دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی چرا «تکالیف طولانی» ذهن دانش‌آموزان را خسته می‌کند؟ افزایش خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی | مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: مراجعه به شعب و رفت‌وآمد‌ها باید به کمترین حد ممکن برسد توصیه‌های طب ایرانی برای کاهش اثرات آلودگی هوا در بدن توضیح سازمان غذا و دارو درباره تفاوت قیمت واکسن‌های آنفلوانزا راز طول عمر بیشتر کشف شد آیا مو‌های سفید دوباره سیاه می‌شوند؟ چگونه دوره سرماخوردگی را کوتاه کنیم؟ هشدار درباره قرص‌ها و دمنوش‌های لاغری واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران از امروز (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) | معوقات حقوق هم در حال واریز است
سرخط خبرها

آیا ایران می‌تواند پیشگام ارائه خدمات طب سنتی در جهان باشد؟

  • کد خبر: ۳۰۶۰۶۷
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹
آیا ایران می‌تواند پیشگام ارائه خدمات طب سنتی در جهان باشد؟
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه بسیاری از کشور‌های پیشرفته دنیا در حال قانون‌گذاری برای استفاده از ظرفیت طب سنتی کنار طب رایج هستند، گفت: در کشور ما این قابلیت وجود دارد که یکی از پیشگامان ارائه خدمات طب سنتی در جهان باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، نفیسه حسینی یکتا؛ در آستانه برگزاری چهارمین جشنواره طب ایرانی، این رویداد را فرصتی ارزشمند برای متخصصان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به طب ایرانی دانست تا ضمن معرفی آخرین یافته‌ها و دستاورد‌های علمی در این زمینه، با ظرفیت‌های این طب آشنا شوند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به ظرفیت‌های طب ایرانی در پیشگیری و کنترل بیماری‌ها بر ضرورت ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت کشور تأکید و بیان کرد: امسال محور ویژه چهارمین جشنواره طب ایرانی «ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت» است و این رویداد فرصتی مغتنم برای معرفی هرچه بهتر ظرفیت‌های این طب و همچنین ایجاد زمینه‌های لازم برای ادغام آن در نظام سلامت کشور است.

وی با اشاره به اسناد بالادستی کشور از جمله بند ۱۲ سیاست‌های کلی سلامت که به شناساندن، تبیین، ترویج و توسعه طب ایرانی اختصاص دارد؛ تصریح کرد: ادغام طب ایرانی در نظام سلامت می‌تواند یکی از قابلیت‌ها و توانمندی‌های سیستم سلامت کشور ما باشد که بر شاخص‌های سلامت و اقتصاد آن مؤثر است.

حسینی‌یکتا با اظهار اینکه "امروزه بسیاری از کشور‌های پیشرفته دنیا در حال قانون‌گذاری برای استفاده از ظرفیت‌های طب‌های سنتی و مکمل کنار طب رایج هستند. "، افزود: در کشور ما این قابلیت وجود دارد که یکی از پیشگامان ارائه خدمات طب سنتی و مکمل و طب تلفیقی در دنیا باشیم.

وی همچنین با یادآوری نقش آموزش و پژوهش در توسعه این طب و با اعلام اینکه "پژوهشگران ما در حوزه طب و داروسازی سنتی برای چندمین سال متوالی در فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند. "، خاطرنشان کرد: با حمایت از پژوهش‌های علمی و ارتقای سطح آموزش در حوزه طب ایرانی، می‌توانیم به موفقیت‌های بزرگی در این زمینه دست یابیم.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در ادامه به موفقیت چشمگیر جشنواره سوم اشاره و این رویداد مهم را فرصتی بی‌نظیر برای تبادل دانش و تجربیات در حوزه طب ایرانی دانست و ابراز امیدواری کرد که جشنواره چهارم با مشارکت پژوهشگران و علاقه‌مندان به این حوزه باشکوه‌تر از قبل برگزار شود تا گامی مهم در جهت حفظ و احیای طب ایرانی، این میراث ارزشمند فقط ملی باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->