تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا ۲ | بازگشت ساپینتو به نیمکت شرایط صعود تیم ملی والیبال ایران به مرحله حذفی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و مارسی| آغاز ماموریت رئال برای انتقام از اروپا تاریخ و ساعت بازی یوونتوس و دورتموند | تورینی‌ها آماده شکار زنبور تاریخ و ساعت بازی آرسنال و اتلتیک بیلبائو |چشم توپچی‌ها به مهره‌های تازه ورزشگاه تختی تهران در ۵ روز میزبان ۳ بازی است! نتیجه و ویدیو مسابقه والیبال ایران و تونس (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | برد شیرین بلندقامتان آماده‌باش ساپینتو به حبیب فرعباسی پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال به میرشاد ماجدی نتیجه و ویدیو کشتی فیروزپور در رده بندی قهرمانی کشتی جهان(۲۴ شهریور ۱۴۰۴) بیرانوند، نیمکت‌نشین در امارات ساعت و تاریخ کشتی آذرپیرا و اسنایدر در فینال قهرمانی جهان ساعت و تاریخ کشتی رحمان عموزاد در فینال کشتی قهرمانی جهان نتیجه و ویدیو کشتی نخودی در رده‌بندی کشتی قهرمانی جهان(۲۴ شهریور ۱۴۰۴)| برنز برای پسر ایران نتیجه و ویدئو کشتی یونس امامی برابر سالکازانوف از اسلواکی در مسابقات قهرمانی جهان (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | ناکامی مرد برنزی در هت‌تریک نتیجه و ویدئو کشتی آذرپیرا برابر حریف بحرینی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | کام امیرعلی شیرین شد نتیجه و ویدئو کشتی رحمان عموزاد برابر پیمان بیابانی از کانادا در مسابقات قهرمانی جهان (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | یک قدم تا طلا ۸ هفته دوری از فوتبال تقدیم به مهدی قایدی! شروع سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت پیمان بیابانی کشتی گیر ایرانی تیم کانادا کیست؟
سرخط خبرها

گاریدو مقابل خواسته درویش ایستاد

  • کد خبر: ۳۰۱۷۶۹
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۳
گاریدو مقابل خواسته درویش ایستاد
باشگاه پرسپولیس نتوانست سرمربی اسپانیایی را متقاعد کند.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، هفته گذشته اشاره داشتیم به اینکه خوان گاریدو با باشگاه پرسپولیس بر سر ماندن در قطر یا بازگشت تیم بعد از بازی با الریان دچار چالش شده است. در همان مقطع باشگاه پرسپولیس رسما اعلام کرد که اعضای این تیم بلافاصله بعد از بازی با الریان راهی تهران خواهند شد و سه روز بعد برای بازی با الشرطه مجدد راهی دوحه خواهند شد. 

گاریدو به شدت با این برنامه ریزی مشکل داشت و اعتقاد داشت همه برنامه ریکاوری اش برهم می‌ریزد. در همین راستا با خبر شدیم قبل از بازی پرسپولیس با مس سونگون، گاریدو در جلسه‌ای با درویش تاکید می‌کند که تیمش در قطر بماند و حرفه‌ای نیست که بخواهند به تهران برگشته و سه روز بعد مجدد راهی دوحه شوند. حتی تعدادی از بازیکنان هم از تصمیم درویش حمایت کرده بودند تا ۱۰ روزی دور از خانواده نباشند، اما گاریدو اعلام کرده این نفرات را هم توجیه کرده است. به هر شکل پافشاری مرد اسپانیایی باعث شد مدیرعامل این باشگاه از موضع خود کوتاه بیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->