صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) از ابتدای سال ۳ گوزن زرد در پارک ملی کرخه متولد شدند هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر " زولپیدم" هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به افزایش ۳ برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در طرقبه و شاندیز روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ گلایه والدین از تداخل ساعت کاری ادارات و مهدکودک‌ها | تکلیف کودکستان‌ها با مصوبه جدید دولت چیست؟ افزایش حقوق سرایداران مدارس واریز خواهد شد اختلاف مرگ‌بار بر سر آبیاری مزارع روستای «کنه‌بیست» در حوالی مشهد حل‌وفصل اختلافات خانوادگی در شورا‌های حل اختلاف مشهد | بازگشت آسایش از مسیر سازش شیوع ۱۱ درصدی آسم در بین کودکان و نوجوانان وزارت بهداشت: نرخ تولد در کشور، ۷ درصد کاهش یافت ارائه خدمات درمانی ۲۴ساعته و رایگان هلال‌احمر در ۶۰ هتل مکه مکرمه قطعی برق و هرج‌ومرج در خیابان‌ها | چه کسی مسئول مدیریت و ایمنی تقاطع‌هاست؟ ۲۵ اردیبهشت، روز ملی مرتع و مرتع‌داری شد وزیر کار: احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ صادر می‌شود جدایی بحرین؛ استقلال یا واگذاری؟
سرخط خبرها

نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۳۰۶۷۷۹
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۷
نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد
نشست علمی و نخبگانی «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از نگاه فقهی و حقوقی» در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، نشست علمی و نخبگانی «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از نگاه فقهی و حقوقی، عصر امروز (۲ دیماه) با حضور جمعی از مسئولان و کارشناسان حقوقی توسط سازمان بسیج حقوقدانان استان خراسان رضوی و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

در ابتدای این نشست، «اسماعیل رحمانی» معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی و «موسی الرضا حاجی بگلو» رئیس شورای عالی استان‌های کشور و سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد و حجت الاسلام «مهدی بیاتی» دبیر سابق قرارگاه زیست عفیفانه شورای فرهنگ عمومی کشور مطالبی در خصوص قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بیان کردند.

بی قانونی موجب نابودی جامعه می‌شود

در ادامه، «سید محمود بدیعی خیرآبادی» حقوقدان و مدرس دانشگاه نیز ضمن بیان نکاتی درباره نقش عفاق و حجاب و حیا در استحکام خانواده گفت: مسئله حجاب اصلا مربوط به اسلام نیست و ادیان پیش از اسلام هم بر این موضوع تاکید داشتند. حتی سختگیری‌های ادیان پیش از اسلام بسیار بیشتر بوده است. آنها با شدت بسیار بیشتر به موضوع عفاف و حجاب وارد شدند، اما آن را رها کردند. اما ما به این افتخار می‌کنیم که در اسلام، پای عفاف و حجاب محکمتر است.

وی افزود: امروز حتی مردم جوامع غربی هم از بی بند و باری راضی نیستند و به این رسیده‌اند که در این مسائل باید قید و بند وجود داشته باشد و قوانینی درباره پوشش وضع کرده‌اند.

بدیعی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که بی قانونی موجب بی نظمی و در نهایت نابودی جامعه می‌شود، افزود: قانون عفاف و ججاب، نواقصی هم دارد که باید برطرف شود. اما قاعده‌مند شدن باید از جایی اجرا شود. ما نسل فعلی را فدای بی برنامگی کرده‌ایم.

قانونگذار باید زیست اجتماعی را منظم کند

حجت الاسلام «محمدمهدی لطیفی سیدآبادی» پژوهشگر حقوقی نیز در این نشست گفت: اگر کار‌های فرهنگی ما پاسخگو نبوده، آیا باید موضوع را رها کنیم؟ اگر آموزش و پرورش وظیفه خود را انجام نداده، قانونگذاری که باید به زیست اجتماعی نظم ببخشد نباید کاری انجام دهد؟

وی افزود: در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر در مواردی مانند کلینیک ترک بی حجابی، در نامگذاری آن کج سلیقگی صورت گرفته، آیا ماهیت آن موضوع نادرستی است؟ این موضوع در حقیقت یک اقدام تامینی تربیتی است.

حجت الاسلام لطیفی در پاسخ بعضی افراد که بیان می‌کنند قانون عفاف و حجاب مردم را از دین دور می‌کند و موجب تجری و سرکشی می‌شود، خاطرنشان کرد: مگر خود بی حجابی پیامد‌های سیاسی، امنیتی و اجتماعی ندارد؟ شما چه راهکاری پیشنهاد می‌کنید؟

اقناع افکار عمومی با بهره گیری از رسانه ممکن است

«نرجس توکلی افشار» عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نیز در این نشست با بیان نکاتی درباره نسبت حجاب، حقوق بشر و حقوق شهروندی گفت: باید توجه کنیم که اقناع اذهان عمومی، جز با استفاده از رسانه‌ها ممکن نیست.

وی افزود: اگر رسانه ما اقناع محور شود که البته کاری دشوار است، بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->