بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل | عبور آرام از طوفان و باران شدید رفع سریع ۱۱ مورد آب‌گرفتگی در مشهد| انسداد جدی معبر در مشهد نداشتیم مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد: دسترسی جدید بولوار کرامت، آماده افتتاح است آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد در پی رگبار باران (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد: تا این لحظه، مشکل خاصی در اثر بارش باران گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیلی بوستان‌های وکیل‌آباد، کوهشار و رودپارک به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مشهد رتبه نخست کشور در مبارزه با جوندگان را کسب کرد دوره آموزشی مدیریت شهری مشهد در مسیر سرمایه‌گذاری و تولید برگزار شد هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تشدید برخورد شهرداری مشهد در انتظار متخلفان ساخت‌و‌ساز جزئیات جدید از پروژه تقاطع خیام در مشهد | پایان ترافیک میدان خیام (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: آموزه‌های دینی بهترین مبنای علمی در حوزه خانواده است + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: خانواده، سلول اصلی جامعه است | لزوم برنامه‌ریزی بر اساس مبانی اسلامی برای پیشرفت زنان موحدیان: برای تحقق اهداف و پروژه‌ها، شهرداری مشهد را حمایت خواهیم کرد تأکید بر ادامه مسیر خدمت‌رسانی و تلاش برای تحقق اهداف ۴۷ پروژه شهری مشهد ناصحی: باید به اطلاع‌رسانی پروژه‌های شهری توجه ویژه شود| روزنامه شهرآرا شایسته تقدیر و توجه ویژه است
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: نشان مشهدالرضا(ع)، یک عملیات فرهنگی بسیار مهم است

  • کد خبر: ۳۰۴۱۷۷
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
آیت‌الله علم‌الهدی: نشان مشهدالرضا(ع)، یک عملیات فرهنگی بسیار مهم است
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: نشان مشهدالرضا(ع) یک عملیات فرهنگی بسیار مهم است که باید به ابعاد مختلف آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای شورای راهبردی و تعدادی از برگزیدگان نشان مشهدالرضا(ع)، ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: مسئله نشان مشهد، تنها نشان یک شهر از شهر‌های کشور نیست؛ زیرا مهم‌ترین امتیاز این شهر وابستگی به امام‌رضا(ع) است که شخصیت بین‌المللی ایشان برای مردم دنیا مورد توجه است.

وی با بیان اینکه در بسیاری از کشور‌های شیعه، نام مشهد در کنار نام شهر‌های کربلا، مدینه و نجف آورده می‌شود، افزود: یکی از نقاط قوت و مزیتی مشهد داشتن سالانه هفت میلیون زائر خارجی است؛ بنابراین بایستی اهمیت و عظمت این شهر را در نظر بگیریم و در دادن نشان مشهدالرضا(ع) به افراد، این عظمت را در نظر بگیرید.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه نشان مشهدالرضا(ع) یک حرکت و فعالیت شعائری خیلی ارزشمند است، ادامه داد: در اعطای این نشان باید به دو مسئله توجه ویژه داشته باشیم؛ نخست اینکه درنظرگرفتن روز ۱۰ دی به عنوان روز مشهد است که نشان مشهد نیز باید در خط این روز و شهدایی باشد که در آن روز به شهادت رسیدند؛ بنابراین وقتی خواستید این نشان را به کسی بدهید، جنبه معنوی و برکات باطنی آن را در شایستگی و لیاقت افراد در نظر بگیرید.

امام‌جمعه مشهدمقدس عنوان کرد: خوشبختانه در مشهد شخصیت‌های هنرمند و دانشمندان بسیاری وجود دارند که امکان دارد به‌خاطر خدمات و ابتکاراتی که داشتند، بخواهید نشان مشهدالرضا(ع) را به آن‌ها بدهید، اما حتماً این نکته را در نظر بگیرید که این نشان را به افرادی بدهید که رنگ امام‌رضایی و خاصیت رضوی بالاتری دارند؛ زیرا شما در واقع نشان شهری را به او می‌دهید که جزو عتبات عالیات است.

آیت‌الله علم‌الهدی ابراز کرد: نکته دومی که باید در اعطای این نشان در نظر بگیرید، توجه به آینده و اثرگذاری این نشان است که برای آنان دارد؛ شاید فرد بسیار خیری را انتخاب کنید که خیرات و مبرات بسیاری داشته باشد، اما فعالیت‌های او رنگ‌وروی انقلابی ندارد؛ لذا باید به مسئله اعطای نشان مشهد خیلی دقت کرد تا به افرادی داده شود که آینده آن‌ها تضمین شده است و برای این شهر افتخارآفرین هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->