پرستاری و معیشت کارکنان نظام سلامت، اقدامات مهم و ارزشمندی در طول دو سال و ۱۰ ماه گذشته انجام شد و تعرفه‌های پزشکی در طول دو - سه سال گذشته، رشد مناسبی داشت و سعی شد عقب ماندگی‌های گذشته تا حدودی جبران شود.

کریمی پیشرفت‌های اخیر در حوزه پیوند اعضاء، تعرفه‌های پزشکی، توسعه خدمات و زیرساخت‌ها از جمله اورژانس‌های بیمارستانی، حفاظت مالی از بیماران، توسعه بخش‌های درمانی، استخدام ۲۵ هزار نیروی انسانی را چشمگیر دانست و گفت: هیچ مجموعه‌ای نمی‌تواند ادعا کند خالی از اشکال بوده؛ قطعا ممکن است نقاظ ضعفی وجود داشته باشد که با تبادل آرا و شنیدن نظرات منتقدان بدون سیاه‌نمایی و غرض‌ورزی‌های شخصی می‌تواند به حداقل برسد. ما هم آمادگی داریم در دولت آینده کمک کنیم و تجربیات خود را در اختیار مدیران قرار می‌دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->