استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟ چند راهکار ساده برای غلبه بر افسردگی بعد از زایمان هزینه ماهانه تأمین اجتماعی چقدر است؟ | طلب ۱۵۰ همتی تامین اجتماعی از کارفرما‌ها چگونه روان‌شناس نما‌های مجازی را تشخیص دهیم؟ شاخص بروز سل در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم قتل فجیع زن جوان با ۱۷ ضربه چاقو به علت تقاضای طلاق!
سرخط خبرها

آیا مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران در روز یکشنبه (۲۵ آذر ۱۴۰۳) تعطیل است؟

  • کد خبر: ۳۰۵۴۵۸
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱
آیا مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران در روز یکشنبه (۲۵ آذر ۱۴۰۳) تعطیل است؟
استانداری استان تهران درباره تعطیلی مدارس، ادارات و دانشگاه‌های این استان در روز یکشنبه اطلاعیه صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، اعلام کرد که بر اساس گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران مبنی بر تداوم سرما و پیش‌بینی پایداری آلودگی هوا در روزهای آتی، به ویژه روز یکشنبه، کمیته اضطرار آلودگی تهران مصوباتی را جهت حفظ سلامت مردم و شهروندان استان تهران به تصویب رسانده است.

وی گفت: تمامی مقاطع تحصیلی در سطح استان تهران، در دو نوبت صبح و عصر، اعم از دولتی و غیر دولتی، تعطیل اعلام شده و آموزش به صورت مجازی انجام خواهد شد. همچنین، تمامی مراکز آموزشی و دانشگاه‌های استان تهران، اعم از دولتی و غیر دولتی، تعطیل خواهند بود.

استاندار تهران افزود: تمامی مراکز اداری، سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها و ادارات کل مستقر در استان تهران، چه در سطح استانی و چه در سطح ملی، و همچنین نهادهای عمومی دولتی و غیر دولتی، تعطیل اعلام شده‌اند. استثنای این تعطیلی‌ها شامل مراکز خدمات‌رسان و مراکز درمانی است که باید به صورت شبانه‌روزی به ارائه خدمات به مردم عزیز استان بپردازند.

معتمدیان ادامه داد: تمامی مقاطع پیش‌دبستانی و کودکستان‌ها نیز تعطیل اعلام شده‌اند.وی همچنین گفت: به منظور مدیریت ترافیک شهر تهران و کاهش آلایندگی‌ها، تصمیم گرفته شده است که طرح زوج و فرد از درب منزل اجرایی و عملیاتی شود. برخلاف روزهای گذشته که هر روز مجوز طرح ترافیک از سوی شهرداری صادر می‌شد، فردا یکشنبه ۲۵ آذرماه هیچگونه مجوز طرح ترافیک صادر نخواهد شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->