۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان

  • کد خبر: ۳۰۲۰۶۴
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴
توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان
فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده، از توقیف ۲ دستگاه خودرو شوتی و کشف انواع کالای قاچاق به ارزش پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محسن غنیمتی با بیان این مطلب افزود: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، توقیف ۲ دستگاه پژو ۴۰۵ شوتی در محور خدابنده – بیجار در دستور کار ماموران پلیس آگاهی خدابنده قرار گرفت.

وی اضافه کرد: ماموران بعد از بازرسی دقیق این خودرو‌ها تعداد ۲۶۰ ثوپ البسه و ۴۵۵ بطری مواد بهداشتی وآرایشی به ارزش پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال را کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده با بیان اینکه خودرو‌ها به پارکینگ منتقل شد و گفت: در این راستا پرونده مقدماتی تشکیل و ۲ نفر راننده خودرو به همراه کالا‌های مکشوفه به مرجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان خرمدره گفت: ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی موفق به کشف مقدار پنج هزار لیتر نفت سفید از جاساز یک دستگاه کامیونت "جک" شدند.

سرهنگ علیرضا مقدم افزود: ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز به محور مواصلاتی اعزام شدند.

وی اظهار داشت: ماموران حین رصد خودرو‌های عبوری در محور قزوین – زنجان به یک دستگاه کامیونت "جک" مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

این مسئول ادامه داد: ماموران در بازرسی این کامیونت متوجه جاساز سوخت در قالب بار پوششی شده و مقدارپنج هزار لیتر نفت سفید را از آن توقیف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان خرمدره خاطر نشان کرد: در این راننده به اتهام قاچاق سوخت دستگیر و با تشکیل پرونده مقدماتی در اختیار مقام قضائی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان ایجرود هم در پی توقیف یک دستگاه سواری پژو، تعداد ۷۰ دستگاه لوازم برقی صنعتی قاچاق به ارزش تقریبی چهار میلیارد ریال خبر داد.

سرهنگ عباس اوراز اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی حین رصد محور‌های مواصلاتی به یک دستگاه خودروی سواری پژو در محور بیجار - زنجان مشکوک شدند.

وی اضافه کرد: با اشراف پیرامونی و مراقبت‌های پلیسی خودروی مورد نظر متوقف که در بازرسی از آنها تعداد ۷۰ دستگاه لوازم برقی صنعتی قاچاق به ارزش تقریبی چهار میلیارد ریال کشف و ضبط شد.

این مسئول، با اشاره به انتقال خودرو به پارکینگ خاطرنشان کرد: در این راستا پرونده مقدماتی تشکیل و یک راننده به همراه کالای مکشوفه به مرجع قضائی تحویل شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->