مرگ ۶ زن در شمال هند پس از برخورد با قطار بیانیه دادسرای مرکز خوزستان به دنبال خودسوزی یک جوان اهوازی هشدار رئیس موسسه آب: تهران تا آخر پاییز بارش ندارد مونوکسیدکربن دوباره قربانی گرفت؛ یک فوتی و شش مسموم در حوادث امروز اصفهان دستگیری ۶۳۰ نفر از اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد گرم می‌شود پیش‌بینی تداوم سرمای شبانه در ۵ مرکز استان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران بیست و هشتمین کشور پرمخاطره‌ دنیا است

  • کد خبر: ۳۰۱۷۸۱
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶
ایران بیست و هشتمین کشور پرمخاطره‌ دنیا است
رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا گفت: ما تا ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی مان را در حوادث از دست می‌دهیم. حدود ۱۰ درصد را فقط در حوادث ترافیک از دست می‌دهیم. باید به این موضوع بپردازیم چرا که بسیار موضوع مهمی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا خانکه رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا امشب ۳ آذرماه ۱۴۰۳ در برنامه تهران ۲۰ شبکه ۵ تهران در مورد مهم‌ترین تهدید‌ها در شهر تهران گفت: طبق آخرین گزارش سازمان مدیریت بحران ۵۴ مخاطره در کشور شناسایی شده و ایران جز پرمخاطره‌ترین کشور‌های دنیا است.

رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا بیان کرد: ۱۴ مخاطره اولویت‌دار در رأس آنها زلزله، سیل، فرونشست و ... جزو اولویت‌های اصلی دولت به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: کشور ما در رتبه‌بندی بین‌المللی رتبه بیست و هشتم را دارد. این رتبه اصلاً خوب نیست باید جزو ۱۰۰ کشور اول نباشیم تا کشور‌های دیگر به ما اعتماد کنند و در کشور ما سرمایه‌گذاری کنند. کشورمان می‌تواند شرایطش بهتر از این باشد.

خانکه گفت: بحران دو مشخصه عدم‌اطمینان و بی‌نظمی را همراه خودش دارد. مدیریت بحران عدم‌اطمینان و بی‌نظمی را کاهش می‌دهد هرچند تبدیل به صفر نمی‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا افزود: ساختار مدیریت بحران در کشور ما با هیچ جای دنیا سازگار نیست.

مدیریت بحران در دیگر کشور‌ها یا یک سازمان مستقل یا زیر نظر یک وزیر یا عالی‌ترین مقام اجرایی کشور است، اما در کشور ما زیر نظر وزارت کشور است.

وی با بیان اینکه ساختار مدیریت بحران در کشور ما ایراد دارد، ادامه داد: ما زورمان نرسید که بگوییم سازمان مدیریت بحران یا باید سازمان مستقل باقدرت خیلی بالا باشد یا یک وزارت مستقل یا زیر نظر رئیس‌جمهور باشد چرا که صرفاً عالی‌ترین مقام می‌تواند به ما کمک کند.

خانکه در مورد بحران‌های کشور گفت: ما تا ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی‌مان را در حوادث از دست می‌دهیم. حدود ۱۰ درصد را هم در حوادث ترافیک از دست می‌دهیم. باید به این موضوع بپردازیم. ما باید به‌تدریج ظرفیت خودمان را برای مدیریت با بحران افزایش بدهیم.

وی در پایان افزود: در حوزه سازه‌ای کشور ما بعد از سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب ۴۶ درصد رشد کرد. اگر ۱۰ سال پیش می‌گفتیم زلزله ۵ ریشتر تهران را نابود می‌کند، اما امروز به شما اطمینان می‌دهم که این اتفاق نمی‌افتد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->