نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین با حضور به‌موقع هلال‌احمر (۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید
سرخط خبرها

سه متهم به زورگیری تلفن همراه در مشهد دستگیر شدند (۲۹ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۱۰۵۴
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱
سه متهم به زورگیری تلفن همراه در مشهد دستگیر شدند (۲۹ آبان ۱۴۰۳)
جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی از دستگیری ۳ متهم به ۵۵ فقره زورگیری تلفن همراه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد نگهبان در خصوص دستگیری متهمان اظهار کرد: در پی زورگیری‌های سریالی تلفن همراه در سطح شهر مشهد و مصدوم شدن چند شهروند، با توجه به حساسیت موضوع ماموران پلیس آگاهی مشهد پی گیری موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: کارآگاهان دایره مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی مشهد با استفاده از تصاویر دوربین‌های مداربسته و با انجام تحقیقات میدانی، عضو اصلی این باند حرفه‌ای سرقت را که فردی شرور و تحت تعقیب است شناسایی کردند.

این مقام ارشد انتظامی بیان داشت: ماموران انتظامی در ادامه با اشراف اطلاعاتی متهم ۲۴ ساله را که با یک دستگاه خودرو لیفان در محدوده بولوار ولایت در تردد بود ردزنی و برای دستگیری وی وارد عمل شدند.

سردار نگهبان گفت: متهم به محض مشاهده ماموران انتظامی بدون توجه به اخطار‌های مکرر پلیس از محل متواری که در ادامه با استفاده از قانون بکارگیری سلاح، لاستیک خودرو متهم پنچر می‌شود.

جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی اظهار داشت: متهم با خودرو پنجر همچنان با سرعت بالا متواری می‌شود که با توجه به مخاطرات تعقیب و گریز و آسیب رسیدن به افراد رهگذر و خودرو‌های دیگر متهم توسط تیمی دیگر از ماموران انتظامی به صورت نامحسوس تحت نظر گرفته شد.

سردار نگهبان افزود: سرانجام خودرو به علت نقص فنی در بولوار بهمن متوقف و متهم که در حلقه محاصره ماموران انتظامی گرفتار شده بود برای فرار از مخمصه با قمه به سمت ماموران حمله ور می‌شود که با سرعت عمل کارآگاهان پلیس دستگیر شد.

وی اظهار داشت: در ادامه این عملیات بلافاصله مخفیگاه متهم در یکی از روستا‌های محدوده جاده کلات بازرسی و در این رابطه ۵ دستگاه تلفن همراه مسروقه گران قیمت کشف و متهم پس از انتقال به مقر انتظامی در مواجهه با ادله و مستندات کشف شده ۲ همدست ۲۰ و ۲۲ ساله اش را که در محدوده منطقه خواجه ربیع زندگی می‌کردند را معرفی کرد.

سردار نگهبان گفت: ماموران انتظامی در ادامه این عملیات ۲ عضو دیگر این باند را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهشان ۲ قبضه چاقو و یک دستگاه موتورسیکلت که در سرقت‌ها استفاده می‌شد را کشف کردند.

وی ادامه داد: متهمان در طرح مواجه حضوری با مالباختگان به ۵۵ فقره زورگیری تلفن همراه در محدوده بولوار وکیل آباد، احمدآباد، سجاد، شهرک غرب و پیروزی و فروش آن‌ها به ۲ مالخر تبعه خارجی اعتراف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی با اشاره به ادامه تحقیقات برای دستگیری مالخران، بیان داشت: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->