شهردار مشهد خبر داد: بهره برداری از ایستگاه بسیج خط ۳ مترو مشهد در دهه فجر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: برای بهره‌برداری از مجموعه‌های ورزشی مدیریت آن‌ها باید واگذار شود

  • کد خبر: ۳۰۳۱۵۴
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
استاندار خراسان رضوی: برای بهره‌برداری از مجموعه‌های ورزشی مدیریت آن‌ها باید واگذار شود
استاندار خراسان رضوی گفت: برای بهره‌برداری از مجموعه‌های ورزشی احداث‌شده، شهرداری آیین‌نامه‌ای را تدوین کرده و مدیریت این مجموعه‌ها را واگذار می‌کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامحسین مظفری امروز، ۱۱ آذر ۱۴۰۳، در آیین بهره‌برداری از بزرگ‌ترین مجموعه ورزش‌های ساحلی شرق کشور (شهید یاسین رحیمی) اظهار کرد: خیلی خوشحالم امروز این فرصت فراهم شد تا برای افتتاح یک مجموعه ورزشی بزرگ در جمع شما در این منطقه باشم. از دهه ۷۰ تاکنون تفاوت‌های جدی در این منطقه ایجاد شده و منطقه تغییرات اساسی داشته است.

وی افزود: از شورای شهر و شهرداری تشکر می‌کنم که همیشه منشأ خیر و برکات برای مردم در مناطق حاشیه‌ای‌تر شهر مشهد هستند. خوشحال هستم در این منطقه که در تقسیم‌بندی‌ها برخوردار محسوب نمی‌شود، این اتفاق بزرگ و مبارک رخ داده است. امروز، نام ورزش‌های ساحلی را می‌شنویم که ورزشی جذاب و در عین حال خوب و صددرصد موردنیاز است. زمانی که در کیش بودم، مجموعه ورزشی ساحلی احداث کردیم، اما این مجموعه بهتر از کیش بوده و اینکه در اینجا مسابقات برگزار شود، رخداد خوبی است.

مظفری با بیان اینکه اتفاقات بسیار خوبی رخ داده و شورای شهر مشهد تصمیم خوبی گرفته است، عنوان کرد: اینکه ۱۰ درصد منابع شهرداری به حوزه فرهنگ، ورزش و هنر اختصاص پیدا کند، اتفاق بزرگی بوده و مسئولیت اجتماعی سنگینی است که شهرداری برعهده دارد. برای خیلی از مجموعه‌ها این بخش از فعالیت‌ها اولویت یک نیست و کار‌های واجب‌تری را تعریف می‌کنند، اما بدون تردید این فعالیت‌ها اصلی و مهم هستند.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: اگر بنا باشد در شهر، استان و جامعه اتفاقی در جهت توسعه، عمران و آبادانی رخ دهد، باید از این موضوعات شروع شود. اگر قرار است جوانان شایسته و قدرتمندی در جامعه داشته باشیم باید از اینجا شروع کنیم. اگر آسیب‌های اجتماعی در برخی مناطق رشد می‌کند، به این دلیل است که در این حوزه‌ها کمبود داریم.

وی بیان کرد: بکی از مسائلی که باید به آن توجه کنیم، بهره‌برداری از این مجموعه‌هاست. در زمینه بهره‌برداری نتوانستیم آن‌گونه که باید، اتفاقات خوبی را رقم بزنیم. ورزشگاه امام رضا (ع) سرمایه عظیمی در مشهد است، اما در این زمینه مشکل داریم که استفاده خیلی مناسبی نداشتیم. بخشی از علت این مشکل این است که همه مجموعه استان و متولیان امر باید کنار هم قرار بگیرند و همه امکانات را بسیج کنیم تا از این وضعیت چند پله بالاتر برویم.

مظفری خاطرنشان کرد: ما منابعی در استان داریم که بخش عمده‌ای از استان ما خارج می‌شود. در حوزه ورزش منابعی که خارج کردند موجب شده اتفاقات خوبی را در کشور رقم بزند. معادن سنگان یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تن ذخیره دارد، اما سهم ما در خراسان کمتر از دو میلیون تن است. چرا در خراسان یک تیم لیگ‌برتری نداشته باشیم؟ اینکه چرا نداریم بخشی به دلیل عوامل و شرایط مختلف است. ما یک مسئولیت جمعی و همگانی داریم و با داشتن این امکانات بسیار خوب، باید در حوزه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای تلاش کرده و کمک کنیم تا اتفاقات خوبی رقم بخورد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه در زمینه بهره‌برداری و بهره‌وری وزارت ورزش و جوانان امکانات و ساختار مناسبی ندارد، تصریح کرد: امکانات ورزش و جوانان قابل مقایسه با شهرداری‌ها نیست. برای بهره‌برداری پیشنهاد من این است در مجموعه‌هایی که می‌سازیم از افرادی مثل آقای عامل یا آقای خداداد عزیزی بخواهیم هرچند نفر، هیئت‌امنای یکی از این مجموعه‌ها شوند.

وی اضافه کرد: شهرداری آیین‌نامه‌ای را تدوین کرده و مدیریت این مجموعه‌ها را واگذار کند تا از این ظرفیت‌ها استفاده شود. ما هم در استانداری هر کاری لازم باشد انجام می‌دهیم. این مجموعه منشأ اتفاقات خوب و خدمات گسترده‌ خواهد شد و اگر فضا برای بهره‌برداری مهیا شود، در آینده نه‌چندان‌دور تیم‌هایی حرفه‌ای خواهیم داشت که در کشور جایگاه دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->