گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

رییس اتاق ایران: رویکرد بخش خصوصی قانون گریزی نیست!

  • کد خبر: ۳۰۳۹۲۶
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲
رییس اتاق ایران: رویکرد بخش خصوصی قانون گریزی نیست!
رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران از قوه قضاییه خواست تا در حوزه تامین امنیت اقتصادی سرمایه گذاران خارجی به ویژه تثبیت قوانین و حمایت از آنان همراهی لازم داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، صمد حسن زاده روز پنجشنبه در نشست فعالان اقتصادی خراسان رضوی با معاون اول قوه قضاییه در محل اتاق بازرگانی مشهد افزود: فعالان اقتصادی چندین سال است که نهایت تلاش خود را برای ایجاد ثروت، اشتغال و تامین نیاز جامعه انجام می‌دهند آن هم در شرایط تورمی که ناترازی‌های برق و زیرساخت‌ها نیز فراهم نیست.

وی ادامه داد: با وجود استقبال قابل توجه از سوی سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در ایران، تامین امنیت در این بخش لازم است.

رییس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه فقط ۲۰ پرونده در خصوص تقاضای سرمایه گذاری خارجی در اتاق مطرح است، بیان کرد: بیشتر آن‌ها مربوط به سرمایه گذاران افغانستانی است.

وی گفت: اکنون همه مسئولان کشور نهایت تلاش خود را برای رفع نابسامانی‌ها انجام می‌دهند و تیم اقتصادی دولت و سران قوا برای حل مشکلات اقتصادی کشور تلاش می‌کنند.

حسن زاده ادامه داد: چندین سال است اقتصاد کشورمان با مشکلات زیادی روبه رو است که بیشتر ناشی از سیاست‌ها و فشار‌هایی است که از خارج کشور تحمیل می‌شود و مقداری مربوط به داخل کشور است که انتظار می‌رود با همکاری بخش خصوصی و دولتی حل شود.

وی موضوع رفع تعهد ارزی را یکی از معضلات اساسی فعالان اقتصادی کشور دانست و گفت: مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی ایران آیین نامه مربوط به یک سامانه مبادله ارزی را تدوین کرده که آماده ارایه است، در صورت تصویب آن مشکل رفع تعهد ارزی صادرکنندگان برطرف شده و می‌توانند ارز صادراتی خود را با قیمت مناسب عرضه کنند و واردکنندگان نیز می‌توانند با قیمت مناسب دسترسی به مواد اولیه مورد نیاز خود داشته باشند.

رییس اتاق بازرگانی ایران از قوه قضائیه خواست تا در حوزه نظارت بر اجرای قوانین و آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها ورود جدی داشته باشند، چراکه به زعم او بسیاری از مشکلات امروز برای فعالان اقتصادی به خاطر عدم اجرای قوانین یا تفسیر اشتباه از آن بوجود آمده است.

وی مصداق عینی عدم اجرای صحیح قانون یا سوء استفاده از آن را در خصوص صدور کارت‌های بازرگانی از طریق سامانه‌ای دانست که نه به خوبی تدوین شده و نه محتوای مناسبی دارد و حقوق دولتی را تضعیف کرده و در صادرات و واردات کشور بی نظمی ایجاد می‌کند.

حسن زاده بیان کرد: به نظر می‌رسد باید مرکزی برای نظارت بر اجرای صحیح آیین نامه و بخشنامه‌ها در کشور ایجاد شود، اتاق بازرگانی ایران با برخورداری از ۳۴ اتاق استانی، ۲۰ کمیسیون تخصصی، ۴۹ اتاق مشترک و ۲۶۰ انجمن‌های تخصصی و تشکل می‌تواند در کنار قوه قضائیه برای نظارت بهتر بر اجرای قوانین و رفع ابهامات در این زمینه باشد.

رییس اتاق ایران همچنین از حسن نیت رئیس قوه قضائیه نسبت به احیای واحد‌های تولیدی تعطیل در کشور قدردانی کرد و استمرار این رویکرد از سوی قوه نسبت به فعالان اقتصادی را خواستار شد.

نائب رییس اتاق بازرگانی ایران نیز در این نشست گفت: خوشبختانه دستگاه قضا در هر استانی که به حوزه‌های کسب و کار و بخش‌های اقتصادی ورود کرده، کمترین مشکل در حوزه اقتصادی بوجود آمده است.

عبدالله مهاجر دارابی اظهار کرد: برخی دولت‌ها انحراف از قانون یا سوء استفاده از قوانین را داشته‌اند و در هر جایی که قانون را به نوعی رعایت نکرده‌اند، توپ را در زمین دستگاه قضایی انداخته‌اند.

وی ادامه داد: رویکرد بخش خصوصی قانون گریزی نیست و حضور قوه قضائیه این فرصت را ایجاد می‌کند که فعالان اقتصادی به خوبی از قانون بهره گیرند، هر زمانی که حضور قوه قضائیه پررنگ بوده مشکلات بسیار کمتر شده، اما هر جا حضور قوه قضائیه کمرنگ بود، سوء استفاده از قانون یا قانون گریزی نیز زیاد بوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->