ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین‌خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد محسن چاوشی، علاج، دغدغه وطن و ادعایی که بی‌پاسخ نماند
سرخط خبرها

«وودی آلن» پشت دوربین فیلم جدیدش

  • کد خبر: ۳۰۲۸۸۵
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
«وودی آلن» پشت دوربین فیلم جدیدش
«وودی آلن» کارگردان مشهور سینما فیلم جدید خود را می‌سازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وودی آلن که آماده بود تا یک فیلم جدید را پاییز امسال در ایتالیا فیلمبرداری کند و با از بین رفتن بودجه و لغو کل تولید روبه رو شد، بی کار نخواهد نشست.

اکنون شبکه اسپانیایی لاونگاریاد گزارش کرده که آلن فیلم بعدی خود را در بارسلون فیلمبرداری خواهد کرد. در حالی که قرار است تولید این فیلم سال آینده آغاز شود، اما روشن نیست که آلن لوکیشن داستان را از ایتالیا به اسپانیا منتقل کرده یا یک پروژه کاملاً متفاوت را در اسپانیا جلوی دوربین می‌برد.

این کارگردان بار‌ها تکرار کرده تا وقتی کسی باشد که بخواهد از پروژه وی حمایت مالی کند، به ساختن فیلم ادامه خواهد داد. چند پروژه آخر او با مشارکت اروپایی‌ها شکل گرفت و در فرانسه و اسپانیا فیلمبرداری شد.

جزئیات داستان و بازیگران این فیلم مرموز هنوز فاش نشده است، اما احتمال دارد خاویر باردم و پنه‌لوپه کروز که اعضای ثابت سینمای بارسلون و از حامیان وودی آلن هستند، تصمیم گرفته باشند با این پروژه هم همراهی کنند. این زوج پیش از این در فیلم «ویکی کریستینا بارسلونا» در سال ۲۰۰۸ با این فیلمساز همکاری کردند.

آخرین فیلم آلن که راهی پرده‌های سینما‌ها شد «ضربه شانس» بود که سال پیش اکران شد و پنجاهمین فیلم او بود و در جشنواره فیلم ونیز هم به نمایش درآمد. این فیلم به طور کامل به زبان فرانسوی فیلمبرداری شد و یکی از بهترین استقبال‌ها را در ۱۰ سال اخیر نصیب این کارگردان آمریکایی کرد و با امتیاز ۸۲ درصد در روتن تومیتوز بهترین فیلم وی پس از «یاسمین آبی» در سال ۲۰۱۳ شد.

آلن که شوخ طبعی و استعداد خود برای نوشتن داستان‌های عالی را از دست نداده است در چند پروژه آخرش با همکاری فیلمبردار تحسین شده ویتوریو استورارو، فیلم‌هایش را ساخته است.

منبع: مهر

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->