ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟ بهترین راهکار برای دفع پشه مبلغ کمک هزینه ازدواج از سوی تأمین اجتماعی چقدر است؟ | شرط برخورداری از کمک هزینه ازدواج پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۵ درجه خواهد رسید هشدار تأمین اجتماعی در خصوص کلاهبرداری از پزشکان و درمانگران استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه تدبیر جدید آموزش و پرورش برای توانمندسازی دبیران و دانش‌آموزان در سامانه شاد افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید طرح جدید کشوری به‌مناسبت روز محیط زیست تغییرات ضدکارگری در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور | بازنشستگی، در هاله‌ای از ابهام آخرین جزئیات آتش‌سوزی جنگل گلستان | آتش فعال وجود ندارد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) تسهیلات رفاهی برای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | از وا‎م‌های ۵۰ میلیون تومانی تا سفر‌های زیارتی برگه‌های امتحان نهایی توسط ۲ مصحح مجزا تصحیح می‌شود تمام کسورات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان کشوری پرداخت شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ خطاب به رئیس مجلس: مطالبات پرداخت شود جزئیات جدید برای پذیرفته‌شدگان آزمون دانشجومعلمی چرا حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی با تأخیر پرداخت می‌شود؟ رتبه اولیه کنکور چطور محاسبه می‌شود؟
سرخط خبرها

داماد خانواده جوان مزاحم مادرزنش را به قتل رساند

  • کد خبر: ۳۰۵۶۸۷
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۰
داماد خانواده جوان مزاحم مادرزنش را به قتل رساند
مردی که جوان مزاحم مادرزنش را به قتل رسانده است، به زودی محاکمه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک سال قبل مردی به ماموران پلیس خبر داد پسرش گم شده است. او گفت: پسرم شهرام با عجله از خانه بیرون رفت. چند ساعت بعد وقتی با او تماس گرفتم خبری از شهرام نبود. بعد هم تلفنش خاموش شد و از او خبری ندارم.
تحقیقات نشان داد شهرام ۳۰ ساله با زنی ۴۴ ساله به نام فریبا رابطه دارد.

وقتی ماموران سراغ فریبا رفتند، هاشم، شوهر فریبا گفت، دامادش به نام بابک دست به قتل شهرام زده و جسد او را در یک خرابه انداخته است. در ادامه جسد شهرام پیدا شد، اما بابک و همسرش فرار کرده بودند.

هاشم به ماموران گفت: مدتی قبل متوجه شدم همسرم با جوانی رابطه دارد. موضوع را به بابک گفتم و بابک هم ناراحت شد. او نامزد دختر ناتنی‌ام بود. این موضوع زندگی ما را به هم ریخته بود. روز حادثه به اتفاق همسرم، دختر خودم و دختر ناتنی‌ام و همسران آنها به باغ رفتیم. پدر و مادر بابک هم بودند. در راه متوجه شدم بابک مست است. او از دست فریبا ناراحت بود. وقتی به باغ رسیدیم او سوار ماشین شد و فریبا را با خودش برد و گفت سر قرار با شهرام می‌روند. ما هم سوار ماشین شدیم و پشت سر آنها رفتیم، اما نتوانستیم به بابک برسیم. دوباره به باغ برگشتیم و هر کسی به خانه خودش رفت. شب شده بود و خبری از فریبا و بابک نبود، تا اینکه ما به باغ برگشتیم و دیدیم بابک و فریبا هم آمده‌اند و یک جنازه هم پشت ماشین است. آنها بعد به سمت وحیدیه رفتند و جسد را در گودالی در بیابان‌های وحیدیه انداختند. متوجه شدم بابک با اسلحه شهرام را کشته است. بعد بابک و همسرش فرار کردند.

وقتی فریبا بازداشت شد، گفت: شهرام مزاحم من می‌شد. وقتی که موضوع را به همسرم گفتم، او گفت با بابک صحبت می‌کند. قرار شد ۳۰۰ میلیون پول به او بدهد و بعد هم یک اسلحه خرید و در اختیار بابک گذاشت. ما سر قرار با شهرام رفتیم و بابک با اسلحه‌ای که هاشم داده بود، او را کشت. بعد هم هاشم یک ماشین به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان به نام بابک کرد و با یکی از دوستانش هماهنگ کرد دختر و دامادم به خانه او در غرب کشور بروند. مادر بابک نیز به او پول داد و آنها فرار کردند.

با این اعتراف بود که بابک و همسرش شناسایی و بازداشت شدند. بابک مدعی شد فقط در دفن جسد نقش داشته و شلیک از سوی پدرزنش بوده است، اما هاشم این اتهام را رد کرد. در پایان، کیفرخواست علیه بابک به اتهام مباشرت در قتل و برای هاشم و فریبا معاونت در قتل و برای مادر بابک به اتهام کمک به فرار مجرم صادر شد و متهمان به زودی در شعبه ۲ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه می‌شوند.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->