نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید! آپدیت جدید هوش مصنوعی دیپ‌سیک منتشر شد (۸ خرداد ۱۴۰۴) ایلان ماسک پایان مأموریتش در دولت ترامپ را رسماً اعلام کرد کدام بازی‌های ویدیویی در سال ۲۰۲۴ بیشترین کاربران را داشته‌اند؟ + جدول پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ عکس‌های سه‌بعدی اینستاگرام به هدست‌های Meta Quest می‌آیند استخراج قانونی رمزارز فقط در زمان‌های غیرپیک مجاز است هوش مصنوعی گراک تاچندماه دیگر به تلگرام اضافه می‌شود + فیلم وزیر ارتباطات: باید معیشت مردم در افزایش تعرفه اینترنت مدنظر قرار بگیرد هوش مصنوعی در آینده وردپرس نقش محوری خواهد داشت مالکیت رمزارز‌ها در سال ۲۰۲۵ افزایش چشمگیری یافته است اپ گوگل در زبانه‌ای جدید تصاویر موضوعی نمایش می‌دهد همه چیز درباره فصل سوم سریال The Last of Us: زمان پخش، بازیگران و خلاصه داستان ترامپ به دلیل سفرنکردن تیم کوک به عربستان برای اپل تعرفه ۲۵ درصدی وضع کرد مناطق آزاد سایبری چیست؟ | اینترنت بدون فیلتر برای عده‌ای خاص! کدام برند بیشترین سهم بازار گوشی‌های هوشمند چین در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ را داشت؟ نتیجه نظرسنجی در بریتانیا: حدود ۷۰ درصد جوانان پس از استفاده از شبکه‌های اجتماعی احساس بدی دارند شعار الکامپ ۱۴۰۴ مشخص شد: «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» انتقال خدمات بانکی و سلامت به بستر سکو‌های داخلی تا سال ۱۴۰۷
سرخط خبرها

حضور دانش‌‎بنیان‌های مشهدی در حاشیه اجلاس اکو+ فیلم

  • کد خبر: ۳۰۳۳۹۹
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
حضور دانش‌‎بنیان‌های مشهدی در حاشیه اجلاس اکو+ فیلم
در حاشیه اجلاس اکو در مشهد، نمایشگاهی از دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان مشهد در محل برگزاری این اجلاس، به نمایش درآمد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ بیست‌وهشتمین اجلاس اکو برای اولین بار در شهری غیر از پایتخت و در مشهد، در حال برگزاری است. این اجلاس به مدت دو روز در روز‌های ۱۲ و ۱۳ آذر ۱۴۰۳، در هتل قصرالضیافه قدس و هتل درویشی برگزار می‌شود.

برگزاری این اجلاس در مشهد فرصت بسیار خوبی برای ارائه دستاورد‌ها و ظرفیت‌های مشهد و خراسان رضوی جهت توسعه همکاری‌ها با کشور‌های عضو اکو است. به همین دلیل در حاشیه برگزاری این اجلاس و در محل برگزاری، دستاورد‌های شرکت‎های دانش‌بنیان استان در معرض دید شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

با مسئول یکی از این شرکت‌های دانش‌بنیان که در زمینه تولید تجهیزات ابزار دقیق فعالیت می‌کند، گفت‌و‌گو کردیم. وی درخصوص محصول شرکت اظهار کرد: مهم‌ترین محصولات ما کنترل الکترومغناطیس و آلتراسونیک هستند که برای کاربری‌های کشاورزی، خانگی و صنعتی استفاده می‌شوند. هیچ‌گونه قطعه متحرکی در آن‌ها استفاده نشده، در نتیجه خرابی ندارند و دقت بالایی دارند.

مسئول شرکت دانش‌بنیان دیگری با بیان اینکه این شرکت به طور خاص در زمینه تولید تجهیزات پزشکی، بیمارستانی و آزمایشگاهی مصرفی یک‌بارمصرف فعالیت می‌کند، عنوان کرد: دغدغه اصلی شرکت ما این بوده که کیفیت محصولات را حفظ کند و با استفاده از تکنولوژی تولید محصولات و توان تولید داخلی، آمار واردات محصولات تجهیزات پزشکی را کاهش دهد. شرکت از سال ۵۹ فعالیت خود را با دو محصول شروع کرده است، الان بالغ بر ۳۰ نوع محصول متفاوت دارد و با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون فعالیت می‌کند.

مسئول یکی دیگر از شرکت‌های دانش‌بنیان که بزرگ‌ترین تولیدکننده ایمپلنت‌های ارتوپدی و گرافت‌های استخوانی سنتتیک است، تصریح کرد: ما بیش از ۶۰ درصد بازار کشور را تأمین می‌‎کنیم؛ با داشتن ۴۰ نمایندگی در سراسر کشور، تقریباً کل کشور را پوشش داده و به طور مستقیم به ۳۰۰ بیمارستان سرویس می‌دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->