آغاز پویش قرآنی «نورا» با هدف ترویج فرهنگ قرآنی در میان نوجوانان + فیلم اعلام ویژه‌برنامه‌های سراسری به مناسبت بزرگداشت «روز شهید» سامانه جامع نسخ خطی قرآن راه‌اندازی شد نمایشگاه قرآن فرصتی برای آشنایی جوانان با فرهنگ قرآنی و معارف اهل بیت (ع) است فراخوان شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی منتشر شد ماجرای ۲۵ روز زندگی برزخی یک جانباز هفتاددرصد + فیلم طراحی نرم‌افزار موبایلی «منظومه رضوان» | مجموعه‌ای دقیق از روایات امام رضا (ع) تهیه‌کننده برنامه محفل: اگر تولیداتمان جذاب نباشد، باختیم آیت‌الله خاتمی: مساجد جاذبه‌های اول انقلاب را احیا کنند آمادگی آستان قدس رضوی در حمایت همه‌جانبه از فعالیت‌های قرآنی ارائه راهکارهایی درخصوص رفع موانع تأمین مسکن و زمین برای خانواده‌های شهدا و ایثارگران اوقات شرعی امروز مشهد (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + دعای روز نهم ماه رمضان جابه‌جایی بیش از ۱۶۹ هزار زائر از ابتدای دور دوم عملیات عمره مفرده داریوش ارجمند: هنوز کسی نتوانسته در ایران فیلم قرآنی بسازد درباره نفیس‌ترین قرآن جهان که توسط ۲ هزار دانشجوی دانشکده الزهرا (س) مشهد سوزن‌دوزی شده است برنامه‌ریزی برای بهبود نمایشگاه قرآن و عترت مشهد در سال‌های آینده نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد؛ پیوند معنویت، هنر و فناوری در جوار حرم رضوی
سرخط خبرها

تولید ۳۵۰ عنوان کتاب و محصول فرهنگی ویژه زائران غیرایرانی حرم امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۰۸۳۵۴
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
تولید ۳۵۰ عنوان کتاب و محصول فرهنگی ویژه زائران غیرایرانی حرم امام‌رضا(ع)
مدیر زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی از تولید و چاپ ۳۵۰ عنوان کتاب و محصول فرهنگی ویژه زائران غیرایرانی حرم مطهر، خبر داد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد ذوالفقاری با بیان این مطلب گفت: فعالیت‌های آستان قدس رضوی در بخش زائران غیرایرانی بیش از سه دهه است آغاز شده که این بخش در ابتدا تحت عنوان ارتباطات بین‌الملل شروع به فعالیت کرد و در حال حاضر نیز به‌عنوان مدیریت، به زائران غیرایرانی، خدمات ارائه می‌دهد.

وی تصریح کرد: این مدیریت تلاش می‌کند که با بهره‌مندی از نیرو‌ها و کارشناسان خبره، خادمان و خادم‌یارانی که در این مدیریت فعالیت می‌کنند، بهترین خدمات را در حد توان خود به زائران غیرایرانی آستان مقدس حضرت رضا (ع) ارائه کند که ازجمله این خدمات، تولید ۳۵۰ عنوان کتاب و محصول فرهنگی ویژه زائران غیرایرانی است.

مدیر زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی عنوان کرد: این کتاب‌ها شامل موضوعاتی همچون معرفی سبک و سیره اهل‌بیت(ع)، معرفی سیره زندگی امام رضا (ع) و... است که به بیش از ۲۷ زبان، ترجمه شده است.

حجت‌الاسلام ذوالفقاری افزود: «بهار در بهار»، «پابه‌پای آفتاب»، «غریب پیروز»، «سیره عملی امام رضا (ع)»، «حریم دوست»، «خدادوست را فرستاد»، «کربلاء الحسین (ع) علی لسان الامام الرضا (ع)»، «بزرگ‌ترین صلح تاریخ» و «غدیر در بیان امام رضا (ع)» از جمله مهم‌ترین کتاب‌های تولیدی این مجموعه است.

مدیر زائران غیرایرانی حرم رضوی اظهار کرد: بیشتر این کتاب‌ها در قطع وزیری و پالتویی تهیه و تنظیم شده و در مناسبت‌های مختلف سال در قالب هدایای فرهنگی حرم مطهر رضوی در اختیار زائران غیرایرانی، قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->