اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟

  • کد خبر: ۳۰۷۱۵۹
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴
با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟
یک متخصص روانشناسی حوزه کودک و نوجوان درخصوص علل سیگار کشیدن نوجوانان و نحوه برخورد والدین با آنها توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، لیلا صادقی، با اشاره به علل سیگار کشیدن نوجوانان، اظهار کرد: شرکت‌های تولیدکننده سیگار به دلایل متعددی جامعه هدف‌شان نوجوانان و سپس جوانان است. حال اگر فردی، سیگار را در نوجوانی شروع کند، احتمالا در بزرگسالی به استعمال سیگار ادامه می‌دهد که این موضوع به سود این شرکت‌هاست و هر شرکتی در تلاش برای افزایش سودآوری است. پس شرکت‌ها بسیار خلاقانه در تلاش‌اند تا نوجوانان را به سمت سیگار ترغیب کنند.

وی ادامه داد: اگرچه خانواده نقش مهمی در جلوگیری از تمایل فرزندان به استفاده از مواد مخدر و سیگار دارند، اما باید والدین بپذیرند که نمی‌توانند به طور کامل نوجوانان‌شان را آنقدر کنترل کنند که سمت سیگار و مواد مخدر نروند، چراکه همسالان و جامعه نیز بر افراد اثرگذار هستند.

این متخصص روانشناسی حوزه کودک و نوجوان با تاکید بر اینکه در دنیای امروز نفوذ فیلم‌ها، خواننده‌ها و جو غالب جامعه بر نوجوانان بیشتر از نفوذ والدین است، گفت: والدین نسبت به این موضوع باید واقعیت را ببینند و تصور نکنند که با چند جمله «حواست باشه سمت سیگار نری»، «مراقب باش دستت سیگار ندن و گولت نزنن که بیا حالا یه پک بزن» سهم خود را انجام داده‌اند؛ به کار بردن چنین جملاتی کافی نیست. والدین می‌توانند با مدیریت رفتار و توصیه‌هایی به فرزندانشان بر روی انتخاب‌ها و تصمیم‌گیری‌های آنها اثر بگذارند و آنچه سهم والدین را تکمیل می‌کند، داشتن رابطه خوب و رفتار‌های سالم با فرزندان و آگاهی‌بخشی از زندگی به آنهاست.

صادقی تصریح کرد: والدین می‌توانند با آشنایی با دوستان نوجوانان‌شان، آشنایی با دغدغه‌های آنها و اطلاع از محل رفت و آمد فرزندان‌شان، در جریان زندگی نوجوان خود باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->