در رمضان با عادات بد غذایی خداحافظی کنید اولویت صندوق بازنشستگی کشوری، وصول مطالبات بیمه‌ای بازنشستگان است خواص شگفت انگیز انجیر خشک برای درمان و سلامت بدن خالکوبی خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد اعتبار بیمه سلامت و روستاییان تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تمدید شد توقیف یک لنج با ۱۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس جاده‌های خراسان رضوی امشب بارانی و مه‌آلود است (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) زمین‌لرزه ارومیه را لرزاند + جزئیات (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) مصدومیت ۲۰۹ نفر در آستانه چهارشنبه‌سوری| خراسان رضوی رتبه ششم تعداد مصدومان پایان عملیات امدادی در محل تخریب ساختمان چهار طبقه در تهران با سه مصدوم + فیلم و تصاویر(۲۱ اسفند ۱۴۰۳) کولیوند: ۱۷ درصد از بودجه کشور صرف حوادث ترافیکی می‌شود نقش ورزش در سلامت مغز حضور ۶ سگ زنده‌یاب در محل آوار ساختمان ۴ طبقه در طالقانی| نجات یک زن باردار| آواربرداری ادامه دارد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) قطار ۵ ستاره مشهد - کرمانشاه روی ریل افتاد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) تردد روزانه ۳۵۰۰ مسافر ایرانی و افغانستانی در مرز دوغارون خراسان رضوی دستگیری متهم متواری قبل از خروج از کشور توسط مرزبانی خراسان رضوی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تاثیر قطعی معدل برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه فرهنگیان «انبه» میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد شاخص کیفیت هوای خوزستان قابل قبول است | تکذیب وضعیت قرمز اهواز (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) قراردادن آبزیان غیرمجاز در سفره هفت‌سین، تهدیدی برای سلامت خانواده وزیر سابق آموزش و پرورش: مدرسه‌سازی به معنای تحقق عدالت آموزشی نیست کشف بیش از ۱۲ میلیون مواد محترقه غیرمجاز طی یک ماه گذشته دستمزد معلمان خریدخدمات، اسفند ۱۴۰۳ به طور کامل پرداخت می‌‎شود فقر، بزرگ‌ترین دشمن حاکمیت‌ها و بشریت پیشنهاد اصلاح قانون تامین اجتماعی برای برقراری «حق اولاد» | کاهش روز‌های متصل به بیمه از ۷۲۰ به ۳۰ روز مراجعه به دندانپزشکی در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟ نذر خون در ماه مبارک رمضان مدیرکل رفاه وزارت آموزش و پرورش: بیمه تکمیلی فرهنگیان جدید‌الاستخدام آغاز می‌شود
سرخط خبرها

دستورالعمل مقررات شهرسازی و معماری برای توان‌خواهان بازبینی می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۳۲۱۲
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴
دستورالعمل مقررات شهرسازی و معماری برای توان‌خواهان بازبینی می‌شود
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: دستورالعمل ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت و توان‌خواهان مصوب سال ۱۴۰۱ مورد بازبینی قرار می‌گیرد و با امضای وزیر راه و شهرسازی به همه دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کمال هادیانفر امروز (یکشنبه) در جلسه با نمایندگان انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان با تاکید بر ضرورت داشتن نگاه جدی به مبلمان شهری در خصوص جانبازان و توانخواهان اظهار داشت: باید شرایطی به وجود آید تا اخلالی در زندگی روزمره جانبازان و توان‌خواهان در هنگام عبور و مرور وجود نداشته باشد.

وی با توجه به اینکه بخشی از خدمات ارائه شده به جانبازان در ید وزارت راه و شهرسازی و شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه قرار دارد و برخی دیگر توسط بخش خصوصی ارائه می‌شود، گفت: مجموعه وزارت راه و شهرسازی بحث تکریم جانبازان را مطالبه می‌کند و در اولویت قرار می‌دهد.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان‌کرد: به منظور تسهیل استفاده و بهره‌مندی جانبازان از امکانات و نیز ارائه خدمات مطلوب‌تر به این عزیزان، به سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای مناسب سازی مجتمع‌های خدماتی-رفاهی بین راهی، به شرکت راه‌آهن برای ارائه خدمات مضاعف و به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران برای ارتقا سطح خدمات خارج از CIP ابلاغیه‌های جداگانه تهیه و ارسال می‌شود.

در ادامه این جلسه، «منصور احمدلو» مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور ایثارگران به تشریح ظرفیت‌های این وزارتخانه و شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه برای ارائه خدمات به جانبازان و توانخواهان پرداخت و گفت: اینکه نمایندگان انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان یک روز قبل از سوم دسامبر مصادف با روز جهانی توان‌خواهان سخاوتمندانه در این جلسه حاضر شدند و مشکلات جانبازان و توان‌خواهان را به عنوان مطالبه شهروندی مطرح کرده‌اند را توفیق الهی می‌شماریم.

وی یادآور شد: آنچه باید به جد پیگیری شود، نخستین مصوبه حوزه فرهنگی مبنی بر نمادسازی در پایانه‌ها، ایستگاه‌ها، فرودگاه‌ها و ترمینال هاست؛ زیرا هزاران شهید از همین اماکن به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شدند.

در ادامه نمایندگان انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان به تشریح مشکلات و دغدغه‌های موجود برای تردد و جابه‌جایی در مبادی مانند پایانه‌های برون شهری و مجتمع‌های خدماتی-رفاهی بین راهی، ترمینال فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های قطار پرداختند و پیشنهادات خود را برای بهبود و ارتقا خدمات ارائه کردند که به سمع و نظر مشاور امور ایثارگران و معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->