برق، سالانه در خراسان رضوی جان ۵۰ نفر را می‌گیرد | تمهیدات سازمان نظام مهندسی برای کاهش حوادث حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟ چطور از کودکان در گرمای شدید محافظت کنیم؟ چرا پزشکان عمومی خدمات زیبایی انجام می‌دهند؟  نکاتی ضروری برای مادران شیرده در مسیر اربعین علل بروز اسهال در کودکان چیست؟ آیا بدون فعالیت ورزشی می توان وزن کم کرد؟ اهدای خون، زندگی دوباره در رگ‌های جامعه | گزارش شهرآرانیوز به‌مناسبت فرارسیدن روز اهدای خون گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد قرارداد کار معین برای ۳۲ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی از مهر ۱۴۰۴ اجرا می‌شود جاده چالوس مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت شهریه در مدارس هیئت امنایی پذیرش شکست مهم‌ترین درسی است که دانش آموز در مدرسه باید یاد بگیرد رأی پرونده قتل مرحومه «الهه حسین‌نژاد» صادر شد وقتی مرگ پُست می‌شود | ۱۱ باند فروش مواد در شبکه‌های اجتماعی لو رفتند آمادگی ۱۱۸ بیمارستان در مناطق مرزی برای خدمت‌رسانی در اربعین توصیه رئیس اورژانس کشور برای سفر ایمن زائران اربعین ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی انواع دارو‌های بیماران خاص در فصل تابستان در مشهد
سرخط خبرها

انتظار پرستاران برای تصویب مبلغ اضافه کاری در شورای حقوق و دستمزد

  • کد خبر: ۳۰۷۸۹۹
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷
انتظار پرستاران برای تصویب مبلغ اضافه کاری در شورای حقوق و دستمزد
رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: جلسه شورای حقوق و دستمزد برای تعیین حق اضافه کاری پرستاران به علت تعطیلات هفته گذشته به تعویق افتاد، پرستاران منتظرند هفته جاری این شورا تشکیل شود و حق اضافه کاری پرستاران را با حداقل ساعتی ۸۰هزار تومان تصویب کند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد نجاتیان شامگاه یکشنبه در این باره اظهار کرد: به دلیل نیاز فوری بیمارستان‌ها به نیرو، بیشتر پرستاران مجبور به اضافه کار اجباری هستند و باید متناسب با آن برای پرستاران جبران خدمت شود.

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که چندین ماه است سازمان نظام پرستاری با همکاری وزارت بهداشت در حال پیگیری است، موضوع افزایش مبلغ اضافه کار و محل تامین آن است.

نجاتیان اضافه کرد: روز پرستار، اعلام شد که مبلغ اضافه کاری پرستاران افزایش پیدا کرده است. اما افزایشی که اتفاق افتاد و عددی که توسط شورای حقوق و دستمزد اعلام شد، با بررسی کارشناسی که در سطح جامعه انجام داده بودیم اختلاف داشت.

وی گفت: طبق پیشنهاد سازمان نظام پرستاری که به تایید وزارت بهداشت هم رسیده بود، عدد اضافه کار باید به متوسط ۱۰۰ هزار تومان برسد که بتوان از پرستاران درخواست داشت که شیفت‌های اضافه کار را بیایند و کمبود پرستار جبران شود.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: مصوبه پیشین شورای حقوق و دستمزد این عدد را محقق نکرد. مجدد درخواست کردیم جلسه این شورا برگزار شود و مطلع هستم که وزیر بهداشت و دولت هم در این حوزه در حال پیگیری جدی هستند.

نجاتیان اظهار کرد: منتظر هستیم شورای حقوق و دستمزد که جلسات آن در هفته‌های گذشته به‌دلیل تعطیلی‌های پیش آمده به تعویق افتاد در این هفته برگزار شود.

وی افزود: به‌طور مشخص منتظر آن هستیم که بر اساس پیشنهاد و اعلامی که ریاست سازمان اداری و استخدامی و وزیر بهداشت کردند که عدد اضافه کار به متوسط ۸۰ هزار تومان برسد، ابلاغ شود.

نجاتبان ادامه داد: موضوع مهمتر این است که سازمان برنامه و بودجه باید این مبلغ را از محل درآمد‌های عمومی کشور تامین کند.

به گفته وی، مادامی که اضافه کار همکاران گروه بهداشتی و درمانی و پرستاران از محل درآمد‌های اختصاصی بیمارستان‌ها است، پرداخت اضافه کار‌ها ناپایدار است و همین وضعیت فعلی که شاهد معوقات ۶ ماهه و بعضا یک ساله در اضافه کار‌ها هستیم، بدتر و تشدید خواهد شد.

اضافه کاری پرستاران از منابع عمومی پرداخت شود

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: انتظار همه ما این است که دولت با جدیت در حوزه سلامت ورود پیدا کند و به بیمارستان‌ها کمک کند تا پرستاران بیشتری را جذب و نگهداشت کنند، بنابراین مبلغ اضافه کار باید افزایش پیدا کند و این مبالغ حتما باید از محل منابع عمومی کشور تامین شود.

نجاتیان درباره استخدام پرستاران گفت: یکی از مشکلاتی که در نظام سلامت با آن مواجه هستیم و اثر نامناسبی بر کیفیت مراقبت‌ها در بیمارستان‌ها گذاشته است، کمبود پرستار است. این کمبود مشکل مزمنی در نظام سلامت کشور است.

وی گفت: بروز مشکل کمبود پرستار دلایل متعددی دارد از جمله مشکلات نظام سلامت در جذب تعداد کافی پرستار و همچنین ترک خدمت پرستاران است که اخیرا با آن به طور مکرر در نظام سلامت مواجه هستیم.

نظام پرستاری از ابتدای دوره ششم پیگیر استخدام پرستاران است

رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: راهکار‌های رفع این مشکل استخدام تعداد بیشتر پرستار است. بر همین اساس از ابتدای دولت چهاردهم یکی از موضوعاتی که وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری هم به عنوان یک نهاد حرفه‌ای حوزه سلامت به‌صورت جدی پیگیری می‌کرد، استخدام پرستاران بود.

وی ادامه داد: مذاکراتی در این زمینه انجام شد و توافق شد حدود ۱۵ هزار کادر پرستاری شامل پرستاران، پرستاران اتاق عمل، هوشبری و فوریت‌های پزشکی استخدام شوند.

آزمون استخدام پرستاران باید تا قبل از پایان سال ۱۴۰۳ برگزار شود

نجاتیان گفت: استخدام پرستاران در دستور کار سازمان اداری و استخدامی قرار گرفت و طبق آخرین اطلاعی که داریم مجوز استخدام حدود ۱۲ هزار کادر پرستاری به اضافه کادر فوریت‌های پزشکی تایید شده و منتظر آن هستیم که این خبر و تاریخ آزمون استخدامی توسط وزارت بهداشت اعلام شود.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: همچنان پیگیر آن هستیم که آزمون استخدامی حتما تا قبل از پایان سال ۱۴۰۳ برگزار شود، چرا که در سال ۱۴۰۴ باید به تعداد مناسب برای آن سال نیرو جذب شود.

وی افزود: امسال جذب پرستار نداشتیم و امیدواریم با این آزمون با تعدادی که اعلام شده است، استخدام پرستاران برای سال ۱۴۰۳ انجام شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->