نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ
سرخط خبرها

هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند

  • کد خبر: ۳۰۷۶۹۲
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۷
هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند
محققان در پژوهش شگفت‌انگیز دریافتند میلیارد‌ها میکروپلاستیک از طریق چای‌های کیسه‌ای وارد بدن ما می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ میکروپلاستیک‌ها را می‌توان تقریباً هرجایی پیدا کرد و تاکنون پژوهش‌های زیادی نشان داده‌اند این ذرات مضر به بدن ما نفوذ کرده‌اند. اکنون محققان در پژوهش شگفت‌انگیز دریافتند میلیارد‌ها میکروپلاستیک از طریق چای‌های کیسه‌ای وارد بدن ما می‌شود.

براساس گزارش ScienceAlert، پژوهش محققان دانشگاه خودگردان بارسلونا (UAB) در اسپانیا نشان می‌دهد کیسه‌های چای می‌توانند میلیارد‌ها ذره میکرو و نانوپلاستیک (MNPL) را در هر میلی‌متر آبی که در آن غوطه‌ور می‌شوند، آزاد کنند. شاید این ارقام خیلی زیاد به نظر برسند، اما تحقیقات قبلی نیز نشان داده بودند وقتی ظروف غذا را در مایکروویو گرم می‌کنیم، همین مقدار MNPL پخش می‌شود.

محققان در پژوهش جدید خود می‌خواستند میزان دقیق نانوپلاستیک‌ها را در ۳ نوع چای کیسه‌ای موجود در بازار محاسبه کنند. آنها با استفاده از تکنیک‌های لیزری تصاویر بسیار دقیقی از مشخصات شیمیایی و فیزیکی ذرات منتشرشده از کیسه‌های چای به دست آوردند.

هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند

تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) از ۳ نوع چای کیسه‌ای مختلف قبل از آنکه درون آب قرار بگیرند.

محققان ۳ نوع چای کیسه‌ای را آزمایش کردند. کیسه‌هایی که عمدتاً از پلی‌پروپیلن ساخته شده‌اند، حدود یک‌میلیارد و ۲۰۰ میلیون ذره در هر میلی‌لیتر منتشر می‌کنند که به‌طور متوسط ​​۱۳۶.۷ نانومتر اندازه دارند. کیسه‌های سلولزی در هر میلی‌لیتر به‌طور متوسط ​​۱۳۵ میلیون ذره منتشر می‌کنند که اندازه حدودی آنها ۲۴۴ نانومتر است. کیسه‌های نایلون-۶ معمولاً ۸ میلیون و ۱۸۰ هزار ذره در هر میلی‌لیتر منتشر می‌کنند که اندازه آنها به‌طور متوسط ​​۱۳۸.۴ نانومتر است.

هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند

علاوه‌براین، محققان تعامل ذرات MNPL با سلول‌های روده انسان را آزمایش کردند و دریافتند در سلول‌های تولیدکننده مخاط، پلاستیک‌ها به هسته سلول‌ها هم نفوذ کرده‌اند. محققان می‌گویند: «ترکیب پلیمری MNPL‌ها به‌طور قابل‌توجهی روی برهمکنش‌های بیولوژیکی آنها تأثیر می‌گذارد و منجر به تأثیرات متنوع روی اندام‌ها، بافت‌ها و سلول‌ها می‌شود و در درازمدت می‌تواند به سرطان بینجامد.»

هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند

این اسکن‌ها نشان می‌دهند که پلاستیک‌ها (به رنگ سبز) وارد بافت بدن می‌شوند (رنگ آبی هسته و رنگ قرمز غشای سلول را نشان می‌دهد).

محققان احتمال می‌دهند میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها با عملکرد طبیعی سلول تداخل داشته باشند و احتمال عفونت را افزایش دهند. همچنین آنها پلاستیک‌هایی را در روده دیده‌اند که شرایطی مانند بیماری التهابی روده (IBD) ایجاد می‌کنند.

یافته‌های این پژوهش در Chemosphere منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->