زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند

  • کد خبر: ۳۰۷۳۵۶
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند
یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد که سیگار کشیدن در دوران نوجوانی به نظر خطرناک‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، سیگار کشیدن دائم در سنین جوانی نه تنها منجر به افزایش احتمال سیگار کشیدن در سنین بالاتر می‌شود بلکه می‌تواند آسیب جدی به قلب در جوانی وارد کند.

کارشناسان دریافته‌اند کودکانی که در اوایل زندگی سیگار می‌کشیدند، احتمال بیشتری دارد که این عادت و خطرات ناشی از آن را در مراحل بعدی زندگی خود ادامه دهند. اکنون، مطالعه جدید تصور بهتری از آسیبی که در اوایل وارد می‌کند نشان می‌دهد.

دکتر «امیلی بوچولز»، استادیار اطفال در دانشکده پزشکی دانشگاه کلرادو، گفت: «سیگار کشیدن نوجوانان نه تنها خطر بیماری قلبی را در مراحل بعدی زندگی افزایش می‌دهد، بلکه باعث آسیب زودهنگام و پایدار به عضلات و عملکرد قلب می‌شود».

به طور کلی، این مطالعه نشان داد که سیگار کشیدن مداوم از کودکی تا بزرگسالی با بیش از ۵۰ درصد افزایش خطر آسیب زودرس قلبی مرتبط است. آسیب، مانند بزرگ شدن قلب یا افزایش فشار در جریان خون به قلب، تا سن ۲۴ سالگی مشهود بود.

این تجزیه و تحلیل بیش از ۱۹۰۰ بزرگسال جوان را دنبال کرد که پرسشنامه سیگار کشیدن را در سنین ۱۰، ۱۳، ۱۵، ۱۷ و ۲۴ سالگی پر کرده بودند و آزمایشاتی را برای اندازه گیری ساختار و عملکرد قلب در سنین ۱۷ و ۲۴ سال انجام داده بودند.

نتایج نشان می‌دهد که شیوع هیپرتروفی بطن چپ (ضخیم شدن دیواره قلب) از تقریباً ۳٪ به نزدیک به ۵٪ در سن ۲۴ سالگی افزایش یافته است.

سیگار کشیدن در این زمان رشد با ۳۳ تا ۵۲ درصد احتمال آسیب ساختاری و عملکردی قلبی زودرس همراه بود.

تحقیقات نشان می‌دهد که سیگار کشیدن زودهنگام باعث همان نوع آسیب قلبی می‌شود که با ایسکمی (کاهش جریان خون)، التهاب، تروما یا بیماری‌های مزمن مرتبط است.

این مطالعه بزرگترین و طولانی‌ترین مطالعه برای ردیابی سیگار کشیدن فعال و اسکن‌های مکرر قلب است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->