قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) جمع‌آوری ماهیانه یک میلیون کیلوگرم ضایعات خشک در مشهد | بیش از ۴۶۶ هزار شهروند مشهدی، مشترک دائمی طرح‌های بازیافت پسماند هستند درباره آخرین فرعی خیابان «دانش ‌غربی» مشهد | کوچه «طاهایی»، از تیمارگر جان تا سازنده انسان رفع گره‌های ترافیکی میدان شهید فهمیده و میدان خیام مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ نمایشگاه ویژه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، نماد هم‌افزایی و انتقال فرهنگ ایثار است مشهد در آستانه برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی گلایه شهروندان از وضعیت کارگاهی عمرانی در ورودی مشهد | مشکلات عریض و طویل یک تعریض! شهردار مشهدمقدس: مجموعه معراج شهدا به فرهنگسرای ماندگار شهدا تبدیل می‌شود بازگشت ۴۳ دانش‌آموز مشهدی بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در پویش «بازگشت به تحصیل» ۱۴ بوستان بانوانی که در حال حاضر پذیرای شهروندان مشهدی است + آدرس و ساعت فعالیت پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور درباره حریم اختلافی مشهد با طرقبه شاندیز و استیصال مالکان زمین‌ها | مرز اختلافی روی میز دولت
سرخط خبرها

ساخت بزرگترین میدان عملیاتی آتش نشانی در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۲۵۱۹
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۸
ساخت بزرگترین میدان عملیاتی آتش نشانی در مشهد
مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد از ساخت میدان عملیاتی آتش نشانی در این کلانشهر خبر داد.

آتش پاد حمیدرضا کافی نیا مدیر عامل سازمان آتش نشانی مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: با توجه به اینکه یک آتش نشان باید تمامی موضوعات حریق و نجات را به صورت میدانی اطلاع پیدا کند و تجربه کند و با تمرین آمادگی لازم را به دست آورد، ضرورت ایجاد یک میدان عملیاتی روشن میشود.

وی افزود: در همین راستا سازمان آتش نشانی مشاور گرفت و تمامی میدان‌های عملیاتی آتش نشانی اروپایی و کشور‌های پیشرفته دنیا را بررسی کرد و در نهایت به ۵۰ المان مهم و اصلی رسیدیم که یک آتش نشان در دوره خدمت خود در بحث حریق و امداد و نجات با آن مواجه خواهد شد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد اضافه کرد: یک آتش نشان برای اقدام صحیح و به موقع در مواجهه با حریق در هواپیما، پالایشگاه، پتروشیمی، شهرک‌های صنعتی، تصادفات جاده‌ای، واژگونی خودرو‌های حمل مواد شیمیایی، حریق در قطار شهری، غرق شدگی، سیلاب و غواصی، زلزله و آوار و کلیه حوادث مرتبط با هوایی، زمینی و دریایی باید آمادگی کامل داشته باشد.

کافی نیا ادامه داد: میدان عملیاتی این آمادگی را در آتش نشان ایجاد میکند تا بتواند در مواجهه با این حوادث در شرایط واقعی به نحوی عمل کند که خسارت‌های جانی و مالی به حداقل ممکن برسد.

وی گفت: با پیگیری‌هایی که انجام شد بعد از انجام مطالعات زمینی در جاده قوچان بعد از شهرک صنعتی در اختیار گرفتیم که مساحت این میدان عملیاتی در فاز اول ۱۳ هکتار است و قابل توسعه به ۳۰ هکتار می‌باشد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد عنوان کرد: تجهیز این میدان عملیاتی به ۵۰ المان حادثه و آموزش‌ها مستلزم هزینه زیادی بود بنابراین با سرمایه گذار بخش خصوصی در زمینه مشارکت گفت‌و‌گو کردیم و چندین شرکت اعلام آمادگی کردند.

کافی نیا با بیان اینکه مربی برای آموزش این موارد را از پرسنل سازمان آتش نشانی مشهد تامین میکنیم و از این بابت کمبودی نداریم، افزود: ما در این میدان عملیاتی میتوانیم همه آتش نشانان کشور و از سایر کشور‌ها هم آموزش دهیم، این کار هم به توسعه ایمنی کمک می‌کند و هم برای شهر مشهد درآمدزایی دارد.

وی خاطر نشان کرد: با هدف توسعه این آموزش‌ها با چند کشور خارجی از طریق سرمایه گذار وارد گفت‌و‌گو شدیم تا بتوانیم به افرادی که در این میدان عملیاتی آموزش می‌بینند گواهینامه معتبر بین المللی هم صادر کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->