نصب بنر قیمت جدید نان از امروز در نانوایی‌های سطح شهر مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) جلسات کمیته دستمزد ۱۴۰۵ برگزار نشده است فرصتی که از دست رفت اصلاح هدررفت ۴۰ درصدی در شبکه آب شرب سرخس آغاز شد پیش‌بینی بورس شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ آیا اکنون بهترین زمان برای خرید و فروش طلا است؟ پلمب یک کافه‌بازی و ۲ سالن زیبایی در مشهد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) «چرمشهر» مشهد، نخستین شهرک صنعتی بدون خاموشی کشور | تکمیل ۵ هزار نیروگاه خورشیدی جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ کارت‌ سوخت آزاد پمپ‌بنزین‌ها جمع‌آوری نمی‌شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما
سرخط خبرها

افزایش ۵۰ درصدی تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها

  • کد خبر: ۳۰۶۲۳۹
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
افزایش ۵۰ درصدی تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها
وزیر نفت گفت: حدود ۵۰ درصد سوخت مایع بیشتری در چهار ماه ابتدایی دولت چهاردهم نسبت به زمان مشابه پارسال به نیروگاه‌ها تحویل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت با بیان اینکه "امسال به لحاظ مقدار سرما و زودرس بودن سرما، سال خاصی است"، گفت: مقدار سوخت مایع ذخیره‌شده در نیروگاه‌ها در آغاز فعالیت دولت چهاردهم اصلاً در سطح پایدار نبود، اما همزمان با آغاز این دولت این مشکل بسیار سریع شناسایی شد و همکارانم شروع به تلاش برای رفع این مسئله کردند.

وزیر نفت با بیان اینکه امروز این فرصت پیش آمد تا در جمع همکارانم در حوزه پالایش و پخش حاضر شوم و از تلاش‌های بسیار خوبی که در تأمین و در واقع تحویل سوخت به‌ویژه در حوزه‌های نیروگاهی داشتند، قدردانی کنم، ادامه داد: کاری که کردند و تمام اعداد و ارقامی که اشاره می‌کنند، رکورد بوده است.

پاک‌نژاد با اشاره به اینکه در چهار ماهه استقرار دولت چهاردهم بیش از ۲.۲ میلیارد لیتر سوخت مایع بیشتری نسبت به مدت مشابه پارسال به نیروگاه‌ها تحویل شده است که نشان از رشد حدود ۵۰ درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی نسبت به مدت مشابه پارسال دارد، گفت: کسانی که در این حوزه فعال هستند می‌دانند که این عدد جز از مسیر عزم و اراده همکاران ما در حوزه صنعت پالایش و پخش حاصل نمی‌شد. اهداف بلندی را مدنظر قرار دادند و تا اینجای کار عملکردشان کاملاً قابل دفاع است.

وی درباره سوخت نیروگاهی و خاموشی این روز‌ها تصریح کرد: انتظار داشتیم نیروگاه‌ها بر اساس ابلاغیه‌هایی نهاد‌های بالادستی در تابستان در کنار گاز و نفت‌گاز از نفت‌کوره استفاده کنند که متأسفانه بنا به دلایلی این اقدام انجام نشده است، اما اکنون استفاده می‌شود.

وزیر نفت در آستانه شب یلدا با گرامی داشتن این شب به‌عنوان طولانی‌ترین شب سال که براساس سنت‌های قدیمی خانواده‌ها دور هم جمع می‌شوند، تصریح کرد: البته من بعید می‌دانم همکاران ما در این شب بتوانند در کنار خانواده‌ها باشند، طبق روالی که ما در این روز‌های سرد زمستانی داریم، این لحظات را در کنار همکارانمان می‌گذرانیم و امیدواریم که به‌عنوان یک مقطعی از سال که یک روزی است که در آیین‌های سنتی گرامی می‌داریم، مبدأیی برای تحولات بهتر و مثبت در تمام خانواده‌ها و برای همه مردم عزیز باشد.

وی در زمینه شرایط بسیار سخت نیرو‌های صنعت نفت به‌ویژه در سرما گفت: این ویژگی صنعت نفت است؛ تصاویر بخش‌هایی از زحمات نیرو‌های نفتی را نشان می‌دهد. هنگامی که بحرانی در حوزه بالادست یا پایین‌دست پیش می‌آید، طبیعتاً با جانشان بازی می‌کنند و ایثارگرانه به استقبال خطر می‌روند و با شرایط بسیار سخت مواجه می‌شوند.

وزیر نفت با تأکید بر اینکه باید از تلاش و زحمات نیرو‌های صنعت نفت قدردانی کرد و حقوق و مزایایی متناسب با ریسک‌هایی که می‌پذیرند تنظیم و پرداخت کرد، بیان کرد: من به‌عنوان یک همکار این عزیزان تمام تلاشم را می‌کنم که در حوزه‌هایی که لازم است، فعال باشم و تا آنجایی که شدنی است و مقررات اجازه می‌دهد، زحماتشان جبران شود.

پاک‌نژاد همچنین در آستانه سالروز ولادت حضرت فاطمه (س)، این روز را به مادران و بانوان ایران تبریک گفت و اظهار کرد: نقش مادر در خانواده در کنار تربیت فرزندان، نقشی پررنگ در صرفه‌جویی انرژی و بهینه مصرف کردن انرژی است و از همه مادران و بانوان سرزمینم تقاضا می‌کنم در این حوزه خانواده‌ها را تا حدودی راهنمایی کنند که ان‌شاءالله بتوانیم به نقطه‌ای برسیم که صرفه‌جویی و مصرف بهینه را در رأس کارهای‌مان قرار دهیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->