راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

وزارت بهداشت: طی ۲ سال گذشته، ۲ هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند

  • کد خبر: ۲۳۹۴۴۹
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
وزارت بهداشت: طی ۲ سال گذشته، ۲ هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند
معاون درمان وزارت بهداشت ضمن اعلام توزیع سالانه ۱۰هزار پزشک در مناطق محروم طی دو ساله، در عین حال با اشاره به راه‌اندازی ۱۷ هزار تخت بیمارستانی جدید در دولت مردمی، از برنامه‌ریزی وزارت بهداشت برای تکمیل و افتتاح ۸ هزار تخت جدید دیگر تا سال آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر سعید کریمی در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه در زمینه دسترسی و توسعه خدمات درمانی، در مدت کوتاه دولت شهید رییسی، ۱۷ هزار تخت بیمارستانی در کشور راه اندازی شد، افزود: این تعداد تخت معادل ۱۰ درصد کل تخت‌های قبل و بعد از انقلاب و ۱۵ درصد از تخت‌های بخش دولتی است که در هیچ دوره‌ای در گذشته، نظیر نداشته است.

وی ادامه داد: در طول این مدت ۳هزار تخت ویژه بیمارستانی نیز در دولت مردمی به ظرفیت کشور اضافه شد و تخت‌های مراقبت‌های ویژه اطفال در این دوره از ۵۰۰ به بیش از یک هزار و ۵۰ تخت رسید. همچنین عمل کاشت حلزون برای بیش از ۲هزار کودک به صورت رایگان انجام شد و صف انتظار کاشت حلزون شنوایی به صفر رسید.

معاون وزیر بهداشت از توزیع سالانه ۱۰ هزار پزشک در مناطق محروم در طول دو سال گذشته خبر داد و گفت: سه هزار نفر از این پزشکان، متخصص هستند تا مردم دسترسی به خدمات پزشکی و تخصصی و فوق تخصصی داشته باشند. همچنین سقف و پلکان از سال ۹۵ در مراکز دولتی اعمال شده بود و بالاتر از سقف، هیچ پرداختی به پزشکان صورت نمی‌گرفت که در این دولت سقف برداشته و پلکان نیز اصلاح شد و حق مقیمی و ماندگاری پزشکان در مناطق محروم تا ۵ برابر افزایش یافت.

کریمی تصریح کرد: یکسان شدن تعرفه بخش خصوصی و دولتی از سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری بود که در دولت مردمی انجام شد و «K» که واحد جراحی است در بخش دولتی برای پزشکان تمام وقت و در بخش خصوصی ۱۰۱ هزار تومان است تا بیماران از بخش دولتی به بخش خصوصی، منتقل نشوند و پزشکان کمتر راغب به ترک بخش دولتی و فعالیت در بخش خصوصی باشند.

وی با اشاره به اضافه شدن یک هزار و ۷۰۰ پزشک تمام وقت به ظرفیت کشور در دولت مردمی، یادآور شد: در این مدت همچنین ۲هزار و ۵۰۰ پزشک غیرتمام وقت اضافه شدند. در حوزه حفاظت مالی از بیماران به ویژه دهک های پایین، ۵۰ درصد از بیماران خدمات رایگان از مراکز دولتی و دانشگاهی دریافت می‌کنند که شامل ساکنان شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر، عشایر، روستاییان از مسیر ارجاع با جمعیتی بالغ بر ۳۰ میلیون نفر، مددجویان تحت پوشش سازمان‌های حمایتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) و سه دهک اول درآمدی و ۸ میلیون کودک کمتر از ۷۰ سال است.

معاون درمان وزارت بهداشت اعتبار راه‌اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۱ را معادل ۵ هزار میلیارد تومان دانست و گفت: اعتبارات این صندوق در سال گذشته ۷ همت و در سال جاری ۱۲ هزار میلیارد تومان است. قبل از دولت مردمی، ۱۶ بیماری تحت پوشش بود که با راه‌اندازی این صندوق، تعداد بیماری‌های تحت پوشش به ۱۰۷ رسیده است.

