رئیس صداوسیما از حمایت دولت برای بازسازی ساختمان شیشه‌ای خبر داد ویدئو | دلتنگی همایون شجریان برای پدرش کارگردان برنده اسکار از غزه حمایت کرد «کیم نواک» در جشنواره ونیز مورد تقدیر قرار گرفت «شب نقد تهران» با یاد اکبر نبوی آغاز می‌شود پیکر احمد پژمان در آستانه بازگشت به وطن عدالت در حمایت از تئاتر استانی | وعده معاون امور هنری ارشاد درنگی بر قصه ملک محمد | نمایشگاه نقاشی « گاه نگاه» در نگارخانه هنگام مشهد «هری پاتر» با حضور یک چهره قدیمی رنگ‌وبوی نوستالژیک گرفت کنسرت رایگان همایون شجریان در تهران برگزار می شود + تاریخ و محل اجرا ایرج صغیری درگذشت + علت فوت حال اکبر زنجانپور رو به بهبود است (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) «پیرپسر» با فروش ۱۵۱ میلیارد تومانی صدر گیشه را فتح کرد ایران من، موضوع دهمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی کودک و نوجوان عدالت فرهنگی با ۱۰۰ کتابخانه سیار کلید خورد «کنکل» همچنان در بلاتکلیفی | قسمت چهاردهم هم به پخش نرسید بلیت فیلم‌ها در روز ملی سینما نیم‌بها است مدیرکل دفتر موسیقی: بیشتر سالن‏‌های کنسرت تاییدیه آتش‌‏نشانی گرفتند انیمیشن یوز با آغاز سال تحصیلی اکران می‌شود آخرین خبر از حال اکبر زنجانپور (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پسر شاهرخ خان برای نتفلیکس سریال می‌سازد

  • کد خبر: ۳۰۱۱۵۳
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
پسر شاهرخ خان برای نتفلیکس سریال می‌سازد
آریان خان پسر شاهرخ خان برای نتفلیکس سریال می‌سازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نتفلیکس با کمپانی «رد چیلیز انترتینمنت» متعلق به شاهرخ خان، برای ساخت سریالی همکاری می‌کند که کارگردانش آریان خان پسر بازیگر مشهور بالیوود است.

نتفلیکس از این پروژه به عنوان سریالی یاد کرده که موضوعش در پس زمینه صنعت فیلم رخ می‌دهد و ماجرا‌های جسورانه و سرگرم کننده‌ای از یک فرد خارجی جذاب و جاه‌طلب در دنیای پر زرق و برق و در عین حال دشوار بالیوود را تصویر می‌کند.

شاهرخ خان هم از همکاری با نتفلیکس برای ساخت سریالی که نگاهی تازه به دنیای سینمایی پر زرق و برق بالیوود دارد و آنچه را برای موفقیت یک خارجی لازم است ارائه می‌کند، ابراز خوشحالی کرد.

این سریال که قرار است سال ۲۰۲۵ اکران شود.

ششمین پروژه نتفلیکس و کمپانی شاهرخ خان است که پیشتر با همکاری هم «عزیزان»، «باکشاک»، «کلاس ۸۳»، «بیتال» و «تصنیف خون» را ساخته‌اند.

معاون نتفلیکس هند گفت: این سریال بسیار خاص، به کارگردانی آریان خان خواهد بود و آریان یک دید کارگردانی جسورانه و پویا را به ارمغان آورده و چیزی واقعاً منحصر به فرد و کاملاً سرگرم کننده خلق کرده است.

بلا باجاریا، مدیر ارشد محتوای نتفلیکس هم عنوان کرد: حتی در آمریکا که تماشاگران تلویزیون بیشتر داستان‌های داخلی را ترجیح می‌دهند، علاقه برای ساخت برنامه غیرانگلیسی زبان در حال افزایش است و سال پیش حدود ۱۳ درصد از ساعت‌های تماشا شده در آمریکا، غیرانگلیسی بودند و سریال‌ها و فیلم‌های کره‌ای، اسپانیایی و ژاپنی بیشترین مخاطبان را به خود اختصاص دادند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->