ویدیو | معنای بزرگداشت عزاداری امام حسین (ع) در زمان ما از بیانات رهبر معظم انقلاب | از تبیین تا قیام گسترش طرح «هر شب جمعه مثل اربعین» از مشهد تا اروپا ماجرای عجیب حبیب‌‌بن‌مظاهر و زنده‌شدنش با ندای امام‌حسین(ع) عزاداری زائران عرب‌زبان حرم امام‌رضا(ع) در رثای سید و سالار شهیدان بازدید استاندار خراسان رضوی از هیئات مذهبی و موکب‌های سطح شهر مشهدمقدس + فیلم روضه علی‌اصغر (ع) بخوانید روایت شاعرانه‌ای از وفاداری، در نماهنگ آذری «قمر(ع)» + فیلم بانوی مشهدی خانه‌اش را وقف آرامش طلاب کرد کتاب «حدیث کعبه و کربلا» منتشر شد مراسم معنوی و فرهنگی «بانوان عاشورائی» با حضور بانوان غرب آسیا در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد مداحی محمود کریمی در شب هفتم محرم + فیلم کتاب «رأس‌الحسین» روانه بازار نشر شد | سفرنامه کاروان اسرا از کربلا تا شام شبکه قرآن در روزهای تاسوعا و عاشورا مهمان خانه بینندگان فراخوان شرکت‌های فعال در خدمت به زائران اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد اکران چهره‌های پرافتخار وطن، بر بوم خیابان‌های مشهد رهبر شیعیان بحرین: تهدید آیت الله خامنه‌ای توهین به مقدسات امت اسلامی است علت کندی عبور زائران عتبات در مرز مهران چه بود؟ باسم کربلایی درباره جنگ ایران و اسرائیل خواند + فیلم و متن محرم فقط برای گریه نیست؛ باید راه حسین(ع) را شناخت و در آن پیش رفت روایت نقاشی جدید حسن روح‌الامین از طفل شش‌ماهه امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها

تأکید تولیت آستان قدس رضوی بر توسعه مشهد با محوریت حرم مطهر امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۰۲۴۷۴
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
تأکید تولیت آستان قدس رضوی بر توسعه مشهد با محوریت حرم مطهر امام‌رضا(ع)
تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر لزوم توسعه شهر مشهد با محوریت حرم مطهر رضوی، اظهار داشت: طرح‌های عمرانی و فرهنگی مشهد باید با محوریت حرم امام‌رضا(ع) اجرا شوند.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام احمد مروی امروز (۷ آذر ۱۴۰۳) در مراسم افتتاح پارکینگ طبقاتی «توحید» در محل میدان شهدای مشهد، اجرای این پروژه را اقدامی بزرگ و ضروری برای تسهیل زیارت زائران توصیف کرد.

تولیت آستان قدس رضوی تأکید کرد: تمام طرح‌های عمرانی و فرهنگی مشهد باید با محوریت حرم مطهر امام‌رضا(ع) اجرا شوند.

مروی با اشاره به جایگاه معنوی حرم مطهر به عنوان مرکز شکل‌گیری شهر مشهد خاطرنشان کرد: حرم امام‌رضا(ع) باید مانند نگینی در قلب شهر بدرخشد. توسعه شهر نباید به‌گونه‌ای باشد که حرم در حاشیه قرار گیرد. این روند می‌تواند آینده‌ای مشابه شهر ری و تهران را برای مشهد رقم بزند.

او با بیان اینکه اکثر زائران با وسایل شخصی به مشهد سفر می‌کنند، گفت: تأمین زیرساخت‌هایی نظیر پارکینگ اهمیت بسیاری دارد و موردتأکید است. مشهد در حال حاضر سالانه میزبان ۳۰ میلیون زائر است و پیش‌بینی می‌شود این تعداد تا چند سال آینده، به ۱۰۰ میلیون نفر برسد؛ لذا باید زیرساخت‌های لازم برای رفاه زائران فراهم شود.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین به کمبود فضا‌های فرهنگی و خدماتی نظیر رواق ویژه کودکان، نوجوانان و زنان، تئاتر و دیگر امکانات در حرم مطهر رضوی اشاره کرد و افزود: این کمبود‌ها باید جبران شود؛ لذا لازم است که پارکینگ‌های زیرین حرم تبدیل به رواق شوند و متناسب با نیاز زائران تغییر کاربری یابند.

وی در پایان، خواستار توجه جدی مسئولان به توسعه متوازن شهر با محوریت حرم مطهر امام‌رضا(ع) شد و تأکید کرد که حرم نباید به حاشیه رانده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->