کریمی یکی از اقدامات مهم وزارت بهداشت را توسعه تجهیزات پزشکی سنگین و سرمایه‌ای در کشور عنوان و خاطرنشان کرد: بخشی از این تجهیزات در دوره همه‌گیری کرونا، فرسوده شدند که نیاز بود این تجهیزات، نوسازی شوند و تا کنون ۳۸۰ دستگاه سنگین، سرمایه‌ای و پیشرفته مورد نیاز بیمارستان‌های دولتی، تامین و توزیع شد که بعضا قیمت این دستگاه‌ها، بالای یک میلیون دلار بود.

وی افزود: مردم به ویژه در مناطق محروم نباید از این خدمات محروم می‌شدند که این دستگاه‌ها با رعایت عدالت و سطح‌بندی خدمات در کل کشور و ۴۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی توزیع شده است. بخشی از منابع مورد نیاز تامین این تجهیزات از طریق وام بانک جهانی تامین شد؛ این وام یک معاهده بین‌المللی و نیازمند مصوبه مجلس شورای اسلامی و تاییدیه هیات دولت و مربوط به مبارزه با کروناست.

معاون وزیر بهداشت گفت: مقام معظم رهبری اردیبهشت ماه امسال در دیدار کارگران فرمودند در حوزه پزشکی و سلامت ما پیشتاز هستیم و در منطقه نظیر نداریم؛ در دنیا هم جزو کشورهای برجسته هستیم. بنابراین نباید نقاط قوت کشور در حوزه سلامت را سیاه‌نمایی کنیم.

کریمی با تاکید بر اهمیت جوان‌گرایی و تخصص‌گرایی در دولت چهاردهم، گفت: در فضای مجازی دیدم دکتر پزشکیان گفته بود که می خواهد وزرای خود را از افراد جوان‌تر انتخاب کند که رویکرد بسیار خوبی است البته باید از مشورت صاحبنظران و پیشکسوتان نیز بهره‌مند شد اما جوان‌های متخصص و متعهد بسیار زیادی در کشور داریم و باتوجه به شناختی که از دکتر پزشکیان داریم می‌دانیم که به جوان‌ها و کارشناسان اعتماد می‌کند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی تاکید کرد: در دولت مردمی طرح حذف هپاتیت سی را در کشور آغاز کردیم. این بیماری در حال حاضر درمان دارد و می تواند حذف شود. در دولت مردمی حدود ۳۰ هزار نفر به صورت رایگان درمان شدند و ۸۰ هزار بیمار شناسایی شده هپاتیت سی در کشور داریم که این طرح می‌تواند استمرار داشته باشد.

معاون وزیر بهداشت از افزایش سه برابری تعداد تخت‌های توانبخشی در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۰۰ تخت توانبخشی در کشور داریم که قابلیت افزایش به ۸۰۰ تخت را دارد. همچنین در حوزه پرستاری و معیشت کارکنان نظام سلامت، اقدامات مهم و ارزشمندی در طول دو سال و ۱۰ ماه گذشته انجام شد و تعرفه‌های پزشکی در طول دو - سه سال گذشته، رشد مناسبی داشت و سعی شد عقب ماندگی‌های گذشته تا حدودی جبران شود.

کریمی پیشرفت‌های اخیر در حوزه پیوند اعضاء، تعرفه‌های پزشکی، توسعه خدمات و زیرساخت‌ها از جمله اورژانس‌های بیمارستانی، حفاظت مالی از بیماران، توسعه بخش‌های درمانی، استخدام ۲۵ هزار نیروی انسانی را چشمگیر دانست و گفت: هیچ مجموعه‌ای نمی‌تواند ادعا کند خالی از اشکال بوده؛ قطعا ممکن است نقاظ ضعفی وجود داشته باشد که با تبادل آرا و شنیدن نظرات منتقدان بدون سیاه‌نمایی و غرض‌ورزی‌های شخصی می‌تواند به حداقل برسد. ما هم آمادگی داریم در دولت آینده کمک کنیم و تجربیات خود را در اختیار مدیران قرار می‌دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->