اسامی محصولات آرایشی فاقد مجوز منتشر شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) شرکت ۳ هزار داوطلب در آزمون دادگستری خراسان رضوی (۳ مرداد ۱۴۰۴) خودروی کارکنان گمرک پیشین توسط قاچاقچیان سوخت مورد حمله مسلحانه قرار گرفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) زمان آغاز تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره اعلام شد حکم قصاص برای قاتل امیرحسین خالقی صادر شد | پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی ویژه دادگاه کیفری افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم جدید در مدارس خراسان رضوی| روزانه دو مدرسه در استان ساخته می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌ها براثرِ تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴) تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد خوددرمانی با ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، ممنوع
سرخط خبرها

زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۳۰۲۰۸۰
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس
با دستگیری دزدان سابقه‌داری که به یک شرکت تراشکاری در مشهد دستبرد زده بودند، نقش تعدادی از ضایعات‌فروشی‌ها در ماجرای سرقت فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز قبل مالک یک شرکت تراشکاری با مراجعه به نیرو‌های کلانتری شفای مشهد، از دستبرد نیم میلیاردی شبانه سارقان به شرکت خبرداد و از پلیس برای کشف اموال به یغما رفته اش کمک خواست. با توجه به اهمین موضوع و با دستور سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفا) گروهی از افسران دایره تجسس، مامور رسیدگی ویژه به پرونده مذکور شدند و تحقیقات میدانی را در حالی آغاز کردند که بررسی دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد ۳ عضو باند سرقت با تخریب کرکره برقی به وسیله «دیلم» وارد شرکت شده‌اند و بیش از نیم میلیارد تومان اموال را با یک دستگاه پراید یه سرقت برده‌اند.

این در حالی بود که در بررسی‌های بیشتر مشخص شد یکی از دزدان حرفه‌ای یک زن میان سال است. با به دست آمدن این اطلاعات، بررسی‌های تخصصی وارد مرحله جدیدی شد و گروه عملیاتی به سرپرستی ستوان دوم سلطانی (افسر پرونده) موفق شدند رد یکی از سارقان را در بولوار خیام پیدا کنند.

طولی نکشید که این دزد سابقه دار که «علی-ح» نام دارد، به محاصره درآمد و در چنگ قانون گرفتار شد. این مرد معتاد در همان بازجویی‌های اولیه ۲ همدست دیگر خود را لو داد و گفت: با همدستی فردی معروف به امید و زنی به نام سمانه سوار پراید من شدیم و به شرکت تراشکاری دستبرد زدیم، اما اموال سرقتی را به ضایعات فروشی سمانه انتقال دادیم و بخشی از آنها را نیز «امید» در اختیار گرفت.

در این میان، اما سرنخ‌هایی از فروش لوازم سرقتی به برخی دیگر از ضایعات فروشی‌ها به دست آمد و نیرو‌های انتظامی با دستور قضایی در حالی وارد یکی از مراکز خرید ضایعات در روستای اسماعیل آباد شدند که متهم مذکور مدعی بود حدود ۱۷ میلیون تومان مس سرقتی را به وی فروخته است. مردی که مقابل افسران تجسس قرار گرفته بود، خود را شاگرد ضایعات فروشی معرفی کرد وگفت: مالک ضایعاتی مس‌ها را خریداری کرد، اما همه آن‌ها را فروخته‌ایم؛ بنابراین نیرو‌های انتظامی در ادامه این عملیات، یک ضایعات فروش دیگر را در بزرگراه شهید چراغچی شناسایی کردند که در بازرسی از آن مقادیری از اموال سرقتی شاکی کشف شد.

زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس

مالک ضایعاتی نیز به خرید اموال سرقتی به مبلغ ۴میلیون و۷۶۰ هزارتومان اعتراف کرد و مدعی شد وجه خرید را به صورت نقدی پرداخته است. به گزارش روزنامه خراسان، با کشف این اموال، دامنه تحقیقات برای دستگیری «امید» نیز به بولوار بهمن در منطقه خواجه ربیع مشهد کشید؛ اما هرچه ماموران زنگ منزل محل اختفای «امید» را به صدا درآوردند کسی پاسخگو نبود. در همین حال عوامل انتظامی که اطراف را به محاصره درآورده بودند فردی را مشاهده کردند که از پشت بام در حال فرار است؛ اما او زمانی که از تیر برق نزدیکی یکی از دیوار‌های مشرف به پشت بام پایین آمد، خود را در چنگ پلیس دید و بدین ترتیب به مقر انتظامی انتقال یافت. این متهم که خود را «رضا –الف» معروف به «امید» معرفی می‌کرد در بازجویی‌ها ضمن اقرار به سرقت از شرکت تراشکاری مدعی شد بخشی از اموال سرقتی را در زیر خاک‌های یک ساختمان در حال احداث دفن کرده است.

دقایقی بعد نیور‌های کلانتری شفا موفق شدند با راهنمایی این سارق حرفه‌ای، دستگاه جوش، سنگ فرز و ... را از زیر خاک‌ها بیرون بکشند و به دایره تجسس انتقال دهند. او همچنین مالخری را به ماموران معرفی کرد که یک دستگاه لپ تاپ را به مبلغ ۷۰۰ هزار تومان به وی فروخته است. به همین دلیل عوامل انتظامی لپ تاپ را نیز کشف کردند و در صدد دستگیری تنها زن عضو باند «دیلمی ها» برآمدند. بررسی‌های تخصصی بیانگر آن بودکه زن مذکور ازحدود ۵ ماه قبل در زمینه خرید و فروش ضایعات در جاده کلات فعالیت دارد، اما از یک هفته قبل دیگر به محل مذکور مراجعه نکرده است. در همین حال «امید» اعتراف کرد «علی وسمانه» با «دیلم» کرکره برق شرکت را تخریب کردند و سپس با کشیک سمانه و من و علی اموال را با پراید سرقت کردیم.

با اعترافات اعضای باند، بالاخره مخفیگاه سمانه در بولوار رسالت مشهد شناسایی شد و او نیز به جمع دستگیر شدگان باند «دیلمی ها» پیوست. این زن میان سال در بازجویی‌ها گفت: با آن که حدود۲۰روز است با اعضای دیگر باند آشنا شده‌ام، اما با آن‌ها برای دستبرد به شرکت همکاری کردم.

تحقیقات بیشتر برای کشف سرقت‌های احتمالی دیگر این باند همچنان از سوی نیرو‌های کلانتری شفای مشهد ادامه دارد و متهمان نیز که از سارقان حرفه‌ای هستند به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->