اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد
سرخط خبرها

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی: نشان مشهدالرضا (ع) تجلیل از خادمان فرهنگ رضوی است

  • کد خبر: ۳۰۷۴۹۳
  • ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی: نشان مشهدالرضا (ع) تجلیل از خادمان فرهنگ رضوی است
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در مشهد فقط در خدمت مردم مشهد نیستند پس نشان مشهدالرضا (ع) برای آنها به معنی تجلیل از خادمان فرهنگ رضوی است.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه دژبرد افزود: این رویداد که توسط شهرداری مشهد طراحی و اجرا می‌شود، از این باب اهمیت دارد که افراد تاثیرگذار شهر شناخته شده و معرفی می‌شوند. 

 داور کارگروه زیارت و خدمات زائران رویداد نشان مشهدالرضا (ع) خاطرنشان کرد: خوب است کسانی که در حوزه خدمت بویژه در شهر حضرت رضا (ع) کاری را انجام می‌دهند و خدماتی را به زائر و مجاور ارائه می‌کنند به عنوان افراد شاخص یا مجموعه‌های شاخص و الگو به دنیا معرفی کنیم.

دژبرد اظهار کرد: اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در مشهد فقط در خدمت مردم مشهد نیستند بلکه در گستره کشور و حتی جهان اسلام می‌توانند اثرگذاری داشته باشند پس نشان مشهدالرضا (ع) برای آنها به معنی تجلیل از خادمان فرهنگ رضوی است.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند که «آستان قدس رضوی به معنای دستگاه حضرت رضا (ع) دارای ظرفیت عظیم فرهنگی است که می‌تواند در جهان اسلام اثر گذاری کند» بنابراین کسانی که این اثرگذاری را دارند، ترویج کننده هستند، به نظر می‌رسد در معرفی الگوها، خانواده و بانوانی که در کنار ایفای وظایف همسری در عرصه اجتماعی به نام حضرت رضا (ع) خدمت می‌کنند باید به عنوان الگو معرفی شوند.

دژبرد اضافه کرد: برای اثرگذاری ناگزیریم الگو‌ها را معرفی کنیم، متاسفانه خیلی از الگو‌هایی که در جامعه هستند و ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی را متجلی می‌کنند را نتوانستیم معرفی کنیم اگر این شناسایی و معرفی انجام شود در واقع ترویج فرهنگ رضوی اتفاق افتاده است.

این داور رویداد نشان مشهدالرضا (ع)، بیان کرد: بررسی اثرگذاری افراد، میزان تأثیر اجتماعی آنها و کیفیت و کمیت خدماتشان، باید شاخص تعیین افراد برای دستیابی به نشان باشد.
وی تصریح کرد: هدف از معرفی خدمتگزاران شهر مشهد صرفا ارائه نشان به افراد نیست بلکه هدف؛ ارزشگذاری برای نیت‌های خیر است تا افرادی که در عرصه اجتماع هستند به کار خیر ترغیب شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->