در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گرما ترکیبی خطرناک با دیابت

  • کد خبر: ۳۰۵۷۶
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
مبتلایان به دیابت، در دمای بالا سریع‌تر دچار کم‌آبی بدن یا "دهیدراته شدن" می‌شوند. ننوشیدن کافی مایعات می‌تواند قند خون را بالا ببرد، قند خون بالا می‌تواند موجب افزایش ادرار کردن و در نتیجه کم‌آبی بدن شود.و

به گزارش شهرآرانیوز، درجه حرارت بالا و گرما می‌تواند موجب گشادشدن رگ‌های خونی و در نتیجه تغییر نحوه استفاده بدن از انسولین شود. بنابراین ممکن است لازم باشد قند خونتان را بیشتر از قبل چک کنید و متناسب با آن دُز انسولین و آنچه می‌خورید و می‌نوشید را تنظیم کنید.

نکاتی که باید در دمای بالا رعایت کنید

حتی اگر تشنه نیستید، به مقدار کافی آب و مایعات بنوشید تا دچار کم‌آبی نشوید. سوپ‌ها، چای سبز بدون قند، آب گوجه‌فرنگی، آب گرم و لیمو، آب دوغ و ... گزینه‌های خوبی هستند.

 

از مصرف نوشیدنی‌های حاوی کافئین مانند قهوه و نوشینی‌های انرژی‌زا یا ورزشی و الکل بپرهیزید. این نوشیدنی‌ها منجر به از دست دادن آب بدن و در نتیجه افزایش سطح قند خون می‌شوند.


 قند خونتان را قبل، حین و بعد از فعالیت بررسی کنید. شاید نیاز باشد مقدار انسولین مصرفی‌تان را تغییر دهید. برای ایجاد هرگونه تغییری در دُز انسولین باید از پزشکتان سؤال کنید.


 لباس‌های گشاد، سبک و رنگ روشن بپوشید.

 



 وقتی بیرون هستید، از کرم ضدآفتاب و کلاه استفاده کنید. آفتاب‌سوختگی می‌تواند سطح قند خونتان را با تحریک یک واکنش استرسی در بدن به طور ناگهانی بالا ببرد. بنابراین هر وقت خواستید از منزل بیرون بروید با لباس مناسب از خودتان در برابر نور خورشید محافظت کنید و پس از 15 دقیقه به سایه بروید.


پابرهنه راه نروید و همیشه از پاهای خود محافظت کنید. مراقب باشید که گاهی یک زخم کوچک در پایتان که در اثر برخورد با جسمی نوک‌تیز ایجاد می‌شود می‌تواند به یک عفونت جدی تبدیل شود.

 

انسولین یا داروهای خوراکی دیابت را در نور مستقیم خورشید یا داخل ماشین که هوای آن خیلی گرم است نگه ندارید. اگر قصد دارید به مسافرت یا فضای آزاد بروید، یک جعبه‌ی کوچک همراهتان باشد تا آنچه نیاز دارید، اعم از انسولین و سایر داروها، را درون یک حوله پیچیده به همراه کیسه یخ، درون آن قرار دهید. توجه داشته باشید که انسولین نباید مستقیماً روی یخ قرار داده شود.



گرما می‌تواند به دستگاه کنترل قند خون، پمپ انسولین و سایر تجهیزات دیابتی شما مانند نوارهای تست نیز آسیب برساند. آن‌ها را هم نباید در جای گرم و زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید.



برای اندازه‌گیری قند خونتان در بیرون از منزل به مکانی خنک و سایه‌دار بروید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->