اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

ایران دومین کشور منطقه در تولید مقالات هوش مصنوعی است

  • کد خبر: ۳۰۵۵۶۶
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
ایران دومین کشور منطقه در تولید مقالات هوش مصنوعی است
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران از نظر کیفی و کمی در تولید مقالات هوش مصنوعی، پس از عربستان در جایگاه دوم منطقه قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاهین آخوندزاده در این باره به تسنیم گفت: ایران از نظر تولید مقالات هوش مصنوعی، هم در کیفیت و هم در کمیت، پس از عربستان در جایگاه دوم منطقه قرار دارد. با روند فعلی، این جایگاه در سال‌های آینده به ترکیه و امارات واگذار خواهد شد. پیش از این ایران در این زمینه جایگاه بهتری داشت، اما رقبای ما در حال تصاحب این موقعیت هستند. دلیل این تغییر، عدم سرمایه‌گذاری کافی در تولید مقالات و شاخص‌های هوش مصنوعی است.

وی افزود: ایران در سال ۲۰۲۳ تنها ۳ درصد از مقالات تاثیرگذار در حوزه هوش مصنوعی را به خود اختصاص داده است و ترکیه با سرعت رشد بالای خود به زودی جایگاه ایران در منطقه را خواهد گرفت.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، شاخص‌های مقایسه هوش مصنوعی در کشور‌ها را شامل انتشارات علمی، پتنت‌ها و همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانست و گفت: در سطح جهانی، سرمایه‌گذاری زیادی روی استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت و خدمات پزشکی انجام می‌شود، اما در ایران توجه چندانی به این موضوع نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->