حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عارف: درآمدهای حاصل از مولدسازی مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد

  • کد خبر: ۳۰۳۲۸۹
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۲
عارف: درآمدهای حاصل از مولدسازی مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد
معاون‌اول رئیس‌جمهور گفت: عملکرد هیئت مولدسازی و وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌های دولتی در زمینه مولدسازی، به‌دقت مورد ارزیابی قرار گرفته و با تجربیات به‌دست‌آمده، راهکارهای تسریع این حوزه تدبیر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در سی‌ونهمین جلسه هیئت عالی مولدسازی که در دفتر معاون‌اول رئیس‌جمهور و با حضور اعضای هیئت عالی مولدسازی برگزار شد، درباره املاک مازاد سازمان برنامه و بودجه و وزارت‌خانه‌های «کشور، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، دادگستری، علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش» تصمیم‌گیری شد.

این املاک در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، قم، مرکزی، کرمانشاه، گلستان، اردبیل، تهران، اصفهان، بوشهر، کردستان، خوزستان، سمنان، خراسان رضوی، البرز و ایلام، به عنوان املاک مازاد شناخته شده بودند که با فروش و یا تهاتر آن‌ها، مولدسازی صورت می گیرد.

محمدرضا عارف در این جلسه دستور داد که دبیرخانه، گزارش دقیق و جامعی درباره میزان درآمدهای حاصله از مولدسازی و نقاط قوت و ضعف آن آماده کند تا با ارزیابی نتایج جلسات برگزار شده، راهکارهای تسریع و افزایش دقت و ارزش‌افزایی در این حوزه بررسی شود.

معاون‌اول رئیس‌جمهور همچنین گفت: باید تلاش شود تا با معرفی سازوکارهای تشویقی، وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌های دولتی، رغبت بیشتری برای مولدسازی املاک مازاد خود داشته باشند.

عارف همچنین در این جلسه، بعد از معرفی املاک مازاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای تامین مالی ساخت و یا تکمیل خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی گفت: هیئت عالی مولدسازی در زمینه ساخت و تکمیل خوابگاه‌ها و خصوصاً خوابگاه‌های دانشجویان متأهل نهایت همکاری را دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->