چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن تیزر جدید کمپانی تسلا: رونمایی احتمالی رودستر نسل جدید یا مدل اقتصادی ارزان‌قیمت؟ دموکرات‌های سنا: هوش مصنوعی باعث حذف میلیون‌ها شغل در آمریکا می‌شود
سرخط خبرها

حضور دانش‌‎بنیان‌های مشهدی در حاشیه اجلاس اکو+ فیلم

  • کد خبر: ۳۰۳۳۹۹
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
حضور دانش‌‎بنیان‌های مشهدی در حاشیه اجلاس اکو+ فیلم
در حاشیه اجلاس اکو در مشهد، نمایشگاهی از دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان مشهد در محل برگزاری این اجلاس، به نمایش درآمد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ بیست‌وهشتمین اجلاس اکو برای اولین بار در شهری غیر از پایتخت و در مشهد، در حال برگزاری است. این اجلاس به مدت دو روز در روز‌های ۱۲ و ۱۳ آذر ۱۴۰۳، در هتل قصرالضیافه قدس و هتل درویشی برگزار می‌شود.

برگزاری این اجلاس در مشهد فرصت بسیار خوبی برای ارائه دستاورد‌ها و ظرفیت‌های مشهد و خراسان رضوی جهت توسعه همکاری‌ها با کشور‌های عضو اکو است. به همین دلیل در حاشیه برگزاری این اجلاس و در محل برگزاری، دستاورد‌های شرکت‎های دانش‌بنیان استان در معرض دید شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

با مسئول یکی از این شرکت‌های دانش‌بنیان که در زمینه تولید تجهیزات ابزار دقیق فعالیت می‌کند، گفت‌و‌گو کردیم. وی درخصوص محصول شرکت اظهار کرد: مهم‌ترین محصولات ما کنترل الکترومغناطیس و آلتراسونیک هستند که برای کاربری‌های کشاورزی، خانگی و صنعتی استفاده می‌شوند. هیچ‌گونه قطعه متحرکی در آن‌ها استفاده نشده، در نتیجه خرابی ندارند و دقت بالایی دارند.

مسئول شرکت دانش‌بنیان دیگری با بیان اینکه این شرکت به طور خاص در زمینه تولید تجهیزات پزشکی، بیمارستانی و آزمایشگاهی مصرفی یک‌بارمصرف فعالیت می‌کند، عنوان کرد: دغدغه اصلی شرکت ما این بوده که کیفیت محصولات را حفظ کند و با استفاده از تکنولوژی تولید محصولات و توان تولید داخلی، آمار واردات محصولات تجهیزات پزشکی را کاهش دهد. شرکت از سال ۵۹ فعالیت خود را با دو محصول شروع کرده است، الان بالغ بر ۳۰ نوع محصول متفاوت دارد و با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون فعالیت می‌کند.

مسئول یکی دیگر از شرکت‌های دانش‌بنیان که بزرگ‌ترین تولیدکننده ایمپلنت‌های ارتوپدی و گرافت‌های استخوانی سنتتیک است، تصریح کرد: ما بیش از ۶۰ درصد بازار کشور را تأمین می‌‎کنیم؛ با داشتن ۴۰ نمایندگی در سراسر کشور، تقریباً کل کشور را پوشش داده و به طور مستقیم به ۳۰۰ بیمارستان سرویس می‌دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->