کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی
سرخط خبرها

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: اینکه بگوییم چقدر اشتغال ایجاد کردیم، موفقیت نیست

  • کد خبر: ۳۰۴۲۰۱
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳
معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: اینکه بگوییم چقدر اشتغال ایجاد کردیم، موفقیت نیست
معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: در کشور ما هر دولتی موضوع اشتغال را فقط به عدد تعریف کرده که تعریف درستی نیست، اینکه بگوییم چقدر اشتغال ایجاد کردیم، موفقیت نیست. در دنیا اشتغال به معنای ارزش‌آفرینی است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدعلی نبی‌پور امروز، ۱۷ آذرماه، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی اظهار کرد: دنیای امروز خیلی عوض شده و اتفاقاتی که در جهان افتاده باعث و بانی یک‌سری تغییرات در تفکر همه ما است.

وی افزود: امروز در دنیایی زندگی می‌کنیم که باید مفاهیم را به صورت جدیدی تعریف کنیم. اگر امروز در خصوص رفاه، کار، اشتغال و تعاون صحبت می‌کنیم باید ترکیب جدیدی از این مفاهیم داشته باشیم. رئیس‌جمهور در بسیاری از مفاهیم و مباحث تعریف جدیدی ارائه دادند. دولت در بسیاری از مباحث می‌خواهد پنجره و افق جدیدی در کشور باز کند.

نبی‌پور بیان کرد: شعار دولت یک شعار ضروری بوده، نه یک شعار، بلکه یک ضرورت است. موضوع وفاق و اجماع نخبگان برای پیشرفت برای توسعه کشور یکی از مهم‌ترین مسایلی است که باید توجه کنیم. مجموعه وزارت کار و رفاه اجتماعی در این قالب نقش مهمی دارد. باید نوع نگاه به اشتغال و رفاه را عوض کنیم که مساله ساده‌ای نیست.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در کشور ما هر دولتی موضوع اشتغال را فقط به عدد تعریف کرده که تعریف درستی نیست، اینکه بگوییم چقدر اشتغال ایجاد کردیم، موفقیت نیست. در دنیا اشتغال به معنای ارزش‌آفرینی است. ایران‌خودرو یا سایپا به نسبت تویوتا یا برند‌های دیگر اشتغال‌آفرینی زیادی دارد، اما ارزش‌آفرینی آن قابل مقایسه نیست.

وی خاطرنشان کرد: باید در هر حوزه‌ای به این نکته توجه کنیم که نوع نگاه ما متفاوت باشد. ما الان می‌خواهیم توزیع را متوازن کنیم و بعد از چهار دهه قصد توزیع کالابرگ داریم. اگر نوع نگاه عوض نشود، موفقیت‌های ما روز به روز کمتر خواهد شد، زیرا بعد از چهار دهه الان در موضوع معیشت و موضوعات مختلف در وضعیت بحرانی هستیم. در بسیاری از مسائل باید تجدید نظر کرد.

نبی‌پور با بیان اینکه رفاه به معنی صرف عدالت در توزیع نیست، بلکه به معنی خوشی و حال خوش مردم است، عنوان کرد: چرا این همه گزارش می‌دهیم، اما حال جامعه خوب نیست؟ باید به این موضوع توجه کنیم. رفاه صرف این نیست که چقدر امکانات و زیرساخت‌ها را افزایش دادیم، بلکه همه باید تلاش کنیم حال شهروندان بهتر شود. این اتفاقات زمانی رخ می‌دهد که در حوزه‌های مختلف نوع نگاه را عوض کنیم. دعوا‌ها را کنار بگذاریم و برای مردم تلاش کنیم.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی اضافه کرد: اگر در بسیاری از حوزه‌ها ناترازی‌ها در حال تبدیل شدن به بحران بوده، متاثر از نوع نگاه ما و مدل مدیریتی است که تغییر این نکاه سخت و هزینه‌بر خواهد بود، زیرا برگشت از راهی که رفتیم دشوار است. باید همه در کنار هم باشیم.

وی با اشاره به اینکه دولت چهاردهم بر شفافیت، عدالت و وفاق تاکید دارد، تصریح کرد: هر نگاه، تجربه، انرژی و شخصی که در چارچوب قانون اساسی کشور بگنجد و تعریف شود، باید از آن کمک بگیریم و تلاش کنیم با اجماع و وفاق سیاسی و اقتصادی حرکت‌هایی را در کشور انجام دهیم. غیر از این هم به جایی نخواهیم رسید.

نبی‌پور گفت: وزارت کار و رفاه اجتماعی وزارتخانه گسترده‌ای از نظر محبوبیت است. این مجموعه گسترده کار سختی را در پیش دارد. در استان خراسان بزرگ با این وسعت چه در حوزه صنایع با بیش از ۷۰۰۰ کارگاه صنعتی، چه در حوزه تعاونی‌ها و چه خدمات با گستردگی اقتصادی، مجموعه اداره کل در سطح استان و شهرستان‌ها با مشکلات جدی روبه‌رو است. مرکز باید نگاه ویژه‌ای به این استان و مجموعه بزرگ داشته باشد. رسیدگی‌ها در هیات‌های حل اختلاف بیش از سه ماه شده که باعث نگرانی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->