زنان فیلم‌ساز؛ محور جدید سیاست‌های فرهنگی دولت نسخه عربی سریال «بازی مرکب» (Squid Game) ساخته می‌شود آرای مردمی روز اول جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد آغاز روند برگزاری کنسرت‌ها در سالن میلاد با تایید آتش‌نشانی شاهنامه، اصلی‌ترین محفل برای سخن گفتن درباره وطن است نمایشی هنرمندانه برای وطن | "هیولاکش" اقتباسی وفادارانه از شاهنامه فردوسی در مشهد به روی صحنه رفت + فیلم صوت | آهنگ جدید محسن چاوشی به نام «بامداد خمار» منتشر شد + لینک دانلود و متن جشنواره جهانی فیلم فجر به شیراز می‌رود مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (سه شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی به «تهران» پیوستند لغو چندباره کنسرت عرفان طهماسبی در اهواز | پاسخ ارشاد هنوز نامعلوم است واکنش جنجالی صابر ابر به توقیف «کنکل»: به زودی درباره استارنت می‌نویسم! همکاری تازه میان رادیو و مارکت موسیقی کانون پرورش فکری تولید پادکست کودکان را آغاز کرد وحید رونقی، «جشنواره فیلم کوتاه تهران» را روایت می‌کند بازیگر جدید سریال «وحشی» معرفی شد + بیوگرافی «می‌روم که به کنسرت برسم»؛ جدیدترین رمان شمس لنگرودی در راه است دو فیلم جدید در راه اکران سینماها دارا حیایی و کیسان دیباج دوباره در کنار هم روی صحنه شفافیت در سینما | درخواست کانون کارگردان سینمای ایران
سرخط خبرها

حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان

  • کد خبر: ۳۰۱۴۰۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان
رابرت پتینسون در فیلم جدید کریستوفر نولان بازی می کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رابرت پتینسون که در فیلم «تنت» کریستوفر نولان بازی کرده بود، یک بار دیگر در فیلم جدید وی با این کارگردان همراه می‌شود. پیش از این از مت دیمون، تام هالند، لوپیتا نیونگو، آن هاتاوی و زندایا به عنوان بازیگران این فیلم کاملا مخفی نگه داشته شده نولان نام برده شده است.

این فیلم پس از موفقیت «اوپنهایمر» یک بار دیگر برای یونیورسال ساخته می‌شود تا دومین همکاری نولان با این استودیو شکل بگیرد. تاریخ شروع تولید این فیلم نیمه اول سال ۲۰۲۵ پیش بینی شده است.

پتینسون در سال جدید بسیار پرکار خواهد بود. برادران وارنر قصد دارد دنباله‌ای بر «بتمن» فیلم پرفروش سال ۲۰۲۲ خود بسازد و پتینسون نقش اصلی خود را در نقش ابرقهرمان دی‌سی کامیکس تکرار می‌کند. این بازیگر همچنین در فیلم «پرایم تایم» شبکه A ۲۴ بازی می‌کند که یک فیلم مهیج درباره گرفتن یک موجود درنده است.

پتینسون همچنین به تازگی بازیگر کمدی علمی- تخیلی بونگ جون‌هو یعنی «میکی ۱۷» بوده که قرار است ۱۸ آوریل ۲۰۲۵ در سینما‌ها اکران شود. این فیلم کمپانی برادران وارنر که با بودجه ۱۵۰ میلیون دلاری ساخته شده اولین فیلم کارگردان کره‌ای پس از موفقیت بزرگ او برای فیلم «انگل» است.

پتینسون در کنار جان دیوید واشینگتن در فیلم مهیج «تنت» نولان بازی کرد. این فیلم آخرین فیلم بلندی شد که این کارگردان پس از مدت‌ها همکاری با کمپانی برادران وارنر برای آنها ساخت و مدیریت استودیو در نحوه اکران فیلم در دوره همه‌گیری کووید، رابطه نولان را با کمپانی به هم زد و موجب شد تا او فیلم بعدی خود یعنی «اوپنهایمر» را برای یونیورسال بسازد.

پتینسون کتابی از سخنرانی‌های جی رابرت اوپنهایمر را به عنوان هدیه در پایان فیلمبرداری «تنت» به کارگردان هدیه داد و ۲ سال بعد تایید شد که پروژه بعدی کارگردان فیلمی زندگینامه‌ای درباره پدر بمب اتمی خواهد بود.

یونیورسال تاریخ اکران پروژه جدید نولان را ۱۷ جولای ۲۰۲۶ تعیین کرده است که در سینما‌ها و آیمکس اکران خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->