ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: شعاردادن و امضای تفاهم‌نامه کافی نیست

  • کد خبر: ۳۰۷۰۰۷
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
وزیر ارتباطات: شعاردادن و امضای تفاهم‌نامه کافی نیست
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر به جای پوشش صحبت از اتصال می‌کنیم و با علم به پیچیدگی پای حرفمان هستیم، به این علت است که خدمت باید حال مردم را خوب کند و صرفاً شعاردادن و امضای تفاهم‌نامه کافی نیست؛ لذا به‌تناسب توسعه خدمات باید لایه زیرساخت، خدمت و ارتباط با مشتریان را فراهم کنیم، سامانه‌ها باید در شأن مردم باشد و اگر نباشد کار ما بدون حاصل و کم‌نتیجه خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدستار هاشمی در مراسم آیین امضای تفاهم‌نامه‌های شرکت مخابرات ایران، اظهار کرد: اقدامی که امروز شاهد هستیم از یک نگاه فاخر و ضروری در کشور شکل می گیرد؛ باورم این است که وفاق که شعار دولت چهاردهم است، در جلسه امروز ظهور پیدا کرد و انشالله در ادامه مسیر در بدنه اجرایی نیز همین نگاه همراهی و هم افزایی را شاهد باشیم.

وی، ادامه داد: استفاده از ظرفیت مشترک به عنوان یک دارایی ملی است و باید به آن توجه کرد و در همین راستا شرکت مخابرات ایران در این خصوص پیشگام بوده است و این میراث را با سایر اپراتورهای ارتباطی و شرکت های Servco به اشتراک می گذارد که این موضوع اتفاقی مبارک است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد: این صرفا آغاز راه است و باید گفت که راه ساده ای نیست، اما امکان پذیر است؛ این اتفاق می تواند مسیر توسعه و اتصال فیبرنوری با کیفیت مناسب را تسریع ببخشد، اما نکات و ملاحظاتی دارد که باید به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد.

هاشمی، خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران نگاه خود را از سیم و کابل به خدمت ارتقا داده است و این گام ارزشمندی می باشد و باید مراقبت کنیم در توسعه و فراگیری خدمات که در حال رقم خوردن است، کیفیت را فدای سرعت نکنیم؛ از طرف دیگر مردم به حق انتظار بهبود کیفیت و سرعت را دارند و نباید دچار سردرگمی بین اپراتورها و سروکوها بشوند، بنابراین باید خود را به جای مردم بگذاریم و این گونه می توان آینده خوبی را برای حوزه ارتباطات متصور شد.

وی، افزود: اگر به جای پوشش صحبت از اتصال می کنیم و با علم به پیچیدگی پای حرفمان هستیم، به این علت است که خدمت باید حال مردم را خوب کند و صرفا شعار دادن و امضای تفاهم نامه کافی نیست؛ لذا به تناسب توسعه خدمات باید لایه زیرساخت، خدمت و ارتباط با مشتریان را فراهم کنیم و سامانه ها باید در شان مردم باشد و اگر نباشد کار ما بدون حاصل و کم نتیجه خواهد بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پایان گفت: به زیرساخت های ابری، فناوری به روز و ظرفیت های بخش خصوصی باید توجه ویژه کرد و همین جا به رئیس رگولاتوری ماموریت می دهم که ضمن تسهیل گری امور، به کیفیت خدمات نظارت داشته باشد.

منبع: پاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->