بلیت هواپیما ۲۴ درصد گران شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + جدول اعلام نتایج قرعه‌کشی نهمین دوره فروش محصولات ایران‌خودرو (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + لینک نتایج قرعه‌کشی قیمت گل زعفران در تربت‌حیدریه باز هم رشد کرد | تقاضای خرید بالاست (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ۳۴.۹ میلیارد دلار ارز واردات تأمین شد| ۲۴.۸ میلیارد دلار سهم صنایع از تأمین ارز کاهش ۵ هزار تومانی قیمت مرغ در مشهد | گوشت گوسفندی چند؟ (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی برداشت ۷۵ هزار تن انار از باغات خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ اطلاعیه بانک مرکزی درباره برگزاری ۲ نوبت حراج سکه در آبان ۱۴۰۴ رشد منفی ۵.۴ درصدی صنعت ساختمان در شش ماه نخست ۱۴۰۴ حقیقی‌ها شگفتی‌ساز شدند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در مشهد چند؟ (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مدت گارانتی خودرو و موتورسیکلت تغییر کرد (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) | ریزش شدید قیمت سکه دریافت وام با سهام عدالت؛ شایعه یا واقعیت؟ آغاز پرداخت تسهیلات کم‌بهره به چای‌کاران (۱۲ آبان ۱۴۰۴) حقوق آبان‌ماه ۱۴۰۴ نیرو‌های شرکتی مستقیما به حسابشان واریز خواهد شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی کیلویی چند؟ نخستین بنزین زیست‌پایه ایران با اتانول تولید شد شاخص کل بورس رکورد سقف ۶ماهه خود را شکست (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مشخص نبودن معیار‌های دقیق حذف یارانه پردرآمد‌ها | شفافیت، پیش‌نیاز حذف یارانه نقدی ثروتمندان کاهش نرخ دلار در بازار تجاری | آخرین قیمت ارز‌های توافقی اعلام شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز دینار عراق، لیر ترکیه و افغانی افغانستان در مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ورود نخستین پرواز شرکت هواپیمایی «آسترین» به شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) قیمت جهانی طلا امروز (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد آغاز ثبت‌نام کارت رفاهی ازدواج از پایان آبان ماه ۱۴۰۴ | زوجین می‌توانند کالای ایرانی را با وام قرض‌الحسنه بدون صف خریداری کنند وام ١.٢ میلیاردی مسکن را چطور می‌توان گرفت؟ طلا در صف تغییرات بازار‌های جهانی (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) بانک مرکزی حذف وام نقدی ازدواج و جایگزینی با کارت رفاهی جهیزیه را تکذیب کرد
سرخط خبرها

وزیر راه: توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد

  • کد خبر: ۳۰۶۹۲۵
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۲
وزیر راه: توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد، توسعه دریایی را لوکوموتیو پیشران اقتصادی کشور توصیف کرد و گفت: در این زمینه آماده شنیدن مشکلات بخش خصوصی و حل و فصل آنها هست.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، شامگاه دوشنبه در مراسم گرامیداشت روز ملی حمل و نقل در محل هتل همای تهران افزود: با وجود تداوم تحریم‌ها و مشکلات، شاهد اتفاقات خوب در حوزه سرمایه‌گذاری در کشور و به ویژه حوزه حمل و نقل هستیم.

وی با بیان اینکه تمدن ایران اسلامی همواره با آب و خاک گره خورده است و برخی بنادر کشورمان قدمت چند هزار ساله دارند، خاطرنشان کرد: به جهت وصل شدن به آب‌های آزاد، این سرزمین همواره با آب و آبادانی گره خورده است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: معتقدم اگر قرار است توسعه در کشور اتفاق بیفتد، از مسیر دریا خواهد بود.

این عضو کابینه دولت چهاردهم ادامه داد: اگر قرار است صنعت، تجارت و اقتصاد کشورمان رونق یابد، باید با توجه به دریا اتفاق بیفتد.

وی گفت: شخص رئیس جمهور به شدت به سیاست‌های دریا محور و اقتصاد دریا محور اعتقاد دارد و هر دو هفته یک بار جلسه‌ای با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود که چگونه سیاست‌های توسعه دری محور را اجرایی کنیم.

دولت باید صدای بخش خصوصی را بشنود

صادق بیان داشت: همچنین بازنگری طرح‌های جامع در سواحل و نگاه و چشم‌انداز به دریا با بازنگری در طرح‌های موجود در این جلسات به انجام می‌رسد.

وی اضافه کرد: دکتر پزشکان تاکید دارد که در این راستا باید از تجارب جهانی و مشاوره‌های بین‌المللی استفاده کنیم تا نقشه راهی را ترسیم کرده و ایران اسلامی را به بهترین شکل در مسیر پیشرفت حرکت دهیم.

صادق تصریح کرد: همه برنامه‌ریزی‌ها، سیاستگذاری‌ها و استراتژی‌هایی که دولت بخواهد به منصه ظهور برساند، چنانچه از پشتیبانی بخش خصوصی برخوردار نباشد امکان اجرا کردن آنها وجود ندارد؛ در این راستا باید مشکلات سر راه بخش خصوصی را به بهترین نحو برطرف کنیم که جز با گفتمان دو طرفه امکان‌پذیر نیست.

وی تاکید کرد: سیاست دولت چهاردهم نیز همین است و تاکید دارم که این گفت‌وگوی دو طرفه باید شکل بگیرد و باید صحبت‌های بخش خصوصی را شنید.

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: باید محدودیت‌ها بر سر راه فعالیت بخش خصوصی را در حد امکان رفع کرد، در برخی تصمیمات بازنگری داشت و بسیاری موارد را به بخش خصوصی واگذار کرد.

در حد توان برای حل مشکلات بخش خصوصی می‌کوشیم

این عضو کابینه دولت چهاردهم، از بخش خصوصی خواست تا موضوعاتی که به رونق و شکوفایی اقتصادی کشور کمک می‌کند را به دولت پیشنهاد کنند و گفت: قول می‌دهیم این مشکلات را چنانچه در حد وزارت راه و شهرسازی باشد، حل و فصل کنیم و اگر مرتبط به گمرک یا سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها است، هماهنگی‌های لازم را انجام دهیم تا وفاق بیشتری را در سطح دولت شاهد باشیم.

وی گفت: استانداران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این مسیر می‌توانند برای اجرایی شدن این موارد و تسریع حل مشکلات کمک حال باشند و امیدوارم در سواحل شمال و جنوب کشور شاهد شکوفایی باشیم.

وی در خاتمه گفت: دریا خود زندگی است، نوع موسیقی، فرهنگ و پوشش مردم نشان از زندگی شعف و پویایی دارد و بر این اساس آنچه در توان داریم تلاش می‌کنیم تا شکوفایی با وجود همه تحریم‌ها و مشکلات انجام شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->