فعالیت هزار و ۱۸۰ گروه جهادی خراسان رضوی در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ هزار بسته معیشتی برای هزار نیازمند مشهدی| تجلی کرامت حسنی در ۲۱ سال اخلاص جوانان هیئت کربلا + ویدئو کشف جسد مرد جوان در جوی آب | تشخیص پلیس: این مرگ مشکوک است تبلیغات جوان‌سازی پوست با مکمل‌ها چقدر واقعیت دارد؟ ۴۰۰ مصدوم، ۶ فوتی و ۴۰ مورد قطع عضو در حوادث چهارشنبه‌سوری انفجار مواد محترقه و مصدومیت سه نفر در اسماعیل آباد مشهد (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) آسیب چشمی؛ شایع‌ترین آسیب چهارشنبه سوری زمان سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی آینده اعلام شد ابلاغ شهریه سال ۱۴۰۴ مدارس غیردولتی در اسفندماه بلیت نیم‌بهای اماکن فرهنگی‌تاریخی برای کارکنان آموزش و پرورش کلانشهر مشهد در چهارمین سال تنش آبی | تابستان ۱۴۰۴ آب جیره‌بندی می‌شود؟ تغییرات جدید در شرایط استخدام معلمان غیررسمی آموزش‌ و پرورش رشد ۱۰درصدی شکایات قصور پزشکی آماده‌باش تمام بخش‌های مرکز درمانی قائم(عج) مشهد برای خدمت‌رسانی در تعطیلات نوروز (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) مدارس غیردولتی، روز‌های آخر سال، جیب شهروندان را می‌تکانند! | جیب خالی، شهریه اجباری! بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) تصادفات رانندگی سال گذشته در ایران به معلولیت نخاعی ۳ هزار نفر منجر شده است نتایج آزمون استخدامی سازمان اسناد و املاک اعلام شد (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) چرا به سمن‌ها برای مدیریت آب ایران نیازمندیم؟ مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی: سازمان همیاری نقش شتاب‌دهنده و تسهیلگر دارد توقف رشد خودکفایی مددجویان کمیته امداد در خراسان رضوی  به سبب نرخ بالای تورم ادامه بررسی های قضایی پرونده سرقت از موزه آبادان انتقال ۶ زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش: آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ به بیش از ۱۲۵ هزار نفر رسید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۵ اسفند ۱۴۰۳) | دمای برخی نقاط استان به ۳۰ درجه می‌رسد طرح تشدید نظارت بر تأسیسات گردشگری خراسان رضوی آغاز شد اختصاص بودجه ۲۹۸ میلیارد تومانی برای هنرستان‌ها در سال ۱۴۰۴ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی از امروز (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز شد بدخوابی باعث افزایش فشارخون در نوجوانان می‌شود هشدار درباره وجود سم سرطان‌زا در خشکبار مانده قبل از ازدواج فامیلی این آزمایش را جدی بگیرید
سرخط خبرها

جزئیات طرح بیمه دانشجویان همراه با بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی اعلام شد

  • کد خبر: ۳۰۴۱۱۱
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
جزئیات طرح بیمه دانشجویان همراه با بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی اعلام شد
سازمان تأمین‌اجتماعی به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو و ضمن تبریک این روز به همه دانشجویان و فعالان حوزه علم و دانش‌اندوزی، ضمن تشریح جزئیات طرح بیمه دانشجویان، از آمادگی این سازمان برای ارائه خدمات بیمه‌ای به دانشجویان درحال تحصیل در همه مقاطع تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور خبر داد.

به‌گزارش شهرآرانیوز، در اجرای مأموریت و مسئولیت‌های سازمان تأمین‌اجتماعی براساس اسناد بالادستی مانند اصل ۲۹ قانون اساسی، ماده یک قانون تأمین‌اجتماعی و نیز سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی که در سال ۱۴۰۱ ابلاغ شده است، توسعه پوشش بیمه‌ای به همه اقشار جامعه از راهبرد‌های دارای اولویت سازمان تأمین اجتماعی است.

در طرح بیمه خانوار ایرانی که با هدف توسعه پوشش بیمه اجتماعی، در سازمان تأمین‌اجتماعی در حال پیگیری است، دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می‌توانند در دوران تحصیل، با پرداخت حق‌بیمه مقرر از خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی بهره‌مند شوند و به این ترتیب دوران تحصیل آنان نیز به‌عنوان سابقه بیمه‌پردازی در استفاده از خدمات بلندمدت سازمان لحاظ خواهد شد.

ثبت‌نام در این طرح و بیمه‌پردازی دانشجویان بسیار ساده است و همه عزیزان دانشجو می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی یا صفحه دانشجویی سایت سازمان تأمین اجتماعی به نشانی students.tamin.ir در این طرح ثبت‌نام و حق‌بیمه ماهانه را هم که رقمی حداقلی است، از طریق همین سامانه و بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب تأمین‌اجتماعی پرداخت کنند.

طرح بیمه دانشجویی این سازمان در قالب مقررات بیمه صاحبان حِرَف و مشاغل آزاد و به‌صورت خویش‌فرمایی تعریف و طراحی شده و دانشجویان در سنین بین ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند در این طرح ثبت‌نام و بیمه‌پردازی کنند. همچنین در صورتی‌که دانشجویی با سن بیش از ۵۰ سال، معادل سال‌های بیش از ۵۰ سال، سابقه بیمه‌پردازی قبلی داشته باشد هم می‌تواند در این طرح ثبت‌نام کند.

نرخ حق‌بیمه دانشجویان هم از کمترین نرخ‌های حق‌بیمه در سازمان تأمین‌اجتماعی است. در این طرح پس از انتخاب درآمد یا دستمزد مبنای کسر حق‌بیمه از سوی فرد دانشجو در قالب مقررات و قوانین، دانشجوی علاقمند به بیمه پردازی می‌تواند به انتخاب خود یکی از سه نرخ ۱۲ یا ۱۴ یا ۱۸ درصد درآمد مبنای کسر حق‌بیمه را برای بیمه‌پردازی انتخاب کند. افرادی که نرخ ۱۲ درصد را انتخاب کنند از خدمات بلند مدت بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی بهره‌مند خواهند بود. افرادی که نرخ ۱۴ درصد را انتخاب کنند از خدمات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی بهره‌مند می‌شوند و در نهایت افرادی که نرخ ۱۸ درصد را انتخاب می‌کنند از کامل‌ترین بسته خدمات یعنی بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی بهره‌مند خواهند شد.

با پرداخت حق‌بیمه از سوی دانشجویان، سوابق بیمه‌ای برای آنها ایجاد و محاسبه می‌شود که این سوابق در احراز شرایط بهره‌مندی از تعهدات بلندمدت سازمان تأمین‌اجتماعی (بازنشسـتگی، فـوت و ازکارافتادگی) مؤثـر خواهد بود. همچنین بعـد از پایان دوران دانشجویی، دانشجویان می‌توانند سوابق بیمه‌ای خـود را با اشـتغال در کارگاه‌ها، یا بیمه‌پـردازی در قالب بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد یا به‌طور اختیاری تکمیل کنند.

براساس این گزارش؛ دانشجویان تحت پوشش خدمات درمانی به تبع بیمه‌پردازی والدین، می‌توانند کماکان از خدمات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی نیز استفاده کنند و در صورت تمایل می‌توانند با پرداخت حق سرانه درمان، برای خود و افراد تحت تکفل از امکانات مراکز درمانی ملکی و همچنین امکانات مراکز طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->