نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

قتل آتشین همسر و خودسوزی در کهریزک تهران + جزئیات

  • کد خبر: ۳۰۶۰۳۶
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۱
قتل آتشین همسر و خودسوزی در کهریزک تهران + جزئیات
مرد جوان در جریان درگیری خانوادگی همسرش را به قتل رساند و خودش نیز دچار سوختگی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرگ مشکوک زن جوانی در یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش داده شد.

به‌دنبال اعلام این خبر، تیمی از مجرب‌ترین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به‌همراه تیم بررسی صحنه جرم راهی سردخانه بیمارستان موردنظر شدند و جسد زن جوانی را مشاهده کردند که براثر سوختگی به کام مرگ فرو رفته بود؛ بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که مقتول از سوی همسرش قربانی جنایت شده است و قاتل نیز در همان بیمارستان بستری است.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت که مرد جوان در خانه خود واقع در کهریزک به‌دلایل نامشخصی با همسرش درگیر شده و در یک لحظه با بطری بنزینی که در دست داشته ابتدا همسرش را به آتش کشیده و سپس اقدام به خودسوزی کرده است که اکنون حال جسمانی مساعدی دارد.

پس از پایان بررسی‌های میدانی در بیمارستان و صحنه جرم، تیم جنایی مأموریت یافتند با تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی تحقیقات خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

جسد مقتوله برای معاینات دقیق‌تر به سالن تشریح پزشکی قانونی منتقل شد و متهم پس از بهبودی کامل در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار خواهد گرفت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->